anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care vă place mai mult?

Originalul: https://youtu.be/DFqw2DkHnuE

Sau coverul: https://youtu.be/gdj51Qrjwd8

Mie fără doar și poate coverul.
Îl consider mai bun și mai ritmat decât melodia Loredanei (originalul).

5 răspunsuri:
| Anuket a răspuns:

Ce cover este acesta? Văd două melodii diferite.
Cum m-ai făcut să îi fac vizualizare lui Lino Golden! Pentru asta nu mai suntem prietene pe TPU. Sorry, dar nu se poate să-mi agresezi urechile pe nepregătite.

| Simpatic a răspuns (pentru Anuket):

Lino golden si toata sleata de semi analfabeti zisi "GAY BOYS" care sunt ajutati de softuri ca sa le faca vocea, ar trebui exclusi din muzica, ei nu fac muzica ci doar inregistreaza in studio, unul nu are voce, ce aude ascultatorul sunt doar efecte pe voce, oricine poate folosind efectul auto tunes sa para ca are voce, am auzit in fata mea astfel de modificari si inregistrari cu afoni totali!
Eclusi in frunte cu cel mai mare saralatan si manelist infect Alex Velea...
Cand asculti manelisti stii ce asculti, cand asculti rahati de astia tatuati cu impresii de bad boy's dar ei sunt marlani coafati parca iau ascultatorul de fraier ei joaca la mai multe capete, canta cum e trandul din afara si ar face orice obletii astia pentru bani
Imi aduc aminte acum cativa ani ca cica era la moda sa se cante doar pe engleza ce credeti Velea canta doar in engleza, dupa aia a aparut la tv si a zis tot el "cica acum e la moda sa canti in limba romana" si a facut doar in romana, apoi a venit curentul asta promovat de nu stiu ce drogalai din afara trap si au inceput sa faca trap, dupa au vazut ca ORICE pustan in studio pe un instrumental trap poate face trap pentru ca NU IMIPLICA NICIO CALITATE VOCALA CI MULT EFECT PE VOCE, EFECTUL "CHERR" (PENTRU CA EA L-A FOLOSIT PRIMA) SI ANUME AUTOTUNE ANTARES, dupa trap simplu au trecut pe trap-manele
Cine se tot uita in gura la sclavii astia de tot le fac milioane de vizualizari?
Pesemene ca in Romania bascalia si circul se vinde si muzica de proasta calitate se asculta pentru ca ea trece zilnic prin dispozitivele pustilor de 10-12 ani, nu a celor trecuti prin viata si prin ascultatul a milioane de piese audio in ani si ani, cum este si cazul meu!
Mie imi e ciuda pentru ca non-valori fac bani din faptul ca pustimea sta toata ziua pe smarturi, ba muzicanti de astia fara voce, ba se uita la prosti care au devenit bogati peste noapte gen dorian popa sau vezi cate si mai cate videochetiste si curvete zise regine ale tik tik sau alte minunatii, alea care pentru link-uri si fani isi baga si sprayul undeva...astia-s oamenii de luat in serios? Ca astia par ca prind la prostime
Si totul se trage de la dracarimea astea drogata si ne-educata, care nu are niciun viitor dar le place sa fie mintiti ca viata e atat de frumoasa, pai cred si eu ca viata e frumoasa pentru unii, cand tu te uiti in gura la toti prostii care fac 20.000 de euro pe luna platiti de Youtube, ca tu fraiere stai si-i urmaresti pe social media! Dar tu ai ceva din tot ce are ala, pai ala de asta e fericit!

| Anuket a răspuns (pentru Simpatic):

Ai auzit ce zicea Tonciu? A văzut că merge ca toți afonii să scoată piese și de ce să nu încerce, asta zicând ea. Restul merg pe același principiu.

| Simpatic a răspuns (pentru Anuket):

Nu stiu ce a zis Tonciu, dar sa stii ca dintre toate "vedetele" de carton de le promoveaza mass media de can-cand de la noi, de ea imi place cel mai mult, pentru ca ea nu este ca toate infectele astea care sunt pe interes si se combina fie cu mosi cu bani sau cu baieti de bani gata (baieti a caror parinti capuseaza statul roman, adica pe noi). Ce vedeta este aia de la Andre? Andreea Antonescu sau Anda Adam care pentru bani s-au dus in SUA special ca sa se culce si s-au culcat pe bani cu unul nick radoi, cauta pe net cum arata acest nick radoi, daca eram femeie nici pentru 10 milioane de dolari nu ma uitam la asta,atat de dizgratios este! Si astea sunt vedete? Antonescu si Anda Adam,aceste jeguri ale industriei muzicale, mi-ar fi jena in locul lor.
Ea (tonciu) e serioasa si are o situatie buna de la parintii ei, nu ca nehalitele care au venit de la sat si au ajuns vedete gen ana lesko,astea care au facut orice compromis sa ajunga celebre urmand pricipiile marilor actrite din trecut de la hoollywood, adica fac orice numai sus sa ajung.
totusi sa stea naibii in banca ei ca nu poate ea canta vreodata, cantatul asta ar trebui sa fie pentru cei cu HAR nu pentru toata lumea!
Inainte, pe timpuri, ca sa devii vedeta stiu de la parintii mei ca trebuia sa treci niste teste si sa castigi niste concursuri fie de muzica populara fie muzica usoara, ca asa era atunci, si acum sunt concursuri dar e altceva, atunci nu castigai bani sau sa te prostituezi pentru smiley sau moga, ci atunci daca erai bun deveneai ARTIST, acum daca castigi un concurs iei si tu o masina SH si daca vrei sa devii cunoscut si cineva sa te promoveze devii sclavul cuiva si faci ce zice alea... concursurile din trecut la care fac eu referire ajutau viitorii artisti, ii acreditau prin diploma obtinuta...
Acum nu vezi, din youtuberi devin cantareti si din cantareti youtuberi! Penibil asta e lumea mondena, nu doar Romania, ci la nivel global...cred ca erau de 1000 de ori mai oameni si in bun simt si caracter cei din vremurile anilor 60-70, decat la ce s-a ajuns acum.
Nu poti sa traiesti si sa te lafai in bani, isi etaleaza putorile vilele, masinile, avioanele personale, gentile si banii cash si alti oameni dorm flamanzi sau mor de foame...cel putin erau chestii de astea si in trecut dar nu erau ridicate la nivel de HAIDE SA LE ARATAM SA NE ETALAM, se creaza canale pe siteurile mari gen YT zilnic si filmulete si poze zilnic pe subiectul asta, ceea ce nu este normal.
Discutiile insa sunt ample, pentru informatii si schimb de sugestii nu ezita sa imi scrii in privat, raspund mereu si iau act de discutie

| Anuket a răspuns (pentru Simpatic):

"Nu stiu ce a zis Tonciu"
Ți-am zis în comentariul anterior ce a spus, cuvânt cu cuvânt.

Întrebări similare