in cat timp as invata sa cant la ea?  ce fel de chitara sa-mi iau? si cat costa? :*
 in cat timp as invata sa cant la ea?  ce fel de chitara sa-mi iau? si cat costa? :*					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

1)cateva luni
2)clasica http://www.magazinuldemuzica.ro/Chitara-Clasica-_-c98.html
3)cea mai ieftina cred ca e vreo 200 ron

Aceeasi '' problema'' o am si eu si cerand sfaturi am aflat ca pentru inceput o chitara clasica e indicata ( eu vreau acustica ) asta pana inveti cat de cat, apoi iti iei acustica/electro-acustica/electronica. 
In ceea ce priveste timpul, hmmm... o prietena a inceput nite cursuri ( 1 odata pe saptamana cam 2 ore 20-30 de elevi deodata in cadrul unei biserici, deci totul e organizat de biserica) si tanarul care-i invata a spus ca in 4-5 luni vor stii sa cante deja. Deci nu e asa mult timp daca ai ambitie si nu renunti!
Sper ca te-am ajutat.  

Buna! Si eu cant la chitara, si nu stiu cum sa iti raspun la prima intrebare.Depinde de tine si de cat de mult iti place . daca iti va placea, fii sigura ca vei acumula mulltte cunostinte, intr'un timp foarte scurt.In maxiim 3 luni, stii cateva acorduri, stii numele corzilor, stii sa o aacordezi si bineinteles si ccateva melodii(ti'as recomanda sa incerci DOAR melodii care iti plac).
. daca iti va placea, fii sigura ca vei acumula mulltte cunostinte, intr'un timp foarte scurt.In maxiim 3 luni, stii cateva acorduri, stii numele corzilor, stii sa o aacordezi si bineinteles si ccateva melodii(ti'as recomanda sa incerci DOAR melodii care iti plac).
Dupa cum ai vazut probabil si in celelalte intrebari legate de chitare, pentru inceput e bine sa iti iei o chitara acustica.Pretul este variat in functie de valoarea sunetului pe care il produce, de dimensiuni si de marca. Cea mai ieftina chitara costa in jur de 200 ron. O chitara de 400-500 ron, cred ca ar fi foarte buna, apoi in timp daca iti vei perfectiona tehnica, astfel incat sa ai concerte , treci la una mai avansata.
, treci la una mai avansata.
Numai bine!:*

GabrielaCriss întreabă: