| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Cum iti dai seama daca copilul tau e inteligent sau mai redus in gandire?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Depinde de notele care le obtine la scoala

12 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Mama frate cate raspunsuri complet pe linga subiect. Dar cit e sa il pui sa dea frumos un test de inteligenta? https://mensaromania.ro/testari-mensa/test-online/
P.S. E test serios, nu cere sa platesti dupa aia prin SMS ca sa primesti rezultatul sau alte prostii de genul asta.

| Simpatic a răspuns:

Daca stie sa rezolve matrice insemna ca este destept daca joaca angri birds toata ziua pe smarthphone este inversul.

| Bizon95 a răspuns:

Daca se comporta ca Sheldon atunci e inteligent la scoala si retardat in societate tongue

| RobertMoon a răspuns:

În primul rând nu ai menționat ce vârstă are copilul, daca te referi la un copil mic depinde cat de repede învață să meargă, cat de repede învață să vorbească și să se familiarizeze cu diferite lucruri, daca poate face același lucruri precum un copil obișnuit nu e considerat nici deștept nici redus în gândire, ci obișnuit, dar copilul își dezvoltă capacitățile de mic numai cu ajutorul părintelui, deci e foarte important sa te ocupi de el, asta îl va ajuta enorm in gândire.

| StrongHeart a răspuns:

Cum iti asterni asa dormi. Daca tu nu ai timp de copilul tau sansele sunt ca o sa devina cum ai descris tu.

| laSoledad a răspuns:

Pai, aschia nu sare departe de copac. Copilul nu e foarte, foarte diferit de parintii lui. Iar daca unul dintre parintii lui n-are nici macar cunostintele de baza si scrie "s-au" in loc sa scrie corect "sau", e clar.

| DorelExpertu a răspuns:

Verifici daca a sters istoricul din browser.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DorelExpertu):

Ahahahaha rolling on the floor

| Ionut58282856 a răspuns:

Eu am 17 ani....copilul nu gandeste ca un adult. Am deschis o carte de clasa 5 de informatica. Eu nu am avut o asemenea carte in clasa aia. Sunt facute special pentru copilasi "Ana are 5 mere, mananci 3. Cate raman" la un moment dat trece la "5-3 lei " sau chestii de informatica cu vectori, pseudocod, c++ etc. Normal ca un copil e mai redus in gandire. Adica cand se naste nici nu stie sa mearga, dupa invata, devine mai sceptic, ii raman unele in subconstient. (Subconstient Adica cum sa mearha etc. ) Eu consider ca trebuie sa se traga si o linie intre invatat si gandit pe cont propriu, sceptic, creativitate etc. happy Esti cumva sau ai copil? Vezi mai bine ce mancare e sanatoasa, ce contine mai putina sare, dupa cand o sa simta nevoia de sarat etc. Lasa ccochilu' sa faca singur treaba, vezi ce vrea sa faca etc. Eu zic sa si investesti in educatia lui. E importanta, ce ii place lui, vestu' salbatic. Cati ani are copilul sau cati ani ai? Si aici depinde ce intelegi prin Inteligent... poate sa stie foarte bine sa faca un joc dar poti sa fi redus la phihologie, poti sa stii Germania si franceza dar nu engleza. Poti sa stii engleza dar redus la Germania. Depinde. Oamenii de cele mai multe ori sunt fiinte inlogice fara ratiune, fara logica. Merg dupa sentimente, amintiri etc. Eu de exemplu sunt Oleaca instabil phihic. Depinde de situatie, varsta, de el etc. Adica am inchis laptopul si stateam langa el sa nu se aprinda laughing) gen asa. Depinde.Nu iti dai seama, daca e copil nu ai cum.

| nooneishereboo a răspuns:

După felul în care un părinte "deștept" a pus o întrebare stupidă ca aceasta.
Așa părinte, așa fiu/fiică.
Ce fel de părinte ești dacă nu îți cunoști propriul copil?!

| 10000573 a răspuns:

In niciun caz notele obținute la scoala
Trebuie sa îți dai seama ce ii place lui
Ca sa îți dai seama cât de deștept e ai putea sa vorbești cu el, sa ii Asculți imaginația
Poți observa cât de bogata e

| Mancioc a răspuns:

Depinde in ce vrei sa spui 'inteligent'. Daca te referi la 'destept' atunci ar trebui sa observi ce il intereseaza si ce mod de gandire are. Sa nu te iei niciodata dupa notele de la scoala.