anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare. O verisoara ar dori sa renunte la copil cand naste fiind nelegitim. Ea fiind casatorita cum poate renunta din maternitate fara sa o mai caute nimeni acasa pe ea sau rudele? Fiind o situatie delicata nu poate pastra pruncul. Conceptia a avut loc din cauza unui nemernic care a folosit un drog in bautura fara ca ea sa observe iar cand a realizat deja era prea tarziu pentru avort. Cum poate iesi din situatia asta?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Va trebuii sa se inregistreze legal cu sarcina la un cabinet medical gineoclogic si la nastere sa-l dea spre adoptie, sau la un camin de copii (orfelinat), imediat dupa nastere.
Sa intrebe medicul ginecolog, care sunt procedurile legale!

In ce privesc parintii si rudele, evident ca vor intreba, ca doar vor vedea o burta care creste lunar si la un moment dat dispare si atunci se vreo intreba cu totii unde a disparut copilul.
De aceea recomand ca totul sa fie facut legal, sa nu fie acuzata ca dupa nastere si-a omorat copilul sau ca l-a vandut ilegal pe piata neagra.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt atat de multe detalii cusute cu ata alba aici...
e casatorita, dar altul i-a pus drog in bautura?
nu a realizat 3 luni ca e insarcinata?

wtf?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ea fiind casatorita cum poate renunta din maternitate fara sa o mai caute nimeni acasa pe ea sau rudele? Nu poate.

| relian a răspuns:

Povesti, abureli laughing nu a observat ca e gravida. ba ne lesi. Poti avorta pana in 3 luni fara probleme.Deci lipsa menstruatiei nu i-a zis nimic.I-a pus drog si ia trasi, ce filme ai vazut, de alea banui vechi, mai era asa filme, genul asta.

Daca este maritata, are deja sot, e acolo in gradina lui, in curtea lui, aveti deja copil, las-o asa cum a cazut, asta daca nu cumva tiai inselat barbatu si acum ala o sa faca test si te va lasa.

Poate de asta iti este teama, sau deja se stie, si ala eu fi pus in vedere, fara bastarzi laughing sau tu cine o fi, acea verisoara, desi eu cred ca tu esti cea in cauza.
Ei daca ti-a placut cu cine ai facut-o si nu ai luat nici o masura, acu te vei trezi cu copil, dar si singura, te va lasa asta garantat si bine iti face, sa te saturi de umblat dupa altii in timp ce esti maritata laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Sophieka a răspuns:

Sa-l dea la politie pe acel individ... Oare ea nu are vreo vina in scena asta? Pe unde o fi fost? Prin vreun club etc?

In fine. Macar sa vorbiti cu orfelinate. Dar va dati seama la ce viata expuneti copilul? Poate ajunge traficat, sau violat in camin, abuzat, torturat cu bataie etc...

Cum nu si-a dat seama atata timp ca e insarcinata? Oare nu esti chiar tu, cel care ai postat?

Cauta macar parinti adoptivi... Sau un psiholog sa te ajute sa accepti ideea si copilul.Sunt multe femei in situatia asta care au nascut copii minunati!

| Sophieka a răspuns:

Dar bine ar fi sa-ti faci si niste analize... Poate ai luat (Doamne Fereste) vreo boala, infectie de la acel individ!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Saracul copilas, ma intreb ce vina are el, Dumnezeu sa ne ierte. Deci tipa este maritata si cumva a ajuns in situatia in care a facut sex cu un alt partener pentru ca acesta a drogato, aici mi-se pare ca tipa cam minte. Ar trebui sa isi asume faptele, sa recunoasca ca este gravida cu cun copil nelegitim, daca chiar a fost drogata sa se duca la politie. Daca sotul ei este suficient de prost o va ierta, sau asa cum a mai scris si altcineva, o sa isi gaseasa un fraier care sa o intretina si pe ia si un copil care nu este al lui.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Să vorbească sau să vorbești la protecția copilului. Se fac acte prin care se renunță la copil, fără să mai aibă alte pretenții pe viitor! Copilul devine astfel adoptabil.
Oricum, chiar dacă credeți că puteți abandona ușor un copil în maternitate, vă veți trezi cu poliția la ușă, pentru că în prezent există supraveghere video prin spitale, registre electronice de înregistrare a pacienților.

| Smmo a răspuns:

Inteleg ca nu are o situatie usoara si ca acel copil nu a fost dorit, dar nu este o solutie sa dea copilul spre adoptie. Ea se va intreba toata viata unde este si ce face coilul ei, va ramane cu regretul ca l-a abandonat. Candva copilul va afla adevarul si va veni sa o caute, iar daca o gaseste, va trebui sa dea niste explicatii in plus. Copilul cand va afla cum s-a intamplat de s-a nascut va fi dezamagit, dar cand va afla si ca a fost parasit voit de mama va fi de doua ori mai dezamagit. Lumea lui se va schimba, dar si lumea unui eventual copil legitim din actuala casnicie a mamei va fi fundamental data peste cap atunci cand va afla de existenta copilului zis "inexistent", pentru ca va afla ca a trait in minciuna si ca cei care i-au servit-o toata viata sunt cei in care a avut mai multa incredere - parintii si rudele apropiate.
Cel mai simplu si benefic pentru ea ar fi sa il nasca si sa il creasca, sa il adopte sotul actual daca vrea. Recomand mamei si sotului (daca este dispus, ca nu sunt toti), dar mamei neaparat sa discute si sa faca niste sedinte cu un psiholog si sa discute cu un preot, daca mai este timp e bine sa faca asa inainte de nastere.

| nevermind1234 a răspuns:

Dacă si-a înșelat soțul, înseamnă ca nu îl iubește /respectă și ca poate trăi și fără el, păstrând copilul. Pentru ca înțeleg ca asta e mai mult dorința lui. Dar crezi ca lucrurile vor fi roz dacă abandonează copilul? Ca vor avea o căsnicie fericita ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic? Va regreta pentru totdeauna o astfel de decizie.

| KingOoO a răspuns:

Sa NU carecumva sa renunti sau abandonezi copilul! Chiar daca a fost facut cum a fost facut.

Sfatul meu este:
Naste-l si ai grija de el, poate te mai ajuta rudele.
Gaseste-ti vreun fraier care sa accepte copilul, chiar daca nu multi accepta asta.
Este cea mai buna solutie.