Are o voce minunata. Si il apreciez pentru ca atunci cand era mai tanar a avut curajul sa fie diferit si sa treaca peste ce ziceau cei din jur. Cred ca este o persoana minunata. Si nu trece o zi fara sa ascult Black Veil Brides - Carolyn.
E un dulce!; x il ador! muzica lui e originala s el are o voce de invidiat! ador ochii lui! in concluzie e un dulce!; x
Imi place mult, si are o privire asa diferita, fata de a altor cantareti, mai ales in videoclipul melodiei knives and pens, ma bucur ca mai exista oameni care sa comenteze asa de mult de el si de black veil brides
Cand am intreba eu asta am primit numai raspunsuri ceva gen:Copilas penibil, urla la microfon sau mai stiu eu ce alte chestii si asta m-a enervat la culme!![]()
![]()
Il ador pe Andy Sixx:
1.Are o voce frumoasa si melodiile sunt misto![]()
2.Arata bine(are ochi albaaastri:X:X:X )
3.Ii sustin muzica pentru ca mi se pare ca versurile transmit un mesaj, deja melodiile sunt foarte rasunatoare
Uuuuuuu
Fan BvB :X Nu stiu multi sa aprecieze trupele de genul asta. Mie imi place stilul lor, nu neaparat muzica, desi acum ceva vreme ii ascultam la greu
Andy Sixx....Huh, ce pot spune, este un om deschis cu fanii care se face remarcat mereu, cu o voce uimitoare si o privire binevoitoare. Si desi vad unele persoane mai....mai "serioase" cum se inchina in fata " celui mai hot star al lumii " numit Justin Biber si il catalogheaza pe Andy drept un cocalar, poponar, emo, dezgustator, scarbos etc. pot spune cu mandrie ca acele persoane sunt de cea mai joasa speta!
Fiecare cu muzica lui, si daca nu va place nu mai comentati mai! Nu aveti ce face, va mananca sa comentati atata sau ce? Bagati-va paine in gura si gata! ^^
O fi sa nu emo nu ma intereseaza. Important e ca are o voce minunata si arata si foarte bine ♥
Andy Biersack, numai cand pronunti numele te iau niste furnicaturi pe spate. Vocea aceea superba, Ochii aceia albastrii intens, relatia sa cu fanii... Cum sa nu il iubesti? :X:X:X:X:X
Andreea_1209 asta e genul ala: Wooo Selena Gomez, Wooo Justin Bieber, gen /:) Intelegeti voi la ce ma refer:)) Apropo, stiati ca este o petitie pe net pentru a-i aduce pe Black Veil Brides in Romania? :D Ar fi superb :X Uitati aici link-ul :> :http://www.petitieonline.net/......98063.html :D