Eu sunt mare amator de telemea. In special de aia de oaie.
Acum, nu te supara si tu de o mica gluma. Destinde putin atmosfera.
Ok, bravo tie )
Nu ma supar la glume, doar ca nu vreau raspunsuri filosofice despre Crestinitate.
Acesti zei au denumiri date de elemente ale naturii, sentimente specifice omului. Unii spun ca are un anumit efect dar ca lucreaza cu diavolul. In opinia mea este toxica doar pentru cei care cred in ea nu pentru cei care nu ii acorda importanta. Te-as sfatui sa nu adopti asemenea mizerii.
Wicca pare sa devina intr-adevar o porcarie pe care o adopta cat mai multe adolescente fara ocupatie, am dat doar un exemplu, si nici nu stiu pana la urma de ce am scris religia asta, eu personal nu fac parte din asa ceva.
Insa, Thelema nu are nicio legatura cu Wicca, nu e nici atat de "raspandita", si eu nu cred ca Aleister Crowley a creat Thelema pentru a umple timpul adolescentelor, mai mult de majoritatea lor nu au auzit de aceasta religie, insa pot spune ca am discutat cu multe persoane mature pe tema asta. Da un search pe google sa te convingi.
"Wicca pare sa devina intr-adevar o porcarie "
Vorbi şi nea Ion, că şi el e om.
"Thelema nu are nicio legatura cu Wicca"
Te inseli din nou.
De ce nu te informezi in loc sa vorbesti in plus?
Justifica-te, Mafalda! Informeaza-ma tu daca tot ai apucat sa raspunzi la intrebarea mea si insinuezi ca stii mai multe. Vreau dovezi daca ai un alt punct de vedere, daca nu... atunci ce cauti in discutie?
Si dupa cum vezi am fost foarte clara cand am spus ca vreau sa aud doar parerile oamenilor care cred in acele religii, nu vreau sa aud niste...(sa nu te jignesc, totusi), care isi dau cu parerea in sus si-n jos ca au ei dreptate, si nu altcineva. "Vorbi si nea Ion, ca si el e om", ti se pare ca vorbeam cu tine? Tu te-ai bagat in discutie si eu ar trebui sa iti dedic tie acest proverb. Mai Mickey Mouse, eu nu inteleg un lucru: ce cauti tu aici, nu ai mai gasit alte persoane carora sa le impartasesti parerile tale pline de sens? Sincer acum, nu ma intereseaza cunostintele tale. Pana la urma, gandeste-te ca eu am intrebat un lucru total diferit, iar tu te-ai bagat in seama ca musca-n...(nu in lapte ) Data viitoare vezi si tu la ce intrebari raspunzi, citeste-le bine, ca s-ar putea sa gasesti pe cineva mai naspa ca mine sa-ti tranteasca cateva injuraturi.
La revedere, Mickey Mouse! Iti doresc sa ai o viata buna!
Ti-am raspuns suficient de clar. Daca nu intelegi, poate te lamuresc "vocile".