anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce parere aveti?
http://www.youtube.com/watch?v=HhXOU5aoanU&feature=plcp

5 răspunsuri:
| Toluk19 a răspuns:

Stii cit de tare uraste Dumnezeu pacatul?
Uite in jur ce se intimpla cu lumea, lumea a cazut din cauza pacatului, Dumnezeu e tare suparat pe noi, de aceea nici nu se va arata Dumnezeu, pacatul este indepartarea de Dumnezeu.
Dar un adevar pur, e tare greu sa fii ateu in clipa mortii, cind o sa vezi cine vine dupa tine.
Nu spun povesti te vei convinge si singur, dar bineinteles ca va fi prea tirziu sa te intorci la Dumnezeu atunci.
Multi oameni au spus ce vad in clipa mortii, draci, ingeri, rude moarte demult, niste umbre forma la un om dar nu e poate vedea fata! Bunelul meu si sora nanei mele a vazut in clipa mortii. De aceea am fost ateu un timp si acum am credinta, Dumnezeu mea dovedit ce este dincolo, fara sa citesc Biblia!

Răspuns utilizator avertizat
| Allrc24Orthodox a răspuns:

Nu te increde in prooroci mincinosi.

Tine cont de:
-vindecarile miraculoase
-pogorarea Sfintei Lumini la Ierusalim de Paste
-gasirea cetatilor antice Sodoma si Gomora
-gasirea ramasitelor arcei lui Noe pe un munte din Turcia(mai precis ARARAT)
-gasirea de care de lupta egiptene, coifuri, scuturi oseminte de om si cal(dovada a despicarii in 2 a marii rosii cu toiagul de catre moise)
-vf muntelui Sinai este inegrit de funingine(In Biblie este mentionat faptul ca Dumnezeu s-a pogorat pe muntele sinai cu fum si foc)
-posedatii
etc

toate acestea il trimit acasa pe mosuletul asta. Repet nu iti pierde credinta. Roaga-te sincer, spovedeste-te cat mai des, impartaseste-te indeamna si pe altii sa faca la fel caci e mare lucru sa aduci un om pe calea cea dreapta iar Domnul iti va rasplati si te va ajuta. Cu credinta in suflet este de nebiruit

| charonmario a răspuns:

Pacaleala e individul asta care se crede inteligent el e o pacaleala doamne ce aberatii si cata ILOGICA...da nu se bazeaza pe nimic nimicul se bazeaza pe nimic happy