|

An nou fericit la toata lumea! Am nevoie de un avocat bun specializat in divort si custodia copilului, ar fi bine sa fie de undeva din ardeal pentru ca procesul se desfasoara in ardeal. Consideram ca unul dintre avocatii implicati sau chiar judecatorul a fost "cumparat" deoarece persoana cu care ne aflam in proces este o persoana cu influenta. Se poate cere rejudecarea cazului la o judecatorie din alt oras/judet? Custodia copilului s-a dat EXCLUSIV la tata, mama fiind in strainatate si avand conditie materiala mai buna din toate punctele de vedere. Daca stiti un avocat bun in acest domeniu, sau stiti ceva concret va rog sa ma ajutati si pe mine! Numai bine la toata lumea.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca este demonstrabil orice partinire se poate cere stramutarea cazului la alta instanta, in alta localitate.
Iar in cazuri mai grave se poate sesiza chiar si CSM.

| explică (pentru Bula):

Se vede clar dupa raportul dat de protectia copilului in ambele parti, ca mama este mai instarita, dar nu putem demonstra ca cineva a fost mitiut. Din cate stiu se acorda custodie exclusiva tatalui atunci cand mama reprezinta un pericol pentru copil sau pentru buna dezvoltare a acestuia, dar acest lucru nici nu este cazul. Plus ca si fetita are aproape 14 ani si a declarat si ea ca vrea sa stea cu mama.

| a răspuns (pentru dany2k):

Fetita doar poate fi ascultata, dar nu decisiv, la varsta ei.
Daca nu s-a facut apel si hotararea a ramas executorie, se poate intenta alta actiune, daca se schimba vreun factor dintre motivatiile instantei.

| a răspuns:

Http://www.avocatura.com/av.19754-costea-vasile.html

Bună, nu cred că e specializat chiar pe domeniul respectiv, dar e un avocat cu reusite importante, din Targu Mures.