Pai numele lui se pronunta geastin bibar...informatii are o mama vitrega dar si naturala si mai are o sora de un an si un frate micut de cateva luni nu-i plac fetele care isi fac poze cat mai sexy, nu-i vrea ca prietena lui sa fie o fitoasa si sa i stea capu la prostii cu el da tu poti cauta mai multe informatii pe internet despre el
Se pronunata Jastin Bieber. el s-a nascut pe data de 14 martie 1994 in canada. a avut 3 iubite prima la virsta de 13 ani iar ultima a fost Caitlin Beadles.primele lucruri care ii plac intr-o fata sunt:sa aiba ochii frumosi zimbetul mare si dragut o persoana buna si glumeata pentru ca lui justin ii place sa rida. el este foarte dragut, frumos, talentat si multe alte cuvinte frumoase.il iubesc foarte mult.
Numele se pronunta Jastin Bibar.si-a inceput cariera pe you tube unde l-a gasit managerul lui actual care l-a trimis sa il cunoasca pe usher.si de atunci si-a inceput cariera. flirteaza in fiecare saptamana cu cate o fata, s-a nascut pe 1 martie 1994 adica are 16 ani.numele intreg e justin drew biber...mai cauta pe internet stiu multe despre el dar nu pot sa le scriu pe toate. cel mai bine e sa cauti pe internet.
Justin Drew Bieber ((pronounced /ˈbiːbər/, BEE-bər) -->ASA E! si sa nu va mai aud zicand tampenii cum ar fi geastin biba sau jastin bibar! ddoh-(
Va spun eu mai multe despre Justin Bieber! adica:are 16 ani ca acum suntem in 7 apr. si s-a nascut in data de 1 martie 1994. prima lui melodie este "my world" a doua melodie este "love me" a treia este "baby" si nu mai tin minte pe restul! apropo acum s-a despartit de iubita lui si este singur! apropo ei nu au messenger ei au "twitter" sau "facebook". A si nu si-a dat numarul de telefon public pentru ca cei ce spun ca il au mint cu nerusinare! Il iubesc si nu canta bine atunci cand canta si danseaza live ii tremura vocea!
Am citit niste raspunsuri care ma fac sa zic LOL! Sa clarificam situatia : Caitlin Beadles este o amica de-a lui Justin (si a fost si fosta lui iubita, s-au despartit in prima jumatate a anului 2009). Caitlin era cat pe ce sa moara in august anul trecut intr-un accident cu barca cu motor. A pierdut mult sange, a fost in coma, i-au fost retezate picioarele(asta e foarte rau din moment ce era majoreta, facea echitatie, innotatoare si multe sporturi)acum se recupereaza si chiar saptamana trecuta a fost in operatie-deci nu e sora lui
Si Justin s-a nascut pe 1 martie '94 ...nu 14 martie... Justin are deja doua albume: My World si My World 2. 0, are oricum peste 20 melodii. Christian Beadles este un prieten bun, dar cel mai bun prieten al lui este Ryan. "Baby" nu e album, e un single. Are o sora vitrega Jasmine(2 anisori) si un frate vitreg Jaxon(n. noimebrie 2009). In 2008 s-a mutat in Alanta, iar Usher i-a facut cadou Range Rover de ziua lui anul acesta.Culorile preferate sunt mov si albastru, ii place sa se uite la filme. Are medalii si trofee la hockey, mai si danseaza, canta la 4 instrumente, joaca fotbal, basket, sah, golf, etc. Fata din "One Time" se numeste Kristen Rodeheaver, cea din "One Less Lonely Girl" este Grace Wilson, cea din "Baby" este Jasmine Villegas, cea din "Never let U Go" este actrita Paige Hurd.Altceva? are un numar de telefon pentru fani afisat pe facebook-ul oficial. Pe ala ii poti lasa un mesaj. Nu are ID sau porcarii din acestea cum numai noi romaii avem. Poti sa-ti zic ca are sigur Skype si iChat dar sunt private, nimeni nu le are, asa ca va pierdeti timpul. Apropo majoritatea raspunsurilor de aici sunt FAIL. Documentati-va.
Geastin Beibăr se pronunta, numele lui e Justin Bieber...am ff multe melodii ca el km ar fi : one time, baby, lonely girl si altele, albume, poze si daca le vrei adauga in lista la mess ID: fire_kat00
Geastin Beibăr se pronunta, iar numele lui e Justin Bieber am multe melodii cu el km a fi: baby, one time, lonely girl, am multe albume, fotografii, hi5-ul lui iar daca le vrei contacteaza-ma la Id-ul de mess : fire_kat00
Madalina1455684 întreabă: