Întrebare recomandată | tania27 a întrebat:

Astazi am vrut sa dezinfectez suzeta bebelusului meu si am uitat-o pe foc, am adormit, apa a scazut si a luat foc suzeta si oala in care a fiert. M-am trezit din cauza fumului, am deschis toate geamurile si am fugit cu fetita la geam, iar acum ma simt atat de vinovata, incat nu mai pot sa ma opresc din plans, imi vine sa mor cand ma gandesc ce putea sa se intample. Sunt oare o mama neglijenta? Oare nu sunt capabila sa am grija de copilul meu? Cum am putut sa fac asta?

Răspuns Câştigător
| Anonim69 a răspuns:

Off,stai linistita.nu crezi ca meriti si tu putina odihna? nu se putea intampla nimic mai rauu fiindca te-ai trezit, Dumnezeu a avut grija de tine si bebe.Sa-ti traiasca!

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Accidente se mai intampla, poate ai fost atat de obosita si asta a ajuns la un fel de star de inconstienta, astfel de lucruri mi se intampla si mie uneori, si ai adormit fara ca tu intr-un fel sa-ti dai seama, si probabil ai avut un somn atat de profund incat nu te-a putut trezi decat mirosul fumului, probabil oragnismul tau a simtit lipsa oxigenului si atunci te-ai trezit simtind in acelasi timp mirosul greu si imbacsit al fumului. Deci data viitoare mai ai grija si de tine, adica mai odihneste-te si tu, ca vezi ce putea sa ti se intampla tie si copilului din cauza oboselii. Deci ai grija de tine! Mult succes!:* Apropo, sa-ti traiasca micuta!happy

Apache
| Apache a răspuns:

Se mai intampla ...nu te invinovati pentru asta! zii mersi ca nu ati patit nimic!

| cristi202 a răspuns:

A gresi este omeneste...
A creste un copil nu e usor, eu nu stiu inca cum e, dar din ce am auzit, e f greu, si asta resupune multe nopti nedormite, deci oricind te poate lua somnul, asa ca, stai linistita, nu cred ca ai adormit pe degeaba. E adevarat ca trebuia sa fi f atenta, dar asta e, suntem oameni! Ai grija ca altadata sa nu se mai intimple, si multumeste-I lui Doamne-Doamne ca te-a pazit sipe tine si pe copilul tau de ceea ce putea fi mai rau.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ei asta-i bună. Păţeşti, iaca! Nu-i un mare stress.
Atâta vreme cât n-a păţit nimeni nimic şi nu s-au făcut distrugeri ieremdiabile scumpe, chiar n-ai niciun motiv să te stresezi.
La urma urmei în afară de suzetă nu s-a stricat nimic.
Nu-i un capăt de ţară.
O să ai cu siguranţă incidente mai serioase cu copilul când acesta va mai creşte. Important e să treci cu bine peste el.
Succes.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut Tania,
ca sa te linistesti, incearca sa iti pui SONERIA sa sune atunci cand gatesti ceva, cand ai suzeta la dezinfectat, in toate cazurile cand ai aragazul in functiune
ori soneria unui telefon ori un ceas ori un minutar de bucatarie pe care il duci cu tine in camera, exista in comert si nu sunt scumpe
chiar daca esti obosita fii organizata
salutari lui bebe
in comert exista la pret mic

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu te mai gandi, opreste-te din plans si mai multa atentie in viitor.

| MadnessCaffe a răspuns:

Nu te invinovati, se intampla.Fi fericita ca nu s-a intamplat nimic grav si fi mai atenta pe viitor.Doar nu vrei sa te vedem pe la ProTv.

| cryssa a răspuns:

Oboseala, stresul
erai obosita...bine ca totul s-a terminat cu bine
sa fii mai atenta pe viitorwinking
dar, nu-ti face atatea griji, i s-ar fi putut intampla oricui

| annakarenina a răspuns:

Da, esti responsabila, dar sunt momente de oboseala ina care s intampla sa uitam, daca vrei mai mult ajutor uite id-ul meu :nestor_aav, trebuie sa ai mai multa incredere in tine.

| vis a răspuns:

Se intampla la toata lumea. nu fa o tragedie din asta. Suntem Oameni adormi, uiti si etc nu suntem roboti pana si aia dau rateuri happy asa ca nu fi asa dura cu tine oricui i se poate intampla :* si esti capabila sa ai grija nu-ti fa probleme bafta :*

| Cher22 a răspuns:

Pai...Acum degeaba plangi ce e facut e facut nu poti intoarce timpul. Calmeaza--te pentru. ca nu mai ai c esa faci. Pe viitor fii mai atenta! Succes :*.happy funda?

| Steaua10 a răspuns:

"... am deschis toate geamurile si am fugit cu fetita la geam..." -

sper că n-ai aruncat copilul peste geam să îl salvezi de fum?