| Albert11 a întrebat:

Sora mea are diabet iar mama noastra a plecat cu ea pana la spital pentru niste analize iar pe mine m-a lasat cu sora tatalui meu si cu mama lui. El lucreaza in Anglia. Problema este ca ele doua se comporta foarte urat cu mine. Ieri seara mancam iar matusa mea mi-a zis: De ce mananci asa de incet?! Nu iti place?! Eu iti gatesc iar tu ai figuri?! si a bagat mana in mancare si m-a murdarit pe fata in incercarea de a ma hrani. Mancam niste gris cu lapte. Eu plangeam iar ele amandoua m-au incuiat in baie si m-au pus sa dorm pe podeaua din baie si pana in baie m-a dus bunica mea de ureche si ma strangea tare.

4 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Cauta sa fi mai ascultatoare si supusă, nu ai de ales si este spre binele tau sa trăiești în liniște și sa eviți conflictele.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se comportă foarte urât cu tine, parcă nu eşti ca şi copilul lor, parcă ai fi un străin, mai rămâne să te ducă pe plantaţiile de bumbac. Ar trebui să-i spui mamei tale despre comportamentul lor şi să ia măsuri. Ar trebui să te impui, n-ar trebui să laşi garda jos. Ele o să vadă că nu-şi mai pot bate joc de tine şi îţi vor da pace. Succes!

| gogu220 a răspuns:

Sună la 116 111. Îţi va răspunde cineva autorizat. Spui cine eşti doar dacă vrei. Le ceri părerea şi te vor ajuta cu drag.