| Arthur a întrebat:

O mie de rockeri pe TPU şi cunoştinţe muzicale canci bocanci. Am o singură explicaţie pentru acest lucru, probabil ascultaţi o singură formaţie, dar în acest caz te poţi numi doar fan X.
Am pus o întrebare simplă legată de adevărate legende ale rock-ului : http://www.TPU.ro/......apreciati/ iar rezultatul nu a fost nici pe departe mulţumitor. Îi felicit pe cei care s-au străduit să caute răspunsul corect.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Poate respectivii sunt axati in alta sfera a rock-ului sau a metalului, ori nu stau sa caute ceva informatii "importante" [pentru ei, oricum] pentru ca nu sunt interesati.

| Arthur explică:

Păi atunci, spune : sunt hardist, metalist, punkist etc. sau fan Black Sabbath sau Sepultura, dar după mine nu scuză cu nimic să nu fi auzit de " insignifianţii " :
Led Zeppelin, Pink Floyd, The Beattles, Jimi Hendrix, Scorpions, AC/DC etc.
Informaţiile sunt acolo, în muzica ascultată, nu am întrebat ce număr avea la bocanci Michael Jagger sau Steven Tyler.
Superficialitatea nu este o scuză iar faptul că te numeşti rocker dar nu cunoşti nimic despre origini de asemenea.

| Bogdanux a răspuns (pentru Arthur):

Mda, si mie mi se pare aiurea sa nu cunosti "radacinile" muzicii rock.Dar totusi, poate a fost greseala, nimeni nu-i perfect nu?

| Arthur explică:

Bogdanux, prietene, greşeală - greşeală, dar cam în masă.