andreea banica -indragostiti,andra-ramai cu mine,un ocean de ai fi,laurentiu duta-vagabond,madalina manole -suflet gol,ei si ce daca oameni vorbesc,tu nu ai avut curaj,andreea antoanesc-mi-ai luat inima,ridica mainile celia-povestea mea,soapte, natalia barbu-ingerul meu, bemby-2 ochi caprui, imi cant iubirea.lavinia-sarut de plecare,astazi plang din nou,ada-prietenie fumata,alina puscasu-jungla,adela popescu-lacrimi de iubere, delia-parfum de fericire andreea balan -prinde-ma aprindema, cream -cantecul inimi,ceila-trag aier in piept Cristina rus-prea tarziu elena ghiorghe-te ador pana la stele,giulia-te-am ales,hevan-o parte din rai,pentru totdeauna,hai du-ma pe o stea,diana-mi-ai frant inima anda adam-ochi mei,ajutor,dragostea doare, selecta, nu sunt cuminte, laura-o viata noua adriana rus- noi 2, racla-doi in 1 N&d-nu vreau sa te pierd,blondi-numele tau cristina rus -vita mea,nicola-iti multumesc,dincolo de noapte e zi, milioane, doar noi 2, taxi- cele 2 cuvinte stele care cad,dragostea ca o pereche de pantofi,prea sus,horia brenciu-fac ce imi spune inima, ultimul dans, vita de vie -praf de stele, laura stoica-mai frumoasa cam astea stiu eu ca sunt frumoase bine sunt mai multe dar asta ar insemna sa stau aici 40 de ani si tot nu le-as putea scrie pe toate intr pe youtube si vezi ca mai sant acolo mult succes
anonim_4396 întreabă: