Eu sunt convins ca amaritilor de atei le sunt necesare si 5-6 poate 19 la nevoie incercari ca la bac 2011 Pe cind crestinii vor intra direct in furnal. pentru fapte mai mici.Dar hai sa fim oameni sa scoatem din puscarie hotii si criminalii si sa le dam o a doua sansa sa vadem ce Sf se vor face
Si daca presupusul Iisus nu va aparea niciodata si toti crestinii asteapta ca prostii? La asta nu te-ai gandit?
Si cat despre cip-uri,nu as lasa pe nimeni sa imi controleze viata, e viata mea si daca ar aparea respectivele personaje cu cip-urile lor i-as invita calduros sa isi introduca cipul unde stiu ei mai bine, ca sa nu folosesc obscenitati.
Este foarte foarte aproape,
Exact ca in Biblie, oamenii au inceput sa-si implanteze cipuri in mana si in frunte.Deci venirea anticristului, si apoi a lui Isus, este aproape!
O data, ca eu nu raspund pentru funda.
Mai asteapta tu bine a doua venire a lui Isus, ok? Nu sunt ateu, dar nu cred in aceasta a doua venire. Chiar nu cred.
Treaba cu acele cipuri e la fel de aiurea precum si alte teorii conspirationiste aberante.
Voi așteptați ca fraierii să vină cineva/ceva care nici măcar nu există. E bine, și proștii trebuie să aibă o ocupția, nu-i așa?
Zici ca nu ai de gand sa iti impantezi cipurile alea da? OK dar ce te faci cand nu o sa mai poti sa cumperi sau sa vinzi fara ele? O sa furi? Si daca te prinde si te baga la puscarie si iti iimplanteaza cipul cu forta ce ai rezolvat?
Inca mai aveti fantezii cu cipuri?
Oicum nu conteazaa, daca vine Iisus la mine il intreb ceva ce doar eu stiu, daca raspunde corect zic ca a avut noroc si rad, daca nu raspunde sigur nu este Iisus si rad...
Daca cineva te-ar ameninta ca te omoara daca nu iti pui cipul ce ai face?
Imi permit sa pun propria intrebare:Ce credeti ca o sa faca crestinii cand o sa afle ca aceasta no sa aiba loc vreodata?
Unde scrie in Biblie ca se vor implanta cip-uri?"Este foarte foarte aproape" Asa au crezut toti preotii de 2000 de ani incoa
Scrie
.ca oamenii isi vor pune semnul fiare la mana si in frunte. Excat ce au inceput sa faca americanii acum.Si cupul acela contine codul 666.De ce atetea coincidente?
Nu ma face sa incep eu cu coincidentele religiei, fiindca e prea mult de scris. Apropo, nu uita ca primii zei(religia) au aparut inainte cu mult de scrierea Bibliei
.Ai vazut tu vreun cip sa zici cai 666 pe el? Si de unde vine treaba cu 666 ca nr. diavolului? De ce nu 123 sau 346. Sunt doar simple numere, cei cu paranoia asta?
Pai uite ca de cifrele astea scrie si in Biblie, si in Coran! Nu ma intreba pe mine de ce au ales americanii 666 sa pun pe cipuri.Tocmai se implinesc cele profetite! intreba-i pe ei de ce au ales aceste cifre Biblice! pe americani intreaba-i!