| Mădă0611 a întrebat:

Ce ati alege intre raiul vesnic, fara cei pe care i-ati iubit in viata asta, si moarte?

69 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Dacă nu sunt cu mine cei care ii iubesc, înseamnă că ei nu m-au iubit atât de mult încât sa își dorească sa fie cu mine. Clar, aleg viata veșnică, iar acolo suferințele nu vor mai fi. Apocalipsa 21:3, 4

| danut a răspuns:

Raiul este doar pentru cei puternici, doar Raiul. Pentru cei slabi este moartea (asta pentru cel ce crede ca cei slabi ajung in Rai, niciodata cei slabi nu vor ajunge in Rai).

| Mădă0611 explică (pentru danut):

E putere sa faci ceva din frica? Sau sa iti imaginezi ceva doar sa nu te simti singur. Sa nici nu vrei sa te gandesti ca poate nu exista nimic dincolo de moarte.

| Mădă0611 explică (pentru danay72):

Daca n-ai fost raportata de curand, pentru a-ti fi scos contul de la "utilizatori avertizati" trebuie sa trimiti un mail sa le amintesti adminilor ca au trecut 3 luni sau 6.

Legaturile pe Pamant se fac doar intre corpuri fizice. Arati cum arati datorita sau din cauza parintilor. Esti atrasa sau respinsa de anumiti omeni tot datorita sau din cauza lor, chiar daca vorbim de prieteni doar.

| Mădă0611 explică (pentru ania):

Ciudat, ca tu ai copii, si am observat ca oamenii isi iubesc atat de mult copiii ca ar putea spune toata ziua, sau sa scrie toata ziua "te iubesc" si ar simti ca nici pe sfert nu si-au exprimat iubirea pentru ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Buna,Mădă! Cum,draga mea,vine asta:"se bat crestinii intre ei(nu aici,aia mai cu scoala)..."? De ce ai etichetat atat de dur, citind printre randuri, comunitatea TPU?
Insa, lasand toate astea la o parte, oricum cu o moarte cu totii suntem datori.Eu fiind om de cuvant, imi voi plati datoria si voi alege sa mor.

| Mădă0611 explică (pentru anonim_4396):

Astia de pe aici, majoritatea, n-au citit nici un capitol din noul testament. laughing

| 6684464 a răspuns (pentru Mădă0611):

Probabil are dreptate, doar Isus a venit pentru pacatosi, nu pentru credinciosi. Evanghelia e si mare ce e drept, iti ia prea mult timp s-o citesti... stiu, stiu...

| Drolja a răspuns:

Ca să ajungi în rai trebuie să mori de asemenea. Ceartă-ți părinții că și-au bătut joc de tine.

| RAY a răspuns (pentru DoarBogdan):

Daca ai sti ca mama ta sau tatal tau sunt in iad tu cum te-ai putea simti bine in rai?

| Mădă0611 explică (pentru Drolja):

Daca esti prost nu e vina mea, multumeste-le parintilor ca nu te-au avortat, desi lumii ar fi facut un bine.

| RAY a răspuns:

Eu as alege moartea pentru ca viata fara moarte nu are sens, nu poate exista ceva dupa viata asta nu ar avea sens viata asta

| Mădă0611 explică (pentru RAY):

In rai n-ar avea amintiri.

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Fara amintiri numai esti tu e altcineva, constinta noastra e bazata pe amintire, memorie, daca ar uita totul e ca daca ar fi mort

De ce crezi ca nu cred in zei, suflet si viata dupa moarte? laughing

| Drolja a răspuns (pentru Mădă0611):

Părinții mei sunt în rai. Și ghici ce, a trebuit să moară pentru asta. Shock!

| danay72 a răspuns (pentru Mădă0611):

Mersi ca mi-ai spus legat de raportari.Nu am stiut.

| Mădă0611 explică (pentru Drolja):

Asta este, si nu e scuza sa fii prost. Ideea e ca daca dumnezeu e bun, e imposibil sa existe iad, iar daca totusi nu-i primeste in rai pe cei "rai", cica astia ar muri de tot, ar disparea pur si simplu.

Pentru ca suntem satanisti, ucidem gaini, sobolani in cimitir

Tu, eu nu. laughing devil

Singur nu ma duc in cimitir ca ma manca morti de viu si asa ma devoreaza cei vii zilnic

| danut a răspuns (pentru Mădă0611):

Care si de unde frica? La moarte te referi, pai asta de acum seamana izbitor cu somnul din fiecare zi, oare tu mori zilnic? Dincolo de moarte pentru marea majoritate vine Judecata de Apoi urmata de adevarata Moarte, acolo e frica, nu de somnul asta pe care il vom avea marea majoritate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru blAster85):

Blaster? In toate timpurile au fost alde gica contra, ori oameni care in cautarea adevarului, au cautat intai pietre de poticnire in cautarea lor si le-au gasit, fericiti foarte ca nu au reusit sa se convinga nici ei insisi dar bucurosi ca in sfarsit in rebeliunea unei impietrite, in sfarsit au aruncat o piatra in balta si 10 cuminti nu o pot scoate. Problema e mai blaster ca acei cuminti nu cauta pietre de poticnire, si nici pe cele aruncate de unii si altii nu or sa le scoata,fiindca probabil, balta va seca umplandu-se cu pietre iar cei cuminti nu or sa aiba nici o problema cu asta. Ce vreti voi, ori ma rog cei care cred tampenii, cercetate si postate pe TPU ori pe orice alt site ateist, este ca ati vrea ca biblia sa nu fie adevarata, si ca nu este Dumnezeu si nici judecata.Dar nici in loc nu puneti decat minciuni omenesti si facaturi asa cum este scris; in vremile din urma, urechile lor nu vor mai suferi invatatura adevarata, si ii vor gadila urechile sa auda numai ce vor, lucruri placute lor, si isi vor da carti si invatatori dupa poftele lor.Cred ca stii ca aste cuvinte au fost scrise demult, si inca ceva; vor fi robii propriilor lor patimi trupesti. Cred ca stii ce se lucreaza acuma in lume nu? Acceptarea homosexualitatii, legiferarea, pedofiliei, necrofiliei, incestului daca fratele si sora au 15 ani, pentru motivul ca acestea nu sunt specificate in biblie. Daca nu ai citit biblia, incearca, dar nu pe sarite, fiindca adevarul are picioare lungi, iar minciuna are picioare scurte...dar multe.

anonim_4396

E vesnicia mea Mada, si cand m-oi casatori cu ea, probabil o sa cada o stea.

| Mădă0611 explică (pentru danut):

Sa "iti iubesti aproapele" si sa respecti poruncile din frica de iad, asta ziceam.

Mai nenea baubau, pentru tine coranul e fals sau e adevarat dar vrei tu sa nu fie?

anonim_4396

Pai mare diferenta am vazut nu prea e, doar originea celor doua ramuri de la avraam.Isaac si Ismail asa ca pana la urma ei erau frati vitregi iar noi verisori prin alianta, ca era sa zic, verzisori.

Pai cum nu e daca crestinii cred ca Iisus a suferit si a inviat pentru a-i invia pe ei si musulmanii nu cred asta?

anonim_4396

Pana la urma nici nu e nevoie, pentru a unifica toate religiile trebuiesc doar regulile de baza si un slogan de genul; unitate in diversitate; cum spun ecumenistii, conducatorii panereziei secolului ori mileniului asta. Cred ca stii ca Vostradamus a zis ca mileniul trei va fi unul religios, ori nu va fi deloc.Pericolul nuclear a trecut milimetric in anii 80-90 cand in toata lumea se striga, nu bombei cu neutroni, nu razboiului atomic etc.etc.iar oamenii cand se vor uni religiile, nici nu vor sti, fiindca se va intampla la varf, la oameni vor ajunge doar hotarari luate in numele PACII, INTELEGERII, TOLERANTEI si libertatii de constiinta.

| danut a răspuns (pentru Mădă0611):

Iubirea aproapelui nu poate fi de frica ci numai din dragoste dezinteresata iar de ceva ce nu exista nu are cum sa-ti fie frica (iad). Cred ca am depasit faza cu iadul, daca nu atunci e greu, foarte greu, cu "calculatorul" ziceam.