|

Credeti ca multi artisti sunt supraapreciati?
Adica exista genii muzicale si exista oameni care canta,dar nu isi scriu ei versurile,nu isi compun ei instrumentalul, ei doar interpreteaza ceva creat de altcineva.Asta se mai poate numi arta?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă lor le place piesa respectiva și simt că îi reprezintă, nu văd problema. Ei nu doar interpretează dar produc piesa pe placul lor. Elvis Presley nu a scris nici o piesa dar este un producător foarte apreciat in istorie, de care se spune ca muzica lui era mai buna decat originalul. La fel si Michael Jackson și Elton John, Queen au cantat si piesele altora, dar au fost apreciati pentru ca era muzica de calitate.

| a răspuns:

Pot canta piesa alt carei formatii pe coverul lor. Eu zic ca tot arta se numeste pentru ca acea piesa e interpretata in alta voce in alt stil. Ramane valabila in toate genurile.

| a răspuns:

Mulți cântăreți nu își scriu propiile melodii și asta este ok, practic, când ești nou în branșă vrei ca oamenii să îți acorde atenția pentru vocea ta și mai puțin pentru calitățile tale de scritor. Mulți dintre iei sunt prea ocupați cu promovare și spectacolele live pentru a mai avea timp și de compus.
Nimeni nu este furios, spre exemplu, pe Meryl Streep pentru că nu a scris scenariul pentru care a câștigat un Oscar. Cei mai mulți nu au fost meniți să fie scriitori dar sunt/au fost buni povestitori, sunt/au fost intrepreți, spre exemplu Elvis Presley, Elton John, Frank Sinatra, Diana Ross, Whitney Houston, Marvin Gaye, Nina Simone sau Rihanna.