Dacă nu sunt cu mine cei care ii iubesc, înseamnă că ei nu m-au iubit atât de mult încât sa își dorească sa fie cu mine. Clar, aleg viata veșnică, iar acolo suferințele nu vor mai fi. Apocalipsa 21:3, 4
Raiul este doar pentru cei puternici, doar Raiul. Pentru cei slabi este moartea (asta pentru cel ce crede ca cei slabi ajung in Rai, niciodata cei slabi nu vor ajunge in Rai).
Daca n-ai fost raportata de curand, pentru a-ti fi scos contul de la "utilizatori avertizati" trebuie sa trimiti un mail sa le amintesti adminilor ca au trecut 3 luni sau 6.
Legaturile pe Pamant se fac doar intre corpuri fizice. Arati cum arati datorita sau din cauza parintilor. Esti atrasa sau respinsa de anumiti omeni tot datorita sau din cauza lor, chiar daca vorbim de prieteni doar.
Buna,Mădă! Cum,draga mea,vine asta:"se bat crestinii intre ei(nu aici,aia mai cu scoala)..."? De ce ai etichetat atat de dur, citind printre randuri, comunitatea TPU?
Insa, lasand toate astea la o parte, oricum cu o moarte cu totii suntem datori.Eu fiind om de cuvant, imi voi plati datoria si voi alege sa mor.
Astia de pe aici, majoritatea, n-au citit nici un capitol din noul testament.
Ca să ajungi în rai trebuie să mori de asemenea. Ceartă-ți părinții că și-au bătut joc de tine.
Daca ai sti ca mama ta sau tatal tau sunt in iad tu cum te-ai putea simti bine in rai?
Eu as alege moartea pentru ca viata fara moarte nu are sens, nu poate exista ceva dupa viata asta nu ar avea sens viata asta
Blaster? In toate timpurile au fost alde gica contra, ori oameni care in cautarea adevarului, au cautat intai pietre de poticnire in cautarea lor si le-au gasit, fericiti foarte ca nu au reusit sa se convinga nici ei insisi dar bucurosi ca in sfarsit in rebeliunea unei impietrite, in sfarsit au aruncat o piatra in balta si 10 cuminti nu o pot scoate. Problema e mai blaster ca acei cuminti nu cauta pietre de poticnire, si nici pe cele aruncate de unii si altii nu or sa le scoata,fiindca probabil, balta va seca umplandu-se cu pietre iar cei cuminti nu or sa aiba nici o problema cu asta. Ce vreti voi, ori ma rog cei care cred tampenii, cercetate si postate pe TPU ori pe orice alt site ateist, este ca ati vrea ca biblia sa nu fie adevarata, si ca nu este Dumnezeu si nici judecata.Dar nici in loc nu puneti decat minciuni omenesti si facaturi asa cum este scris; in vremile din urma, urechile lor nu vor mai suferi invatatura adevarata, si ii vor gadila urechile sa auda numai ce vor, lucruri placute lor, si isi vor da carti si invatatori dupa poftele lor.Cred ca stii ca aste cuvinte au fost scrise demult, si inca ceva; vor fi robii propriilor lor patimi trupesti. Cred ca stii ce se lucreaza acuma in lume nu? Acceptarea homosexualitatii, legiferarea, pedofiliei, necrofiliei, incestului daca fratele si sora au 15 ani, pentru motivul ca acestea nu sunt specificate in biblie. Daca nu ai citit biblia, incearca, dar nu pe sarite, fiindca adevarul are picioare lungi, iar minciuna are picioare scurte...dar multe.
E vesnicia mea Mada, si cand m-oi casatori cu ea, probabil o sa cada o stea.
Mai nenea baubau, pentru tine coranul e fals sau e adevarat dar vrei tu sa nu fie?
Pai mare diferenta am vazut nu prea e, doar originea celor doua ramuri de la avraam.Isaac si Ismail asa ca pana la urma ei erau frati vitregi iar noi verisori prin alianta, ca era sa zic, verzisori.
Pai cum nu e daca crestinii cred ca Iisus a suferit si a inviat pentru a-i invia pe ei si musulmanii nu cred asta?
Pana la urma nici nu e nevoie, pentru a unifica toate religiile trebuiesc doar regulile de baza si un slogan de genul; unitate in diversitate; cum spun ecumenistii, conducatorii panereziei secolului ori mileniului asta. Cred ca stii ca Vostradamus a zis ca mileniul trei va fi unul religios, ori nu va fi deloc.Pericolul nuclear a trecut milimetric in anii 80-90 cand in toata lumea se striga, nu bombei cu neutroni, nu razboiului atomic etc.etc.iar oamenii cand se vor uni religiile, nici nu vor sti, fiindca se va intampla la varf, la oameni vor ajunge doar hotarari luate in numele PACII, INTELEGERII, TOLERANTEI si libertatii de constiinta.
aNoNimAt întreabă:
Licurici_1572 întreabă:
Nutrivor întreabă:
andreiadrian0123456789012 întreabă: