In general eu nu injur, ar trebui sa imi faci rau cu adevarat sa ajung sa urasc deci foarte rar
Din cand in cand mai spun si lucruri negative
Depinde de starea de spirit.Cum sunt coleric mă enervez foarte repede și n-am răbdare la chestii meticuloase, de asta atunci când sunt nevoit să le fac și văd că nu-mi ies mă apuc de suduit și înjurat printre dinți, deși știu ca nu asta le rezolvă, dar mă descarc psihic și asta mă ajuta foarte mult.Desigur am învățat să fiu moderat în astea ca să nu jignesc/stânjenesc pe nimeni, chiar dacă uneori o mai coc, și apoi îmi cer scuze că n-a fost cu intenție.
Eu aș spune că creștinii nu au ales calea bună, ei fiind conectați la acest program și singurul lor mod de a evolua spiritual este acela de a se deconecta psihic de la creștinism, adică a elimina complet din viața și gândirea lor noțiunea de persoana Dumnezeu.Acest lucru nu e ușor, ei fiind învățați din tată-n fiu că trebuie sa creadă-n persoana Dumnezeu și ca există undeva acolo sus un mântuitor ce-i va salva, dacă cred în el, chiar dacă real nu există așa ceva și sunt doar bancuri de prost augur.
Deci creștinii nu au cum să aleagă drumul spre purificare și eliberare din momentul în care chiar ei alimentează un program ce este de fapt o armă creată spre a-i distruge pe ei astfel că o mână de oameni ce l-au creat s-o ducă bine la infinit.
Injuraturile sunt un mod de a ne detensiona mai ales atunci cand suntem nervosi sau ne lovim. Chiar iti faci rau daca tii in tine toti nervii aia, nu te mai abtine ca nu devi sfant daca nu injuri, daca injuri macar scapi de frustrarea aia si iti revi, deci eu zic ca e ok.
Lucrurile negative la fel, 70% din gandurile noastre sunt ganduri negative... dar poti sa-ti controlezi gandurile.
Cand faci hate, la fel, te simti frustrat cand cineva contrazice lucrurile in care crezi, e ca si cum te-ar pune sa zici si sa fii constient de asta "Ba, ala e mai bun ca mine, ala e mai destept ca mine, eu nu pot sa fac ce face ala, eu sunt mai prost ca ala" etc. Asta ne e firea, nici o data nu o sa zicem chestia asta fara vreo remuscare, suntem niste fiinte competitive sa zic asa.
Foarte rar o sa acceptam adevarul, mereu o sa dam vina pe altcineva sau altceva pentru nereusita noastra.
Gen, vrei sa montezi mobila, si dupa ce vrei sa deschisi sifonierul sa zicem, cade usa... Atunci daca iti spune cineva ca nu stii sa montezi mobila si ca el o monteaza mai bine, o sa dai vina ori pe materialul din care e facut mobilierul, ori pe suruburi, ori pe balamalele alea care tin usa, ori pe scule, ori o sa zici "Ba mai taci dracu din gura" si zici asta pentru ca te frustrezi si se simte naspa.
Asa ma frustrez si eu cand circul cu masina si vine unu pe contrasens, sau ma claxoneaza sa merg cand e rosu la semafor, si tot el sa comenteze... doar n-o sa zic atunci "Ioi, ce oameni minunati, ce oameni frumosi, uite cum ma claxoneaza el pe mine si incalca legea, ioi doamne ma injura... frumosi oameni, inteligenti, destepti si frumosi"
Normal ca o sa-i raspund.
N-avem cum sa ne calcam pe orgoliu.
Si mie mi se intampla des sa injur ce nu ti-ai imagina (in minte, prefer sa nu expun ce gandesc de obicei), dar de la o vreme realizez ca nu are rost, doar imi provoc durere si nervi, in fond nu rezolv nimic asa. Totusi am si scapari...
Si hate-ul bun si facut la momentul potrivit poate avea rol pozitiv in formarea unei persoane.
Trebuie sa te rogi sa invingi acest narav prost, omul singur nu are nicio putere, Dumnezeu este cel care schimba caracterul intr-unul bun.
Pana la urma asta e diferenta dintre credinciosi si necredinciosi, cei dintai sunt niste bolnavi care stiu ca au nevoie de doctor, cei din urma spun ca n-au nimic si ii mai infecteaza si pe ceilalti cu rautatea lor.
Nu este usor sa scapi de acest obicei, dar este posibil. Depinde foarte mult si de influenta din jur. Eu nu injur, deoarece atunci cand eram mai mica mama imi spunea ca nu este demn de mine asa ceva. Acum imi permite sa vorbesc cum vreau, dar prefer sa am un limbaj demn de o domnisoara si sa vorbesc frumos.
Ai intrebat de blasfemii. Eu cred ca ai confundat blasfemiile cu blestemele, deoarece sunt lucruri diferite. Blasfemia este actiunea in care un crestin sminteste oamenii prin faptele sale(ex: merge la biserica, dar injura; pare credincios, dar se ocupa si cu.; etc). Deci, blasfemia scoasa pe gura este hula impotriva lucrurilor care tin de credinta.
Ai observat fetele care zic "date-n **** mea"?
Mi se pare ca sunt de o educatie extrem de proasta...
Da, și tot timpul le replic că degeaba că eu am ce-mi baga da ele n-au. ; Normal ca se uită urât da e treaba lor.
Da, e o chestie de proastă educație, ce provine de la spicuirea de egalitate de șanse și tratament, interpretată idiot de unele femei ce cred ele că dacă un bărbat are expresia asta ele de ce n-ar avea-o, chiar de un este aplicabilă în cazul lor.
Da, am observat, dar nu e dreptul nostru sa le judecam. Totusi, acesta nu este un limbaj demn de o domnisoara, deoarece cuvintele rostite de noi ne reprezinta. Cei care vorbesc asa se autoînjosesc.
La volan, toata ziua, injur toti idiotii care au luat permisul cu femeia de serviciu.
Dar ia stai putin. poate mai insel, dar intrebarile astea au vreo legatura cu religia?
La fel si eu scot numai prostii din gura fara sa gandesc. Si da calea aceasta nu e usoara dar nici imposibila
Peace119 întreabă:
anonim_4396 întreabă: