| AlexDorinel a întrebat:

Ati observat ca in ultimul timp la scoala daca nu stii o lectie si daca ii zici la profesor/profesoara ca ai motive, aia zic ca:Ce motive ai tu sa nu inveti la varsta ta? Cand o sa ajungi la 22 de ani o sa ai motive.

Ei n-au de unde sa stie ce se intampla cu noi in afara scolii.
Unii poate suntem sportivi, unii poate avem probleme cu parintii... pe profesori nu-i intereseaza...

Ce ziceti?

10 răspunsuri:
| AndreiMarin499 a răspuns:

Asta așa e dar e cuvântul profesorului contra cuvântului tau, dacă ne referim la profesorii cu vârsta de 50-60 anii atunci se explica de ce au atitudinea asta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, ar trebui să îi intereseze.
Dar ei a o problemă care îi obligă să te oblige să tocești pe de rost.
Sunt plătiți pentru asta.
Când o să fie plătiți pentru ce trebuie, o să îi intereseze.

| AC4S4 a răspuns:

Ideea e că ei nu sunt vinovați cu nimic că tu faci sport sau ai probleme acasă.
La vârsta ta ar trebui să fie școala pe primul loc, apoi hobby-urile.

| Bondarel99 a răspuns:

Mai bine sa te chinui sa înveți câțiva ani acum decât sa te chinui apoi toată viața sa supravietuiesti. Sunt oameni care au ajuns sus și au mulți bani chiar dacă nu au fost la școala dar oamenii aia ori sunt foarte deștepți și nu au vrut sa piardă timpul pe acolo ori au avut noroc. Însă regula generală in viața e ca trebuie sa mergi la școala și sa înveți. Asta e treaba ta acum, părinții tai te întrețin și au o singura pretenție de la tine care culmea e spre binele tău. E normal ca un profesor sa te pună sa înveți, măcar ai fi putut încerca. Cât de mult timp îți poate lua sa citești cu atenție o lecție?
Nu ar fi mai simplu sa te spetești acum și după ce termini școala sa fii capabil sa te întreții singur, fără sa depinzi de părinții tai care din câte am înțeles sunt agresivi rău?

Răspuns utilizator avertizat
| FaraNume1245 a răspuns (pentru AC4S4):

Exact asta spun și ei. Poate OP e sportiv de performanță și face și bani din asta, dar îi mănâncă timpul. Mai face și voluntariat pe lângă, pentru că îi place să ajute oameni și se simte în acel colectiv. Îi mai iau și părinții din timp. Unde îi e timpul pentru memorat chestii inutile?

| AC4S4 a răspuns (pentru FaraNume1245):

Există liceu sportiv, artistic pentru cei cu astfel de înclinații. Acolo are timp să își dezvolte cariera înspre aceste lucruri. Cultură generală trebuie să ai oricum

| Donsavas a răspuns:

N ar trebui să vă intereseze nici pe voi parerea lor. Voi stiti mai bine care sunt motivele pentru care nu vreti sa învățați.

| Fatamuntilor a răspuns:

Motivele invocate de tine sunt rare!
Sunt elevi care fac sport, dar sunt in rand cu colegii lor la scoala pentru recupereza.
Sunt copii care au probleme acasa si totusi invata.
Un parinte responsabil va tine legatura cu scoala si va informa dirigintele daca apar probleme reale.
De fapt tu unde te incadrezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate, profesorii ăştia cred că trebuie să mergem şi la wc cu cartea de mate în mână. Ar trebui să ne înţeleagă, aşa cum îi înţelegem şi noi pe ei când vin la jumătate de lecţie sau că sunt frunstraţi cu prolemele lor de acasă şi apoi vin şi ne dau teste şi ne dă 2 la toţi. Ei trebuie să înţeleagă că nu mai suntem pe vremea lui Ceauşescu.