Tatal tau are experienta vietii.
Stie mai bine cum functioneaza lucrurile.
Respecta-ti parintii.
Nu poti sa faci nimic sa il schimbi. il lasi asa. tu trebuie sa faci ceva sa nu te mai afecteze
Nu poti decat sa te rogi pentru el lui Dumnezeu. Nici pomelnic nu poti sa dai pentru el la Sfanta Biserica, deoarece e un vrajmas al lui Dumnezeu, si nici vorba buna nu intelege.
Dar dragostea nu cade niciodata. - 1 Corinteni 13, 8
Asa cum coboara pana la iad si schimba starea sufletelor de acolo, si aici, dragostea aratata prin rugaciune, poate schimba starea unui suflet care acum e vrajmas al lui Dumnezeu.
Dumnezeu este cel mai mare taumaturg si singurul care face mari minuni (Psalmul 135, 4). Doar El poate sa intoarca un suflet la credinta, pentru rugaciunile si mijlocirile altor oameni.
Salutare. E un lucru foarte bun ca ai sesizat comportamentul gresit al tatalui tau fara sa te afiliezi lui, si e foarte bine ca mergi cu bunica ta la biserica. Pastreaza-ti credinta, respecta-ti tatal si roaga-te pentru el. Tot ce poti face e sa te rogi, din cate spui nu accepta niciun fel de vorba pe tema asta. Spune-i si bunicii tale sa se roage pentru el, iar Dumnezeu va lucra. Maleahi 3:10 https://biblia.resursecrestine.ro/maleahi/3 „puneţi-Mă astfel la încercare, zice Domnul oştirilor, şi veţi vedea dacă nu vă voi deschide zăgazurile† cerurilor şi dacă nu voi turna†† peste voi belşug de binecuvântare."
Poți să-l schimbi doar din propriul exemplu. Nimic din ce i-ai putea spune nu l-ar schimba, dar orice din ce ai putea face l-ar schimba. Continuă să-țivezi de credința ta și rabdă-l în continuare.
In sfarsit un om destept.
Sper ca e FILF tactu, ca as vrea sa-mi rupa pasarica, folosind si cu mine cuvinte murdare.
Ma amuzi, vrei sa-i distrugi familia?
Da.
I am a bad dirty girl.
Spit in my mouth, dirty little girl.
Ooo, Bucuria lui Satan.
cred ca stiu cine esti.
iti scuip in gura daca pui o vorba buna la Satana si pentru mine, sa ma ia de nevasta si sa il concepem amandoi pe Antichristul.
si sa-mi faca si mie un tatuaj fara durere la noada, cu 666, un fel de Satan's Tramp Stamp.
Cel mai probabil stii. Nu-l bag pe Satan aici, dar misto fanteziile tale.
AlTheConquerorOfHeaven întreabă:
AlTheConquerorOfHeaven întreabă: