anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A inceput sa-mi placa pariul lui pascal.

Crestin : Daca nu crezi in zeul meu si el exista ai pierdut totul.
X catre crestin : Daca nu crezi in restul zeilor si ei exista si tu ai pierdut totul. Ai exact aceeasi sansa ca mine sa pierzi totul.

Iata 2 exemple de raspunsuri din partea unor crestini :

1 - Daca ma intalnesc cu "Odin sau Ganesha",
ei nu vor avea nicio putere asupra mea
pentru ca am protectia celui mai mare dumnezeu.
2 - Daca exista zeii de care zici tu,
ei ar trebui sa fie intelegatori si milostivi.

Misto nu?

33 răspunsuri:
| rocco09 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu ce s-a intamplat la altii, intreba-l pe nenea ala big grin
NU stiu cu ce-o sa raman, oricum n-am nici o sansa sa picep eu uitandu-ma la documentar tot ceea ce au cercetat mai multi oameni intr-o viata!

| SaveTheNature a răspuns:

Uita-te in jur, la oameni..si ai sa vezi ca binele si raul exista. fie ca sunt ei crestini, atei budhisti sau musulmani, oamenii se impart in doua -oameni buni si oameni rai.
Uita-te-n jur. gandeste logic. Tocmai iti pui intrebari. De ce existi? de ce? De ce?
Toti oamenii de pe planeta, indiferent ca sunt atei sau credinciosi, stiu in adancul sufletului lor, ca nu sunt de capul lor.
Cand esti tradat de prieteni, de rude de frati. Cand intalnesti oameni rai, cand dai de greu. Intreaba-te de ce lipesete Dumnezeu in viata ta, nu daca exista sau nu.

| DimLight a răspuns (pentru anonim_4396):

La faza cu plicul cred ca aveam mai multe sanse sa "raspund corect" decat la cea cu dumnezeu. pe cand nu stim daca un dumnezeu exista sau daca el ne vrea binele la plic era simplu ori aveam acelasi desen pe foaie ori nu happy iar zicand ca oricum nu o sa imi arati plicul probabil lasam foaia goala laughing iar daca amandoi aveam foi goale (nondesene) erau identice laughing