| d3javw a întrebat:

Nus sunt o persoana foarte religioasa,dar mi-am amintit un eveniment cand eram mic,aveam vise foarte urate si ma trezeam din somn in timpul nopti inspaimantat,mama m-a dus la biserica si preotul mi-a citit ceva si parca a trecut si peste mine(poate cunoasteti obiceiul)de atunci nu am mai avut nivi un vis ingrozitor in care sa ma trezesc in toiul noptii, pentru cei care cu adevarat nu cred in Dumnezeu cum imi explicati asta?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e complicat de explicat?
totul s-a intamplat la nivel psihologic. Si daca iti dadea 3 vitamine cu apa plata si iti spunea ca sunt pastile foarte puternice anticosmar nu mai aveai nimic.

| T0T a răspuns:

Autosugestie.

| William a răspuns (pentru T0T):

Am incercat si eu cu autosigestia si nu a mers.

| T0T a răspuns (pentru William):

Depinde de situație. Tipul credea clar că chestia aia va merge. Dacă tu încerci să te convingi deja sunt șanse mai mici de reușită deoarece există o urmă de îndoială.

| anonim_4396 a răspuns (pentru William):

Nu a mers intrucat nu ai crezut ca ce ai incercat va avea efect.Lucrurile sunt simple! Trebuie sa-ti "pacalesti" creierul.

| Denly a răspuns:

Am avut si eu vise de genul, dar nu am fost sa mi se citeasca ceva. Am realizat ca eu singur aduceam acele imagini doar gandindu-ma la ele. Au trecut.

| amina a răspuns:

Azi Dumnezeu nu se ocupa de asa ceva.Matei7:21-23