De data aceasta va veni ca judecator.Vom vedea ce vor pati cei ce L-au rastignit si cei ce nu cred in El!
Bombardat cu radiatii si bombe nucleare. Si, in ceea ce ramane din el, se pune un chip, ca sa il vada tot timpul unde e.
Lasand sarcasmul la o parte, citeste sfintele scripturi mai bine. Daca mai vine o data, inseamna ca e sfarsitul lumii. Ceea ce inseamna ca va veni in calitate de Stapan al Pamantului.
@GrindRoad dupa mine nu e neaparata stirea asta pentru televizor pentru rating.
In legatura cu intrebarea ta nu se stie daca mai vine Iisus pe Pamant ! Am aquzit ca va veni cand vom vedea pe cer norul in forma de CRUCE si numai stiu ce. Dar din stirii am auzit ca Iisus va veni cand lumea va fi mai rea fara credinta!
Daca vine il rastignesc din nou, ca am multe pacate si vreau sa fie iertate.
In primul rand daca scrii Iisus cu un singur i Il faci magar si in al doilea rand cand va veni Iisus pe pamant va veni sfarsitul lumi
Grind Road in Biblie spune ca Isus va veni din nou nu oamenii au scos aceasta afirmatie
Cand Iisus va veni din nou pe Pamant, el va trai inca 40 de ani. Atunci va veni sfarsitul lumii. Iisus nu a fost rastignit pe cruce, un om de rand a fost facut de Dumnezeu astfel incat sa arate exact ca el, iar Iisus a fost luat in Cer si el va reveni. Credeti ca Dumnezeu ar fi lasat sa i se intample asa ceva?
Biblia spune ca va veni. Unii fanatici spun ca nu va veni.Who one knows?
Poate ca Iisus nici nu exista,sau poate e langa tine.
Fiecare crede ce vrea,nu poti spune cu exactitate daca exista dumnezeu, daca va veni iisus pe pamant si multe altele.
Daca exista Iisus, exista si dumnezeu...dar pot sa nu existe.Biblia poate fi pur si simplu o carte scrisa de un fanatic...nimeni nu stie ce va fi.
Poate lumea se va sf in 2012.sau poate in 2012 se vor produce schimbari substantiale.
Fiecare crede dupa cum il duce capu...
Iisus nu va veni pe pamant sa-ti mai spele tie odata pacatele. va veni casa se lupte pentru totdeauna cu fiara, iar cei care,,, cu adevarat L-au cinstit, isi vor primi locul alaturi de El si tatal Sau in rai...dar stati linistiti ca-i un loc rezervat si pentru noi pacatosii, dar din pacate in alt loc.
Esti dibil? 1 Nu mai vine Isus pe pamant, ce *** vbesti? 2 Isus exista (parerea mea)... 3 Ba, care constelatie, noi traim in galaxii na 4 sigur esti dibil 5 Ha-ha, e un bank, nu? Ar trebui sa rad?
Se spune ca el va veni pe pamant cand va veni sfarsitul lumii si nu cred ca el va pati ceva
Problema e ca ma asteptam la alt fel de intrebare,ca ateu sau atee cum te declari,si mai ales sa stii ca iisus nu a patit,cand a venit,s-a intrupat si s-a jertfit.iar cand va veni iarasi,nu va veni sa pateasca,ci sa-si ia in primirea mostenirea,daca intelegi ce vor sa spuna scripturile, sa judece, si sa aleaga graul cel bun de neghina asa cum faceau toti oamenii gospodari in ogorul lor.graul sa-l duca acasa iar neghina sa o arda la o margine de lan ca sa-i piara samanta, sa nu mai rasara si alta data.
Hmm cand va veni.ei bine sa via. cred ca e bine asteptat si credx ca tunci va veni epocalipsa din ce sea aude ma rog nu stiu daca e adv dar daca e asa cu iisus si c apocalipsa. cred ca noi vom disparea.si se va crea din nou lumea... vc gen adam si eva partea a2-a
Povestea cu Iisus este adevarata.El este fiul lui Dumnezeu si a fost rastignit.El va veni pe pamant la sfarsitul lumii pentru a judeca viii si mortii
Pai acu va fi diferit.o sa se deschida cerul si toti il vom vedea, asa scrie in biblie
Da, Isus v-a venii iar pe pamant destul de curand, insa de data aceasta nu v-a mai patimii, se v-a intoarce ca sa-i mantuiasca pe cei care l-au iubit, i s-au inchinat Lui si L-au recunoscut ca Dumnezeu si care au pazit poruncile Lui. Isus este Dumnezeul adevarat, zeii egipteni sau Budda sau altii dumnezei nu exista! El este cel care ne-a creat. Cand v-a venii Isus cei neprihaniti vor merge cu el in ceruri, in alte galaxii si alte constelatii, iar dupa 1000 de ani, cei mantuiti se vor intoarce pe pamant, dar nu v-a fii acelasi pamant, pacatul v-a disparea si cei pacatosi cu Satana de asemenea vor disparea, iar tot pamantul va fi un Eden iar oamenii care au fost mantuitii vor traii vesnic acolo impreuna cu Dumnezeu adica cu Isus. Acolo pe noua pamant nu v-a fii nici foame, nici sete nici planset, nici durere. Daca esti interesat de mai multe citeste BIBLIA. cartea aceea este scrisa de Isus prin intermediul oamenilor de pe vremea lui, de acum 2000 de ani. Vei afla mai multe de acolo! sper ca te-am ajutat, PA!
Eu cred ca Isus chiar exista si nu era niciun umanoid din alta constelatieci era om asa ca mine si ca tine dar nu cred ca va veni foarte curand pe pamant si daca va veni nu se stie cand va fi asta dar se stie foarte clar ca vine sa judece si sa ierte pacatele citeste biblia si incearca sa o si intelegi ai sa ajungi sa crezi
Doamne iar trebuie sa vina Iisus pe pamant?
Deci in 2002 trebuia sa vina sfarsitu lumi acu in 2012 apoi cica se apropia luna prea aproape de pamaant apoi ca vine isus pe pamant apoi ca vine cutremur acum iar vine isus da mai lasati-ma in pace cu facaturile estea ma. Televiziunile vor sa faca rating tot ce spun sunt doar minciuni.