| Foxie2 a întrebat:

Buna TPU.

Am si eu intrebare legata de cei care nu cred in Dumnezeu,

Parinti vostri cred in El? Sunt deaccord cu ce faceti voi? pe langa faptul ca vreau sa adaug educatia voastra proasta mie chiar imi pare rau de voi.

Nu-i nimic, va iert pentru raspunsurile rautacioase si jignirile care vor urma.

o zi buna winking ppl

Răspuns Câştigător
| chelstone a răspuns:

Cand tu caracterizezi o intreaga clasa ca fiind needucata, nu stiu pe ce criterii, probabil asa de la tine, nu vad de ce te astepti sa nu primesti raspunsuri rautacioase.
Nu vad ce importanta are credinta parintilor mei, pot crede in ce vor ei, atat timp cat nu imi impun credinta (in orice aspect) lor nu ma deranjeaza. De cand trebuie sa fie parintii de acord cu alegerile mele, personale?!
Raspunsurile rautacioase nu vin pe fondul lipsei de educatie, ci dimportiva, spiritul critic iese la suprafata, faptul ca unii nu accepta mizeriile altora nu-i face needucati, dar faptul ca unii isi permit sa mustreze pe cineva, cum ai facut-o tu (zuzu) denota lipsa de educatie. Nu esti tu in masura sa cataloghezi o intreaga clasa dupa bunul tau plac sau dupa frustrarile pe care le-ai acumulat, TPU nu-i o buda unde refulezi tu pe clase intregi de oameni. Eu as zice sa mai meditezi asupra comportamentului tau si dupa aceea mai stam de vorba.

42 răspunsuri:
| Ecou a răspuns:

Amin!

| ViezurE a răspuns:

Dragă lapte bătut, e alegerea mea ce fac, educaţie proastă ţi-a dat mumă-ta.Roagă-te la dumnezău poate îţi dă o viaţă. Părinţii mei sunt şi ei atei, deci taci în mniezău tău.E alegerea mea, nu a ta.so.jet.

| Mircea1997 a răspuns:

Ai noroc ca eu cred in Dumezeu laughing ca altfel ai fi avut parte de un raspuns cam rautacios din partea mea.

| AnnaDee a răspuns:

Hei!
Nu toata lumea e asa! Daca numai oameni de acest fel vezi, atunci uita-te mai bine in jur si vezi adevarul! Mai exista altii (poate) ca tine!
Intr-adevar, in ziua de azi vedem mai mult rau decat bine, dar n-avem ce face, trebuie sa ne continuam drumul, asa cum e el, rupt in doua.
Si as mai vrea sa adaug ceva, dar e off-topic, poate: Imi pare rau de cei ce sunt atei, dar dacalor le e bine asa...
O zi buna va urez!

| Zenithf a răspuns:

Sa-ti fie rusine ca pui o asemenea intrebare, ce exemplu ai urmat tu ca sa faci acest lucru? Isus a mancat si a baut la aceeasi masa cu vamesii si pacatosii, Petru, Pavel si altii au vorbit cu inchinatori la zei, cu desfranati, sigur nu asa i-a convins sa mearga pe calea credintei.
Cauta si scoate-ti barna din ochii tai, inainte de a arata paiul din ochii altora.
Domnul sa te lumineze!

| ankahra4m a răspuns:

~~ Nu-i nimic, va iert pentru raspunsurile rautacioase si jignirile care vor urma.~~ dar ce, esti Iisus sa ne ierti pacatele? happy si daca tot ai spus fraza aceea, ce te mai intereseaza daca parintii sunt de acord sau nu? Poate unii parinti cred, poate altora nu le pasa, deoarece si-au dat seama ca totul este o tampenie... daca ai fi formulat intrebarea altfel, poate ti-as fi dat un raspuns mai nepacatos.

| Foxie2 explică:

De fapt, ma intrebam de ce nu credeti in El (pe langa stiinta) si ma gandeam ca poate parinti vostri sunt la fel.
Daca un copil o ia pe cale gresita, se considera ca parintele a gresit in educatia lui.

@chelstone educatie proasta privind acest aspect /subiect nu stiu. poate ajungeti mari primari nu conteaza.O parte din educatie e proasta.

| Foxie2 explică:

@ankahra4m si oameni trebuie sa se ierte uni pe alti.

| Foxie2 explică:

@Mircea1997 nu exista noroc. Nimic nu e intamplator.

| Foxie2 explică:

@Zenithf, despre ce tot vorbesti? am pus o intrebare : daca parinti vostri cred in Dumnezeu? ce e asa de rau si de rusinos? copii ce vad la parinti aia fac.Eu nu sunt Iisus, eu sunt asa de buna ca El, eu nu pot sa am gandirea lui atat de buna sa stiu cum sa va indrept pe calea ce buna.

| Foxie2 explică:

Ce va suparati asa, ca am spus ca nu aveti educatie buna privind aspectul Lui Dumnezeu? Nu am dreptate? nu vreau sa imi raspundeti, vreau sa aflu eu singura dupa ce mor. Si veti afla si voi!
Amin!

| chelstone a răspuns:

ZuZu, ''O parte din educatie e proasta.''
De cand indoctrinarea religioasa este numita educatie?! Educatia tine de respectarea unor norme morale ale societati, nu de orientarea religioasa. A fi crestin nu constituie un avantaj in fata celorlalti, a fi crestin nu inseamna a fi superior celorlalti, nici din punct de vedere spiritual, nici din punct de vederea a intelegerii vietii. Vezi tu nu stiu cum o cleata de indoctrinati care se calca in picioare pentru a linge moaste se poate numi educata. Educatia asta este una de fatada, ''sa fim piosi, frate staret, fiica mea'', adevarata identitate a crestinilor se vede in societate, la manifestari si evenimente ce-i unesc, acolo isi arata limitele. Deci cu cine compari tu ateii!? Cu unii care balesc la mortaciuni?! As putea spune ca acest fapt constituie o jicnire.

| DorelSudoru a răspuns:

Ma laptic nu te lua de educatia meastraight face(asta insemnand ca te iei de parintii mei), de ce 1 te intereseaaz pe tine daca cred? huh nt, nt, nt pic de respect Amin!

| ankahra4m a răspuns:

Pot spune ca multe persoane au o educatie mult mai buna in privinta : " deschide-ti dracu' ochii aia, si mintea aia putreda!" unii nu stiu decat sa citeasca biblia, altii poate sunt pasionati si de alte treburi, nu sa se roage la dumnezeu zi de zi, sau sa mearga la biserica in fiecare duminica. Aspectul lui dumnezeu, ma lasa rece. Din punctul meu de vedere am avut o educatie foarte buna, fara sa ma rog la el, iar parintii m-au sustinut. Nu mi-au dat in cap precum alti crestini ca de ce nu cred in el, ca am sa ajung in iad si alte idiotenii.

| aliceinchains a răspuns:

E alegerea mea ce fac, să cred în Dumnezeu sau să nu cred. Și dacă sunt ateu/agnostic, NU înseamnă că am o educație proastă! Nu poți cataloga o masă destul de largă de oameni după un criteriu dat de tine. Nu contează dacă părinții cred sau nu, asta-i o alegere făcută de mine, nu de ei. Fiecare are dreptul la opinii proprii. Și nu, nu-mi trebuie iertarea ta.

| Klepto a răspuns:

I-auzi, cica am "educatie teologica" proasta sau de care educatie vorbesti? Nu conteaza, oricum is prost si n-am educatie deloc.
Toata familia mea este crestina si cred in nea Merlin de ceruri, nu sunt ateu pentru ca ma razvratesc impotriva familiei mele, nu cred ca nu cred.Am facut 3 ani de liceu penticostal ca ateu, si mi-am mentinut alegerea in ciuda faptului ca acei buni "crestini" mi-au oferit excursii in America doar sa ma pocaiesc. Dupa 3 ani de incercari desarte eu tot ateu is.
Eu nu scot ochii familiei mele ca face ce-i place si traieste cum vrea, asta astept in schimb.

