| benny7 a întrebat:

Ce religie ar putea pentru un ateu să fie considerată cea mai rațională?

Răspuns Câştigător
| danut a răspuns:

Ce pot scrie si DISCIPOLI lui Buda, sa isi faca guruul de ras? Iti poti pune intrebarea LOGICA, cum si-au dat seama acum 2800 de ani ca Buda are organele interne crapate si hemoragie interna, doar bancuri ca sigur (asa cred) nu aveau vreun ecograf acu 2800 de ani. I-a plesnit efectiv burta si i-au iesit toate alea afara. Apoi l-au pus pe gratar si gata ca nu l-au dus la Morga sa-i faca autopsie, nu se purta pe vremea aia. laughing

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Baietii aia care cred in spaghete

| benny7 explică (pentru suntserios):

DA! Baieţii aia sunt cam mulţii...

| RAY a răspuns:

Budismul dar in mod metaforic, cred ca e o filozofie buna, de viata

| danut a răspuns:

BURTA, da burta care este indisolubil legata de Budism si intemeietorul acesteia care s-a jerfit pe altarul BURTI, mancand carne de porc pana ia plesnit BURTA (stomacul) inchinandusi viata si burta in spiritul filizofiei budiste. Rational, nu?

| benny7 explică (pentru danut):

Le place carnea de porc budișţilor?

| RAY a răspuns (pentru benny7):

Nu,abereaza,budisti sunt in general vegani

| benny7 explică (pentru RAY):

Căderea lui Tipitaka, cea mai veche înregistrare a mesajului lui Buddha, conține tot ceea ce sugerează că budiștii ar trebui să fie vegetarieni? ar trebui nu e obligat!

| RAY a răspuns (pentru benny7):

Nu stiu, nu sunt budist, cred ca in fiecare religie e ceva bun de invatat, ca liber cucetator e bine sa cercetezi totul

http://istoria-universului-2020.blogspot.com/......iisus.html

| benny7 explică (pentru RAY):

Este important să subliniem că, în Tipitaki, foarte rar se menționează ceea ce mănâncă Buddha, căci acesta nu este scopul său. Există mai multe locuri în Vinay, unde se menționează sau implică consumul de carne; de exemplu, atunci când nu ar trebui consumată o listă a tuturor tipurilor de carne (leu, șerpi, henna etc.
nu cred că ar respinge carnea de porc?

| danut a răspuns (pentru benny7):

Nu stiu, preoti lor mananca tot ce primesc de pomana, DAR SEFUL lor, Buda asa a murit, este consemnat, nu sunt glume cu budisti, asa spune istoria.

| benny7 explică (pentru danut):

Nimic nu poate egala gustul si mirosul unui grătar! *

| danut a răspuns (pentru benny7):

Proteina ALTUIA, arsa pe gratar. Iti dai sema cum s-or fi simtit adeptii lui Budha cand l-au pus pe barbeque, ce jale, ce sucuri gastrice si pofte le-or fi macinat corpurile? rolling on the floor

Întrebări similare