| aumih16 a întrebat:

Ce parere aveti, de plecarea lui Jesy Nelson din trupa ei, little mix? Sa ne amintim totusi, de plecarea lui Camilla Cabello de la fifth harmony, ce scandal a fost atunci, asa cred ca o sa fie si acum!

8 răspunsuri:
| aumih16 explică:

Pai mie cel putin mi s-a parut o intrebare interesanta de luat in seama! iar eu nu sunt genul sa pun intrebari stupide tampite idioate, fara sens ca altii! asa ca te rog mai bine nu raspundeai, decat asa! si apoi mie imi placea grupul asta de fete! ca si fifth harmony de altfel! oricum nu iti dau nimic, ca nu meriti! nu iti i-au raspunsul in considerare! asa, ca sa te inveti minte! nu trebuie sa stau sa te ascult cum te plangi! du-te in alta parte! daca nu iti convine!

| DanielLazărPopa2019 a răspuns:

Eu chiar nu înțeleg de ce e scandal. La urma urmei, fiecare face ce îi place?

| aumih16 explică (pentru DanielLazărPopa2019):

Corect, ai dreptate! ea a zis spus cand a plecat, anul trecut ca a facut-o ca era considerata prea grasa, fata de colegele ei de trupa! deci, a plecat tocmai din acest motiv! ca s-a simtit ofensata!

| aumih16 explică (pentru DanielLazărPopa2019):

Desigur, la camila cabello a fost cu totul altceva, deci nu cred ca este comparatie! insa jesy nelson, nu va face niciodata ce a facut camila cabello! adica sa isi stearga prietenele de pe retele de socializare! niciodata! asa ca la ea, poti sa zici spui ca e un caz fericit, nu atat de rau pe cat a fost la camila cabello!

| aumih16 explică (pentru DanielLazărPopa2019):

Acum sasa numai au activitate cele de la little mix! ca oricum sunt toate insarcinate, toate cele trei ramase vreau sa zic spun!

| DanielLazărPopa2019 a răspuns (pentru aumih16):

Bine punctat.

| Katherine99 a răspuns:

Sunt un fan al trupei din 2015-2016, însă o fă fiu sinceră și îmi asum. Ea s-a săturat de o critică de 20% în loc să se bucure de 80% apreciere. Părăsind trupa pentru a continua solo e cea mai oribilă decizie ținând cont că celelalte 3 fete o susțineau mereu. Practic s-a dus din mal în ocean, iar situația de hate abia acum începe. Oricum trebuie să îi respectăm decizia, deși practic și-a abandonat prietenele și fanii

| aumih16 explică (pentru Katherine99):

Da! exact! dar nu va face ce a facut camilla cabello! stai linistita!