| Raniia a întrebat:

Ce ai face dacă ai simti că nimeni nu te place?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În viață apar și genul ăsta de momente apatice pentru noi care ne debusolează mai ales în adolescență când pare că prietenii reprezintă centrul universului nostru.
Societatea din ziua de astăzi este structurată pe clase sociale și asta de obicei poate fi o piedică a expansiunii culturale/profesionale a unora dintre noi. Poate că acesta ar fi unul din motive.Aspectul fizic nu e ceva pe care aș pune mare preț din punctul ăsta de vedere pentru că este relativ și trecător, așadar nimeni nu va fi frumos sau urât foarte mult timp.
Este greșit să crezi că nimeni nu te iubește! Din moment ce ai fost născută din iubire nu ai cum să nu fi iubită de nimeni. Dragostea nu se rezumă numai la cea venită din partea unui băiat, sau a prietenilor ci și a celor care ți-au dat viață și pe care trebuie să-i prețuiești cel mai mult pe lume atâta timp cât încă sunt lângă tine, și mai ales pe Dumnezeu care va fi cu tine totdeauna.El ne iubește cel mai mult și ne ajută întodeauna când știu să îi cerem ajtorul.
Niciodată nu vei fi singură, ai încredere în Dumnezeu, cu siguranță îți va trimite ceva mai bun, curând.

27 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

As incerca sa ma fac placuta,sa le ofer ajutorul meu neconditionat,sa ma fac utila, as cauta activitati si interese comune si daca nu ma pot face placuta, inseamna ca ei nu ma merita.

| FucktheSystem a răspuns:

Păcat că n-o să ajung în situația asta, dar ipotetic, m-aș arunca pe geam, succes!

| FucktheSystem a răspuns:

Poi tu nu ești cineva?

| Urzi23 a răspuns:

Tea20 intreaba:
Ce ai face dacă ai simti că nimeni nu te place?

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Citind intrebarea ta fluier a paguba, cum spui tu ca nimeni nu te place? Aici gresesti poti fi placuta in fata lui Dumnezeu si este suficient.Umbla vorba prin popor tot sacul gaseste un petec.Imposibil sa nu te placa cineva(parinti,rude, prieteni, vecini colegi etc).Eu zic sa fii tu mai atenta la cei din jurul tau.Un om bun este imposibil sa nu fie placut. Pina si in povestea ratoiului cel urit, a gasit si bietul ratoi pe cineva care il placea.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nimic?

| Rapunzell a răspuns:

Ce fac zi de zi: supravietuiesc. Pentru ca pe mine nimeni nu ma place laughing

| sandra2012 a răspuns:

Daca as stii ca ma place Dumnezeu chiar nu am nevoie de nimic mai mult. Spiritual vorbind. Iar in rest, ma am pe mine si imi e de-ajuns.

| Varahil a răspuns:

Stii ce as face eu? As darui celorlalti tot ce mi-as fi dorit sa primesc eu.Un zambet,un cuvant bun,un banut la un necajit. dupa un timp, cand vei uita ca le-ai daruit, ele ti se vor intoarce si vei fi fericita!

April
| April a răspuns:

M-as privi cu mai multa atentie,as cauta sa aflu daca exista ceva in comportamentul meu ce ar justifica atitudinea lor si daca acesta ar fi ireprosabil,m-as linisti, insa m-as intreba:oare sunt prea sus? sau prea jos? si m-as intoarce la calea de mijloc...Dar ceea ce sugerezi tu e imposibil:nimeni nu-i placut de toata lumea, dar nici nesuferit tuturor pentru simplul motiv ca oamenii sunt diferiti; din fericire, cum spune un cunoscut dicton.Numai bine.

| Tania a răspuns:

Pai m-asi gadi ca am o problema si a-si incerca sa o rezolv, gadindu-ma ca intotdeauna vor fi omameni care nu ma vor place.

| GodBlessYou a răspuns:

Mi-as face cruce, de 3 ori pe zi... ca sa-l invoc pe satana.

| Urzi23 a răspuns (pentru GodBlessYou):

Alexsmenaru a răspuns:
Mi-as face cruce, de 3 ori pe zi... ca sa-l invoc pe satana.

