Aoleu mai. Nu stii inca?
Cum se poate asa ceva? Cum, nu ai aflat ca "Maily" Cyrus vine in Romania chiar pe 29 februarie?
nts nts
Doamne
cred ca daca mai vad cateva intrebari cu „maily" cryus cred ca innebunesc:O ba frate daca tot sunteti atat de innebuniti de ea duceti-va la ea unde o locui
. Cine e de e acord cu mine?
)
Haolooo...vine "Maily"Cyrus...la noi in Romania... sfarsituu lumii... fugitziiiii!
Nu se stie sigur daca vine si se scrie miley nu,, maily``. Si am ceva sa le spun celor care fac misto de ea.Nu mai spuneti ca e deshidratata, imbatranita, urata, jalnica deoarece la alti adolestenti le place de ea chiar foarte mult...deexemplu eu am 12 ani si imi place de ea...nu asa de mult incat sa lesin daca ma duc la concertul ei...este draguta.
In toamna
cred! oricum, toti mucosii is morti dupa ea! De cand ii asta, ati uitat de Barbie
ea mai demult era printesa
1.la mana nu se scrie maily ci miley, 2.la mana nici macar''n-a auzit de noi''
Ai impresia ca a auzit de tara noastra? America e mare si are un rol important pe plan international, ne-a adus chiar si criza mondiala... deci noi stim de ea, dar cat de importanta pe plan international este Romania ca sa stie americanii de noi. Intreaba un american la intamplare si o sa vezi ca se uita lung la tine "Romania? Ce-i aia?".