Poate respectivii sunt axati in alta sfera a rock-ului sau a metalului, ori nu stau sa caute ceva informatii "importante" [pentru ei, oricum] pentru ca nu sunt interesati.
Păi atunci, spune : sunt hardist, metalist, punkist etc. sau fan Black Sabbath sau Sepultura, dar după mine nu scuză cu nimic să nu fi auzit de " insignifianţii " :
Led Zeppelin, Pink Floyd, The Beattles, Jimi Hendrix, Scorpions, AC/DC etc.
Informaţiile sunt acolo, în muzica ascultată, nu am întrebat ce număr avea la bocanci Michael Jagger sau Steven Tyler.
Superficialitatea nu este o scuză iar faptul că te numeşti rocker dar nu cunoşti nimic despre origini de asemenea.
Deacord cu tine si o propunere nu se scrie rocari ci ROCKERI
Atunci suntem ok, BAFTA la lupta cu falsi (te sustin)
Rockers togheter forevere , in plus numi plac "falso rockeri"
Crezi ca nu stiu, am si eu asa tipi care asculta rep, manele si zic "incepe sa-mi placa si mie muzica rock SUNT ROCKER,"dar nu asculta rock real ci bug mafia, parazitii si se numesc rockeri, merita pedespiti ca fac de ras rockeri reali
Si se deseneaza pe mana ca idioti, si striga ceva de genul"AM veniiiit"si arata semnul rockerilor, iar eu ma uit la ei si ma aptin din greu sa ma duc si ...sai distrug
La mine tot este unu care asculta slipknot psychosocial, si gata si zic ca sunt mari rockeri, dar singuri nu cred in asta si pe linga spun ca eu am legatura cu IADUL deoarece ascult HARDD ROCK si METAL(patetic). Slipknot oarecum e Metal, sau BLACK metal (nu stiu sigur).
Sunt si alti factori, de acord, dar nu crede in treaba cu satanismul asta e o inventie, o minciuna nevinovata(asa zic manelisti)
AnnaSpiritualRavishment întreabă:
Cojanu_Nicolae_ întreabă: