La 16 si 17 ani sunteti inca minori si dependeti de parinti, asadar tu nu poti ramane cu fata sa ai grija de ea, fiindca tu insuti esti minor si ai de invatat si de terminat macar un liceu.
Lasa parintii sa decida ce vor alege ei un viitor si in functie de ei, vezi daca-i urmezi in starinatate sau ramai in tara.
Da, am uitat sa mentionez parintii mei ar fi de acord cu faptul ca eu sa raman acolo pentru am termina liceul in Romania, dar sunt si de acord cu a veni aici sa imi caut un liceu mai bun exact pe profilul care imi place mie, si sunt cam prins aici intre doua pietre
"ea are 16 ani, eu 17, multumesc anticipat, va rog sa imi dati un sfat"
stați pe fundulețe acasă, faceți școală și dacă mai sunteți impreună după ce v-ați făcut studiile, decideți singuri și in cunoștință de cauză
Pentru a-ti continua studiile, in Austria trebuie sa stii limba germana cel putin la nivel B2.
Iar mutarea se poate face cu examen de diferenta, mai ales la materiile principale.
Din punctul meu de vedere, ai de ales.
Fie iti urmezi ratiunea si te muti in Austria, sperand sa evoluezi, si sa ai incredere ca iubita ta iti va fi loiala pana cand va veti revedea dupa ce termina ea studiile in Romania.
Fie ramai cu ea in Romania la tatal sau ( daca se poate ), termini cu ea studiile si va mutati amandoi in Austria la final.
Din punctul meu de vedere conteaza cat de mult ai tu incredere ca iubita ta, iti va ramane loiala pe toata perioada sederii ei in Romania. Totusi sincer, in 2-3 ani de distanta, e cam la noroc. In tot timpul asta, ea poate se va indragosti de altul daca nu te va avea pe tine in preajma. Va incepe sa iti simta lipsa dupa un anumit timp.
Sau poate chiar tu, vei gasi o fata in Austria, de ce nu?
Ideea e ca mutatul in Austria o poti face in ambele variante. Difera doar data mutarii. Insa niciodata nu poti fi sigur ca iti va ramane relatia la distanta intacta.
Iti spun asta pentru ca eu personal am o mica dificultate cu o relatie la distanta sa zic asa. Prietena mea imi simte lipsa si dupa 2-3 luni. Nici nu mai zic de ani...Momentan noi facem tot posibilul sa ne vedem cat mai des posibil si sa incercam sa ne dam seama cum sa facem pe viitor.
Faza e ca relatiile la distanta nu au o rata decenta de supravietuire. La un moment dat, va veti simti lipsa unul altuia, iar in timpul asta viata merge inainte si pot aparea alte persoane in viata voastra.
Mersi frumos, mai e si faza ca voi putea veni in Romania destul de des pentru a o vedea, posibil odata la o luna doua.
Daca esti cu studiile si cu alte treburi pe acolo, nu stiu daca vei avea luxul asta. Dar faci cu crezi tu mai bine. Eu ti-am aratat o perspectiva pe care sa o iei in considerare cand vei face decizia.
Mult noroc!
Apropo de situația financiară actuală, am găsit satisfacție la acest om pentru finanțarea unui proiect imobiliar. Contactați-l dacă aveți nevoie. Iată adresa sa de e-mail: -dufourcq-nicolas@outlook.fr
Ecaterinaz79 întreabă: