| Archdaemon a întrebat:

Ce parere aveti despre ora 3:00(ora mortii)?
Ati intampinat odata evenimente paranoramale la ora cand diavolii au cea mai mare activitate? Eu nu...

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici macar n-am auzit de asa cevahee hee
Singuru`eveniment paranormal care mi s-a intamplat la ora aceea, in general mi se intampla, ca nu mi-e somn in rest totul ok.

| AndreiGabi a răspuns:

Haha...mai bine culcate.

| knitall a răspuns:

Da, la ora 3 de obicei aud zgomote de sub mine. Uneori aud si tipete de femeie dar cred ca e doar imaginatia mea.

| RazorrozaR a răspuns:

Permite-mi sa te intreb, te-ai uitat cumva la "Exorcizarea lui Emmily Rose"? de ce ar fi ora 3 ora mortii, parca 3 putea sa reprezinte Sfanta Treime. Eo nu am avut probleme eu merg pe un principiu : In ce nu cred, nu ma atinge; de aceea blestemele si farmecele mi se par ridicole, pentru ca vreau sa ma feresc de ele ((acum nu va rog nu va suparati cei care credeti, este opinia mea si am dreptul sa mi-o spun ))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, si ca sa nu intimpin chiar astazi, ma duc sa ma culc ca dis-de-dimineata umblu ca bezmetica, si-s obosita rau de tot. eu nu prea cred in ora mortii (si a invierii, daca exista, daca ar exista o sa ma sinucid la ora aia, si pe urma o sa ma nasc din nou, ce cool happy ) dar pina atunci visez numai ingerasi si pe urma ma scol fara sa se intimple vreun eveniment ciudat, oricum pe mine nici cu tunul nu ma scoli.

| grgdlk a răspuns (pentru RazorrozaR):

Deci tu nu crezi tocmai sa nu se atinga de tine, Deci CREZI si crezi foarte mult, ti e frica sa te atinga deci CREZI, si eu cred

| Archdaemon explică:

Nu esti amuzant...raspunzi aiureahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai uitat la The exorcism of Emily Rose asa-i?

| Archdaemon explică (pentru RazorrozaR):

Stiam de ora mortii dinainte sa ma uit la "Exorcizarea lui Emmily Rose" si ce legatura are? Eu vroiam sa vad daca a avut cineva experiente paranormale la ora 3 AM >.>

| Archdaemon explică (pentru anonim_4396):

REPET stiu de ora mortii dinaintesa ma uit la prostia aia de Emily Rose... vroiam doar sa vad daca a avut cineva EXPERIENTE PARANORMALE...si oricum sunt ateuhappy

| Archdaemon explică:

Eu nu m-am trezit niciodata la ora 3 o.O

| Schmetterling a răspuns (pentru Archdaemon):

Nici eu pana acum. nu am obiceiul sa ma trezesc noaptea. :-s
Oricum banuiesc ca este subconstientul meu, dar faza ciudata este ca de fiecare data cand ma trezesc este la 3 laughing

| noktambul a răspuns (pentru Archdaemon):

Asculta sfatul lui AndreiGabi : Du-te si te culca, prostalaule!

| grgdlk a răspuns (pentru Archdaemon):

Chiar in noaptea asta s a intamplat ceva cat de cat ciudat cam la 10-20 de minute dupa ce am raspuns aici au cazut toate hainele din sifonierlaughing m am speriat tare, asta nu i chiar ceva 'paranormal' dar sa stii ca am avut cateva intamplari cu adevarat infricosatoare

| DorelSudoru a răspuns:

rolling on the floorCica au activitate.
Si ce activitati au?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu stiu care este ora.probabil nu au ceas.probabil nici nu au nevoie.fiindca asa cum un crestin nu trebuie sa oboseasca practicand binele, asa diavolii sunt neobositi practicand si ducand oamenii in ratacire.dar, da.mi s-a intamplat.si am fost salvat, spunand de trei ori rugacinea domneasca si facandu-mi cruce cu limba ca de maini eram tinut de nimeni. vrei sa-ti explic ce cred, din punct de vedere stiintific? as putea.dar CRED ca Dumnezeu a fost alaturi de mine atunci cand l-am chemat.asa cred si sunt convins.chiar daca fizic sunt atatea explicatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DorelSudoru):

Joaca poker pe dezbracate-lea

| FucktheSystem a răspuns:

Deci într-un final am înțeles de ece sunt așa de activă la ora 3...

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ce ciudat, chiar aseara la ora 3 am fost la w.c.
Ce-o fi insemnand?

| キョロちゃん a răspuns (pentru grgdlk):

Woow...ce scary cred ca ai facut infarct

| grgdlk a răspuns (pentru キョロちゃん):

Daaaa, am facut 2 mai mici

Vai saracutzu de tine...

Nic nu ti vine sa crezi, primul meu contact cu o entitate l am avut cand eram MIC cu mustar si maioneza, acum de cand sunt chiftea nu prea am mai avut parte de chestiile asteasad

Oricum sa stii ca si eu am avut parte de multe activitati paranormale dar au fost mai. oricum ai verificat cumva daca era ceva in neregula cu sifonierul? ca si mie mi s-a intamplat.in fine pentru tine e mult mai infricosator ca na ti s-a intamplat tie... da poate fi si ceva in neregula cu sifonierul.eu intotdeauna dupa ce mi-se intampla verific si incerc sa gasesc o explicatie rezonabila chiar daca sunt speriata. Sper sa faci si tu asta

Credeam ca vorbesti la misto pana acum, daca chiar vorbesti serios avem cate ceva de discutattongue

| tzutzy19 a răspuns:

Daa.mie mie se intampla mereu sa ma trezesc la ora 3:00 straight face