E nici asa, tot ai facut doar afirmatii fara sa argumentezi.
Pentru ca este singurul Dumnezeu adevarat, deaorece...
Ca afirma el, nu este o demonstratie. Nu poti demonstra cu ceva ce trebuie demonstrat.
Spune-mi si mie ceva filosofic, ca a fost unic ca om sau mai stiu eu ce.
''ISUS este Adevarul.''
isus nu este adevarul.
''Pentru ca este singurul Dumnezeu adevarat.El insusi spune:Eu sunt Calea, Adevarul si Viata! ''
dumnezeu nu este adevarul pentru ca el nu exista. Inexistenta nu poate fi nici cale, nici adevar si nici viata!
Ti s-a cerut sa argumentezi ceea ce sustii, nu sa alcatuiesti propozitii si apoi fraze ce n-au nicio relevanta fara o demonstratie prealabila.
Isi place cunoasterea? uitate la asta cand poti http://documentare.digitalarena.ro/......bang-2007/
Oameni buni, singurul lucru sigur e ca nimic nu e sigur. Nu ca fug de a ma pozitiona, cum spune un user Mihaida, dar uitati-va ca oameni de marca, precum Kant sau Einstein, sau multi altii nu au cutezat sa se exprime intr-un mod categoric ca asa e sau ca e altfel. Au lasat lucrurile in suspensie, ca sa zic asa. Si noi ne gasim mai cu motz sa dam verdictul. Nu e ok. Citim si carti despre Inteligent design si citim si carti de-ale lui Dawkins sau ale altora ca el. Se emit ipoteze. Frumoase, interesante, dar... ipoteze. Adevarul ne scapa tuturor.
M-au declarat ai mei, iti dai seama ca nu ma puteau declara crestin din moment ce nu calc prin biserici si le spusesem si despre faptul ca nu cred in dumnezeu, in amplele discutii ce le-am avut cu ceva timp in urma.
Nepasarea poate costa astia vor sa faca biserica neamului din banii tuturor o noua cladire rece
witewolfwisewolf întreabă: