| Domexd a întrebat:

Biserica Mantuitorului Iisus Hristos nu o sa moara sau sa dispara niciodata fiindca nici Iisus Hristos nu moare si nu dispare niciodata.El este Calea, Adevarul si Viata.Chiar Mantuitorul a spus ca Biserica crestina,crestinismul nu va muri niciodata, va dainui pana la sfarsitul veacurilor.De aceea si in secolul 21 este mult prezenta credinta in Mantuitorul Iisus Hristos.Hristos nu moare si nici sufletul nu moare.Credinta in El e nemuritoare. Tatal, Fiul si Duhul Sfant va fi prezent mereu printre noi in diverse forme.Chiar in viata pe care o avem este prezent Duhul Sfant, lucreaza Duhul Sfant si Dumnezeu.
Cum comentati aceasta parere a mea? Eu unul sunt sigur ca este adevarat.Am vazut ca multi spera ca se va termina si la un moment dat nu va mai exista crestinismul sau credinta in Dumnezeu.Nu e posibil aceasta disparitie.Fiindca Dumnezeu este nemuritor, etern si chiar El a spus asta.Sunteti de acord cu asta? Ce parere aveti?

36 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns (pentru sitărescu):

N-am zis ca e din vt, era vorba de iubirea "promovata" de evrei si cea de crestini, chiar tu ai zis "doar că acolo iubirea era limitată la un cerc restrâns de oameni, apartenenți unei confesiuni." Ei, cum am zis, Iisus era evreu, dar a venit cu "iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti", adica pe oricine, sau cel putin asa au interpretat oamenii, idee nu tocmai evreiasca, ci mai mult budista.

| sitărescu a răspuns (pentru Mădă0611):

Talmudul s-a modificat permanent și după Hristos.

În Vechiul Testament se pot întâlni îndemnuri despre iubire, din păcate interpretarea fariseică, în literă a ucis Duhul și a înstrăinat oamenii între ei.

De aceea Hristos a venit să scoată la iveală spiritul, filosofia hindusă promovează împărțirea pe caste și multe lucruri care obturează de fapt iubirea profundă.

Confuzia creștinism-budism e intenționat răspândită pentru a capta creștinii occidentali să cotizeze bani grei în buzunarele gurușilor.

Cine studiază critic cele două învățături înțelege că în punctele cheie ele se despart.

În cartea pe care ți-am zis-o sunt o parte dintre aceste diferențe.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Bazaconii.

| Thunderstruck a răspuns (pentru Domexd):

Pff, eu ma bazam pe statistici, nu pe credinte cand ziceam ca islamismul va domina.Nici mie, ca ateu, nu-mi convine, dar asta arata toate statisticile, ateii si crestinii fac in general cate 1-2 copii, dar islamistii cate 10-15, n-au auzit de contraceptie.Acum suntem in aceeasi oala si crestinii si ateii.

| Domexd explică (pentru Thunderstruck):

Un lucru e sigur:crestinismul nu va disparea. Oricum stii ca in Biblie scrie ca vor fi din ce in ce mai putini crestini practicanti, vor fi multi care fac faradelegi, necredinciosi sau indiferenti etc. si mai scrie ca oricine crede in El pana la sfarsit si nu isi pierde credinta va fi salvat.Stiu ca nu crezi in asta dar asa scrie.Deci e normal sa ne asteptam ca crestinismul sa scada..Insa chiar daca vor fi mai putini adepti la crestinism nu inseamna ca nu mai e credinta adevarata sau nu mai este adevarat Iisus Hristos sau alte bazaconii.E parerea mea umila.

| Ingerulrebei a răspuns:

Parca ai fi preot. Esti foarte bun la suflet mai mult ca sigur ajungi la Dumnezeu cand onsa mori. Daca nu ai meserie ai putea sa te faci preot cred ca ti se potriveste aceasta meserie.