Salam alecoitus.

Parca puti a troll plictisit care vrea sa incinga spiritele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zuzule? daca vrei sa luminezi, lumineaza prin fapte bune si vorbe frumoase.nu-ti aprinde paie in cap, ca iei foc.asa am facut si eu de cateva ori.da nu e bine.sanatate si fuiii o fiica a luminii. dibspre tine sa adie o adiere de viata spre viata.nu de moarte spre moarte. uite ai starnit o mica furtuna intr-un lighean cu apa. daca eram in evul mediu?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Parintii mei cred.
Nu zic nimic, nu ma pot obliga sa cred in ceva ce nu exista. happy

| 6DuckMeJesus a răspuns:

Se numeste educatie proasta daca babacii te lasa sa alegi ce-ti convine si ce nu? Eu consider a fi educatie neadecvata sa te OBLIGE, sa-ti BAGE in cap idei despre orice subiect...defapt, asta nu prea e educatie, este manipulare.

| Necrophagist a răspuns:

Cred ca trebuie sa pastrezi o discretie in cazul in care spiritualitatea ta e diferita de cea a celor ce ti-au dat educatia altfel patesti ca mine si te prefaci crestin pentru a muri impacati. *dead tongue*

| FucktheSystem a răspuns:

Cei care nu cred î n Dumnezeul tÄ

@Fuckthesistem: De ce amandoi scriem cu â?

| Klepto a răspuns:

@Necrophagist Pentru ca mintile luminate scriu la fel.

| Bogdanux a răspuns:

De cand si pana cand stii tu ca toti cei ce nu cred in Dumnezeu au o educatie proasta? Ai vazut tu? I-ai cunoscut personal?

De ce e coincidenta asta ca toti inraitii dupa Dumnezeu de pe acest site sa vorbeasca cel putin o data prost la adresa gresita?

Sper ca nu te-ai referit la educatia "in spiritul crestin".A, apropo, si mie imi pare rau de tine.

| Dumnezău a răspuns:

1.Tata crede in Dumnezeu, insa el e imaginea unui crestin perfect normal, in viziunea mea.Si el,la fel,ca mine,i-ar strange de gat pe idiotii care pupa moaste,nu injura de Dumnezeu, dar e un om perfect rezonabil dpdv religios, echilibrat si nu l-am vazut niciodata sa dea dovada de fanatism religios-cred ca ultima data cand a fost la biserica a fost cand s-a casatorit cu maica-mea. laughing
2.Mama e crestina,dar exagereaza, si zice sa nu-mi bat joc de Hristos, Dumnezeu si numele lor.Esti mama, da' fac ce vreau cu Hristos al tau!
3.Eu sunt agnostic.Nu ateu, agnostic, deci Dumnezeu este o incertitudine pentru mine.Si dupa cum vezi, sunt un mare fan blasfemii.Asa de mare,incat am decapitat o statueta cu Iisus,am spalat-o in WC-ul in care ma ca-ca-sem, i-am asezat capul unde ii stau picioarele si am desenat pe ea: ''evreu imputit''. Excitant, asa-i?

| CobraLeon a răspuns:

De unde sti tu ca educatia mea e proasta? Presupun ca tu esti o mare intelectuala? Jalnic din partea ta! Da, parintii mei cred in dumnezeu, insa a fost alegerea mea sa devin ateu.

P.S: Cred ca tu ai o educatie proasta, deoarece judeci oamenii fara sa ii cunosti...

| FucktheSystem a răspuns:

@Necrophagist, ne facuram maghiari.

@Fuckthesistem: Decat bozgori mai mult imi convine aia cu mintile luminatelaughing

| sL0boz a răspuns:

Daca parintii tai cred ca p6la vindeca, tu de tuci pe centura si sugi? Ma doare in ceva de parinti, pot sa creada si in padurea spanzuratilor daca le place, daca as avea parinti pocaiti plecam de acasa.

| Polaris a răspuns:

Boring.