anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce părere aveți? Atenție vreau sa va prezint ceva foarte interesant
Ce bine ar fi dacă ar arata asa viitorul nu-i asa? Rămâne doar sa speram ca poate va fi asa, pentru viitorii locuitori ai planetei.

Cartea Cronicile viitorului" spune experienta bizara si incredibila a lui Paul Amadeus Dienach, care a trait la inceputul secolului trecut in Europa Centrala. Datorita unei boli grave, Dienach s-a afla intr-o coma pentru un an intreg, timp in care a sustinut faptul ca a sa constiinta a calatorit in viitor si a intrat intr-un alt corp, ceea ce i-ar fi permis sa interactioneze cu oamenii din acel timp indepartat. In ciuda bizareriei povestii sale, scrierile lui Dienach despre viitor au fost luate foarte serios de francmasoni si adapostite de publicul larg mult timp…

Exista multe carti care contin profetii si viziuni, dar niciuna nu este aproape de circumstantele ciudate care au dat nastere experientei lui Dienach cu aproape un secol in urma. In plus, doar o mana de alesi au avut privilegiul de a citi cronicile; de fapt, exista putine exemplare tiparite si publicate in lume. Paul Amadeus Dienach a fost profesor de limba germana; el nu a planificat niciodata sa fie scriitor sau sa scrie o carte. In 1921, Dienach a fost victima encefalite si, ca urmare a bolii sale, a cazut in coma, ramanand in acea stare timp de un an, la spitalul din Geneva. Cand s-a trezit, el a inregistrat in jurnalul sau ca, in perioada cat s-a aflat in coma, de fapt a fost treaz si constient tot timpul, dar nu in anul sau in locul in care se afla corpul sau. El sustine ca a sa constiinta calatorise in trupul unui alt om, Andrew Northman, in anul 3906


Acesta este unul dintre lucrurile cele mai incredibile pe care l-aţi citit în ultima perioadă. "Cronicile din viitor" povestesc bizara, incredibila şi experienţa "controversată" a lui Amadeus Dienach Paul, care a trăit la începutul secolului trecut în Europa Centrală. Din cauza unei boli grave, autorul a fost în comă timp de un an, timp în care el susține că a sa conștiință a călătorit în viitor și a intrat un corp diferit, permițându-i astfel să interacționeze cu oameni din acea perioadă îndepărtată. Chiar dacă acest lucru ar putea suna extrem de bizar și mulți vor considera aceste "cronici" ca fiind un "teatru ieftin", scrierile lui Dienach cu privire la viitorul omenirii au fost luate foarte în serios de către anumite organizații din întreaga lume.

În 1921, Dienach, din cauza unei boli, a căzut într-o comă profundă și a rămas în această stare un an întreg la spitalul din Geneva. Când s-a trezit, a înregistrat in jurnalul său faptul că el a fost treaz, alert tot timpul, dar nu și în anul sau locul unde trupul său s-a aflat (adică 1921). În conformitate cu jurnalul de Dienach, conștiința sa a călătorit în corpul unui alt om, numit Andrew Northman, iar anul a fost 3906, adică peste vreo 2.000 ani!


Iată un rezumat concis al viitorului, conform acestei cărți – "Cronicile din viitor":

2000-2300: Omenirea încă se luptă cu problemele suprapopulării, cu distrugerea ecologică a mediului, cu inegalitățile economice, cu sistemul monetar greșit, cu lipsa de nutriție adecvată pentru toți oamenii și cu războaie minore locale. Oamenii trăiesc în această stare, fără să fie orientaţi către dezvoltarea spirituală.

2204: Este colonizată complet planeta Marte, cu 20 de milioane de oameni. Dar, în anul 2265 un dezastru natural îi va omorî pe toţi. Niciodată omenirea nu va mai încerca să colonizeze Marte.

2309: Ca rezultat al problemelor acumulate și nerezolvate, un alt dezastru mare vine pe Pământ și începe un mare război mondial. O mare parte a civilizației, așa cum o știm, nu mai există. În special, rasa neagră şi cea galbenă sunt distruse (adică asiaticii şi negrii).

2396: Această schimbare profundă duce la stabilirea definitivă a unui Parlament global pe Pământ şi a unui singur Guvern global. Dar acest Parlament global, deși ei este ales prin vot de către oameni, el nu este al politicienilor sau oamenilor de afaceri, ci al oamenilor de știință, al inginerilor şi al tehnocraţilor. Banii, aşa cum îi ştim astăzi, nu mai există. Resursele planetare sunt redistribuite, iar acum sunt de ajuns pentru fiecare persoană. Suprapopularea, clima, hrana şi problemele ecologice sunt rezolvate. Viața este ușoară, și oamenii muncesc mai puțin în timpul vieții lor. Începe renumerotarea anilor, cu anul 2396 văzut ca anul 1 n.e. (noua eră). Cu toate acestea, Guvernul global este o formă de totalitarism, iar guvernele naționale se opun, direct sau indirect, pentru un mai multe secole. Oamenii au în continuare conștiința națională, neavând încă o conștiință planetară; numai după 2-5 secole aceasta a fost dobândită până la urmă. Deși nu mai există inegalitățile economice așa cum le știam, există încă inegalități la nivelul tehnologic și al proprietăților. Oamenii sunt slabi spirituali și lenţi. Această ciudată "Eră întunecată" durează până în anul 3400.

3382: Un fenomen remarcabil se întâmplă în umanitate. Oamenii dobândesc brusc o nouă abilitate spirituală, pe care am putea-o numi hiper-viziune sau hiper-intuiţie. Are loc un acces direct la "marea lumină spirituală" sau la "cunoașterea directă", cu puteri creatoare extrem de puternice și o claritate uimitoare. De asemenea, apare o mutație majoră a creierului uman.

3400-4000: O nouă "epocă de aur" apare în umanitate, după aproape 1.000 de ani de "eră întunecată". Acum, în guvernul global nu mai sunt oameni de ştiinţă şi tehnocraţi, ci "creatori universali", adică personalități care combină simultan calitățile și abilitățile de filosof, artist, om de știință, mistic etc. Totul în societate este gratuit: casă, alimente, mijloace de transport etc. Nu mai există nicio proprietate privată, iar singurele inegalitățile sunt cele legate de onoare și reputație. Succesul în viaţă al oamenilor nu mai este dat de nivelul de trai, ci de dezvoltarea lor emoțională, mentală și spirituală. Oamenii lucrează doar doi ani în viața lor, între 17 şi 19 ani. Populația de pământ este mai mică cu un miliard de oameni, și există abundență de produse pentru un trai decent. Legile în societate sunt reduse la doar câteva, întrucât intenţiile negative sau criminale ale indivizilor sunt aproape inexistente.

Frumos viitor, nu?

Ce părere aveți? Oare e adevărat?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Nu e adevărat.

| anonimg a răspuns:

Aceasta este o utopie. Posibil ca omul acela să se fi gândit la astfel de lucruri, iar subconștientul a procesat informația cât timp omul a fost în comă. Apoi a scris lucrurile procesate de subconștient, la fel ca și într-un vis.
Dar tot ce nu este de la Dumnezeu este de la oameni sau de la cel rău, și nu trebuie băgat în seamă, acel lucru oricât de plăcut ar fi acesta.
Dumnezeu ne-a spus cum va fi viitorul, chiar dacă nu ne-a spus și data când acesta va începe.

| ania a răspuns:

Nu cred, avem ca omenire un potențial prea mare de autodistrugere și suntem prea rătăciți moral ca să teaca prea mult și sa nu facem uz de asta.