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Bre jmenare umbla vorba prin popor ursul il atragi cu miere nu cu "tiohaieli".Iar tu cind te apuci de invocat cu Sf Cruce mai rau ii pui pe fuga.
Ia si citeste sa nu zici ca sunt rau intentionat

Sa se scoale Dumnezeu, si sa se risipeasca vrajmasii Lui, si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara demonii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii, zicand:
Bucura-te, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, care gonesti demonii cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorat la iad, si a calcat puterea diavolului, si te-a daruit noua pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrajmasul.
O, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, ajuta-mi mie cu Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si cu toti Sfintii, in veci. Amin.

| trăncănici a răspuns:

M-aş întreba de ce? Mi-aş analiza comportamentul şi aspectul fizic.

| Zangetsu a răspuns:

As zice, ah invida.

| Stefan89 a răspuns:

Mereu exista cineva care ma place, indiferent de situatie si anume EU! Putin imi pasa daca altii ma plac sau nu, atat timp cat eu sunt multumit de mine.Scopul nostru nu este sa-i multumim pe altii ci sa ne multumim pe noi! Cine isi face griji din cauza ca nu-l place nimeni, consider ca este o persoana instabila emotional!

| GandesteLogic2011 a răspuns:

As incepe sa-mi schimb viata, 1-As merge la o fata ce se pricepe la par si as ruga-o sa-mi faca parul intr-un nou deosebit fel, apoi as cuntiuna cu manichiura, sprancenele si un dentist sa-mi curete, verifice si eventual plombeze carile, Dupa care as merge la cumparaturi de haine Unde in limita venitul mi-as cumpara cele mai shucare tricouri, camasi, chiloti, ciorapi, pantofi, adidasi, blugi de la rock and replubic, pantaloni si costume. Iar in tot timpul asta as munci unde sa fiu platit FOARTE BINE iar banii i-as folosi sa-mi iau si o masina ce sa-mi reprezinte personalitatea, Deasemeni mi-as schimba personalitatea si as fi mai haios dar responsabil, As fi mai nostim Dar brutal de sincer, As afla EXACT ce vreau de la viata Si chiar daca acele ceva imi va lua 5 ani sa optin IL VOI obtine

| Voluntar a răspuns:

Nu stiu! Cred ca m-as supara si nu as mai vorbi cu acele persoane. A s prefera sa stau inchisa si sa nu mai fac ninic sau sa plac in alta parte unde nimeni nu ma cunoaste...big grin

| mekage a răspuns:

Dumnezeu te va iubi te-a iubit si te va iubi mereu asa ca nu poti sa spui ca nimeni nu te plece. familia te place si mai gaseste si un tip cool si viata ii frumoasa eu nu as simti nimic deoarece stiu ca te iubeste mereu cineva

| Judas6k a răspuns:

Nu exista asa ceva,fiecare persoana, isi va gasi persoana, la timpul potrivit.

| mimiwewem a răspuns:

Aș sta închisă în casă nevrând să văd pe nimeni.

| Doηηa a răspuns:

Nu am nevoie să mă placă nimeni.

| gєσяgιαηα a răspuns:

Deeci, gandeste`te k nu are cum sa nu te placa nimeni. nu stiu, incearca o schimbare de stil de look happy sh` incearca sa vb maii...sau nu stiu.mai glumeata/glumet happy nu te da batut(a) da`i o sansa vietii :* pup sh`nu uita : trebuie sa fie o persoana care sa te placa, oricum in rest nu`i baga in seama pe ceilalti...fii zambitoare/zambitor mereu happy succes

| Robertttttttt a răspuns:

As astepta probabil ai intre 10-15 ani,,, tu trebuie sa nu crezi asa ceva timpul le rezolva pe toate.asa eram si eu. incearca sa crezi in tine.

| ByankaPityka a răspuns:

Nu stiu as fi suparata, nu as vorbi cu nimeni dar sa stie toata lumea de pe TPU pe mine toti ma PLAC pentru frumusetea farmecul si talentele mele desigur si cum invat si personalitatea mea

| AndreeaTi a răspuns:

Nu as face decat sa descopar cauza sa vb mai mult sa fiu pe placul tuturor.Trebuie sa descoperi ce cred ceilalti despre tine si sa le arati cum esti cu adevarat., dar nu m-as schimba de tot pentru ca ''cine te place, te place asa cum esti!,, Adapteaza-te!

| yza123 a răspuns:

Pai m-as face remarcata. Adica as spune glume sai amuz pe ceilalti si m-as baga cu totii in seama. Si pana la urma cred ca ceilalti o sa observe ca sunt o fata de treaba si draguta.

| hate1t4ll a răspuns (pentru yza123):

Sau ca esti o bagacioasa narcisista.

Întrebări similare