| fier a întrebat:

Salut,fac instrumentul vioara de 6 luni, si ma descurc destul de bine, am facut progrese mari, pun degetele exact pe note, rar se mai intampla sa cant fals o nota.Imi puteti spune niste exercitii utile pentru, degete, si pentru cititul de pe partituri, ca aici merg putin cam greu, sa citesc si sa cant in acelasi timp.Studiez 3 ore pe zi, doar la scoala.Acasa nu pot sa studiez deoarece nu ma simt in largul meu, fiind si parinti cu mine in casa, si parca nu am pofta aia de cantat.Mai am si cateodata niste sentimente foarte ciudate,si imi zic in sinea mea ca nu voi reusi niciodata sa cant,sa fiu un violonist bun, dar incerc sa-mi alung gandurile astea si merg mai departe.Nu stiu daca sunt singurul care pateste asa, poate ca si uni dintre voi.Cant binisor, fac cu cel mai bun profesor din judet, si incerc sa fac tot ce pot pentru a stapani acest instrument.Astept si parerile voastre despre acest instrument, da funda! happy Apropo daca stie cineva sa-mi spuna cum aflu ce model de vioara am, pana acuma n-am resuit sa aflu.Multumesc.