| TDGMeebu a întrebat:

Hello!

Ceva informatii despre Justin Bieber?

Multe melodii de'ale lui...

Si cum draq se pronuntza numele lui? Scrieti exact cum se pronunta Ca nu reusesc niciodata sa spun cum trebuie

Eventual poze multe si frumoase cu el

Si niste teme cu el pentru nokia 6234?

Gata ca cer cam multe

Multumesc oricum kiss

726 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am tema cu justin bieber pentru nokiabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

love struck i like justin bieber ` love struck

| retouchan a răspuns:

Melodii-Single-uri:
One Time
One Less Lonely Girl
Baby
Somebody to love
Melodii-Single-uri Digitale:
Love me
Favorite Girl
Never Let You Go
U Smile
Never Say Never
Melodii-Single-uri recomandate
We are the world:25 for Haiti
Waving Flag
Eenie Meenie
Melodii-Alte cantece intrate in clasament:
Down to earth
Bigger
First Dance
Common Denominator
That Should Be Me
Stuck in the moment
Overboard
Kiss and Tell
Melodii-Care prezinta videoclip:
One Time
One Less Lonely Girl
Baby
Never Let You Go
Eenie Meenie
Somebody to Love
Never Say Never
Cum se pronunta numele:
Giastin Dru Bibar
Poze:Iti dau un link unde gasesti poze pe care nimeni nu le are.Este sursa oficiala a lui Justin Bieber:www.jbiebersource.com
Si daca nu vrei sa le downloadezi da add la blacknight_94 si ti le trimit:)
Sper sa fie de folos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele lui se citeste Jastin Bibar!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber se prnunta Geastin Bibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Geastin Bibar se pronunta... si cea mai noua melodie a lui este Somebody to love

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pronunta ''Geastin Bibar''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin e gay
!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba ce draq vorbesti asa de urat si fi mai politicos si esti cam cersetor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se scrie justin biber are 16 ani a implini pe 1 martie 2010 eu am id lui si vil spun pentru ca su chery cole verisoara id lui este justin dreaw biber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata aici nu se vorbeste cu dracu la maicata acasa se vorbeste cu dracu si nu mele lui este cel mai usor de pronuntat ca sa stii dar este si normal ca nu stii cum se pronunta pentru ca esti o proasta si nu stii englea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se citeste jiastin biibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzitsi cica a musrit azi dimineata. lol. ce minciuna mare...:)). nume complet. Justin Drew Bieber si nu e nascut pe 14 martie 1994. e nascut pe 1 martie 1994.si acum isdi cam pierde vokea din cauza pubertatsii.si va roog votatsi aici pentru a putea veni Justin in Romania: http://is.gd/aV8Rx.:o3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele lui asa se scrie justin bieber pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are 1, 71 metri, 57kg si stiu ca prima datasa sarutat la 15 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Numele lui se pronunta Jẵstin Bibẵr, are 16 ani, culorile lui preferate sunt albastru si mov, adora pastele si jeleurile, are vreo 20 de perechi de tenesi si 30 de sepci, de ziua lui de 16 ani usher i-a luat un Range Rover, si a luat permisul, deci o poate conduce, cel mai nou clip si mel a lui este Somebody to love http://www.youtube.com/watch?v=SOI4OF7iIr4, cele mai bune informatii zilnice poti sa le vezi pe http://justindrewdaily.com. sper ca ti-au fost de folos informatiile mele (L)(God bless you justin!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este usor se pronunta geastin beibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai termina

| mirelagirlsy a răspuns:

Giastin bibar se pronunta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jastin biber

| SASKE a răspuns:

Vreu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am id lui

| ♥ ღSellena♥ ღ a răspuns:

Justin Drew Bieber (n. 1 martie 1994) este un cântăreţ pop/R&B de origine canadiană. Şi-a început cariera profesională pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Prima parte a albumului sau 'My World a debutat pe locul 6 în U. S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.

Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U. S Hot 100. Bieber a fost numit cel mai mare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube şi a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK. Noul sau single "baby" alaturi de Ludacris reprezinta cel mai mare hit al sau, plasându-se pe locul 5 in SUA şi pe locul 3 in Canada. Cântecul ocupa poziţii fruntaşe şi în Noua Zeelandă, Australia şi Europa. Bieber a colaborat şi cu Sean Kingston pentru melodia "Eenie meenie". Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansată pe 23 martie 2010 şi a obţinut locul 1 în Billboard 200. La vârsta de 16 ani, Bieber este cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963. daca vreti id meu elisa_sw33t96

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:X:X cine nu ii plake...doamne nu stiiu prea multe dar cred ca locuieste in america sau canada
stiu o gramada de melodii de ale lui dar nu prea am chef sa le scriu :X:X:X ok id meu este ...my_world

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

You are a crazy girl! you don't know? Geastin Bibar! Oh mannnnnnnn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lui nu ii place albastru ii place purpuriu daca nu stiai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 9 ani si prietena bea are 10 si eu dansez sper tare si ea canta super super tare! Te iubim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stuck in the moment
runaway LOVE
Never let you go
Kiss and tell (bonus tarock)
se pronunta geastin bibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pronunta justin beiber