Videoclipul: in nici un caz. tipa asta e nebuna...are o obsesie, sa se culce cu toti barbatii.Doamne, iarta-ma, chiar nu inteleg de ce face asta. Toate videoclipurile ei sunt asa...ma rog nu toate, da` majoritatea.in schimb, melodia e frumoasa.
Sincer mie mi se pare jginitor si scarbos...numai o femeie idioata si saloasa ca Lady Gaga ar putea face asa si ca sa uitam de videoclip Alejandro este plagiata dupa Ace of Bace-dont turn around
Videoclipul nu, mi se pare cam exagerat sincer, insa melodia e ok, in ciuda faptului ca e foarte mediatizata si a inceput sa plictiseasca.
Nuuuuuuuuuu dar l-am ascultat de 100 de ori in masina incat l-am invatat pe derost si nu il plac
Buna.Nup,nu-mi place. E chiar aiurea si ciudat. Dar oricum lady gaga are un stil mai 'ciudat' deci si videoclipu' trebuia sa fie la fel.Pa-pa:*
Pai:1.Videoclipul este diferit de celelalte cu siguranta dar nu este nici frumos dar nici urat!
2.Melodia e frumoasa.Are voce Gaga asta!
Pacat de melodie cu videoclipul asta!
Orkm daca asa ii place ei dc sa o invinovatim?
:*pupic! funda?
In nici un caz numi palce. am vrut sa va intreb. oare la tot TPU la place melodia asta ca mie nu bleach
Videoclipul cred ca e facut la repezeala, e urat! nu are nici o logica dar melodia e frumoasa.
Melodie frumoasa, pacat de videoclip!
Nu, mi se pare grotesc. In schimb, ador melodia (pentru ca o stiam dinainte de a aparea videoclipul).
Imi place cum danseaza in rest mi se pare diabolic, dar melodia e super tare, imi place la nebunie!
Mi se pare tare ciudat
nu prea stiu care e alejandro din zecile de baieti de p`acolo
sau legatura cu versurile
dar pentru stilu lu gaga, e genial