Foarte frumos, poate ii mai trezesc pe copiii "credinciosi"..Saracii au fost indoctrinati de parinti.
Eu unu am citit teoria evolutiei chiar din cartea lui darwin si am descoperit multe lucruri in ea pentru mine darwin este un tata care m-a invatat cei viata si il respect si stiu ca da genele se transmit mai departe eu unu inca sunt curios de ce a fost acea explozie cambriana nu ca contest evolutia sa fie clar
crede-ma ca ma documentez mereu sunt obsedat de aceste 2 teorii am vazut documentare de 6 ani despre astronomie si nu il contest deloc eu ma intreb cum apare energie atata tot
Sa creada ce vor
Un singur adevar e, cel biblic.
Un lucru este cert: de cand e lumea si pamantul viata provine doar din viata, iar oamenii de stiinta cu tehnologie cu tot nu au reusit sa demonstreze Nimic. cum a aparut prima forma de viata.
Ba nu, este peste tot.Si,ca o mica apreciere, romanii sunt in involutie de la asa-zisa Revolutie incoace, involutie care s-a accentuat in ultimii ani.In alte tari,involutia e existenta de mult timp,dar s-a accentuat tot recent,in principal din cauza ca societatea si-a pierdut valorile,iar tehnologia i-a facut pe multi sa abandoneze oameni in favoarea tehnologiilor inutile,pe care ei le cred utile si de bon-ton.O fi la noi ca la nimeni, dar valul de prostie exista in intreaga lumea, trendul involutiv e de neoprit si persistent oriunde.
Nu am vazut oameni ai pesterii, dar exista dovezi si studii stiintifice destule, si oricum acum 20000 de ani nu erau chiar oamenii pesterii, se apropiasera destul de mult de forma actuala a omului, doar ca erau salbatici, rudimentari si prosti.
Lucrurile rele facute de oameni vin de la Diavolul inexistent, creat sa bage in sperieti crestinii? Ma faci sa rad.Lucrurile rele sunt facute de om pentru ca ii plac.Intereseaza-te de conceptul de Death Drive. Tuturor ne place sa facem lucruri care, macar intr-un substrat infim sunt lucruri rele.
Maimutele nu evolueaza, sunt un proces al evolutie.Sunteti habarnisti ai naibii, ma! N-aveti niciun argument serios ca sa combateti un ateu, mereu o dati pe placa cu "de ce nu evolueaza si acum maimutele?"Pentru ca deja sunt evoluate, dintr-o forma rudimentara.
@ateu
"Gaia,hombre detin adevarul absolut, teoria big bang este demonstrata stiintific prin radiatia de fond, tempertaura egala in univers, teoria evolutiei ese dovedita prin adn, fosile intelei daca imperechiezi 2 speci va iesi un hibrid si tot asa daca acel hibrid e total iziolat si se imperechiaza doar cu specia lui in timp va da nastere la o noua specie" spre cultura ta generala hibrizii nu pot procrea
JuAl întreabă:
qgenius153 întreabă: