| marcelCelAgresiv a întrebat:

Ce spune religia despre dinozauri? Au existat, daca da, au trait inaintea oamenilor sau deodata cu ei? Ah?

Răspuns Câştigător
| Jay1 a răspuns:

Scriptura spune că animalele marine și terestre au fost create în a cincea și a șasea zi, adică perioada de creație (Geneza 1: 20-25, 31) *. Prin urmare, Scriptura lasă loc concluziei că dinozaurii au apărut și au existat o perioadă mai lungă.
Nu există nicio referire directă la dinozauri în Scriptură. Cu toate acestea, spune că Dumnezeu „a creat tot" și este evident că aceste animale sunt menite și ele (Apocalipsa 4:11). * Deși Scriptura nu menționează dinozaurii, ea indică anumite grupuri de creaturi din care ar fi putut să facă parte:

„Animale de mare mare" (Geneza 1:21).
„Toate celelalte animale care se mișcă pe pământ" (Geneza 1:25).
„Animalele sălbatice ale pământului" (Geneza 1:25).
Au evoluat dinozaurii din alte specii?
Dinozaurii nu au apărut treptat așa cum o spune teoria evoluționistă, dar apar brusc în înregistrările fosile. Aceasta este în conformitate cu ceea ce se spune în Scriptură, unde se spune că Dumnezeu a creat toate animalele. De exemplu, Psalmul 146: 6 îl descrie pe Dumnezeu drept „Creatorul cerului și al pământului, al mării și a tot ceea ce este în ea".
Biblia nu spune nimic despre dispariția dinozaurilor. Cu toate acestea, se spune că totul a fost creat prin voia lui Dumnezeu, din care este clar că a creat și dinozauri pentru un anumit scop (Apocalipsa 4:11). Când acest scop a fost îndeplinit, Dumnezeu a permis ca dinozaurii să dispară.

| mariusmac85 a răspuns (pentru Jay1):

Hristos în mijlocul nostru! Doamne Ajută la toată lumea! Amin. ☦️? ❤️ ⛪️? Vezi să nu fii înșelat.
Nu te judec,ci îți dau un sfat.
Tu ai impresia că ai răspunsul la tot?
Dacă ai avea răspunsul la tot,ai fi citit în Sfânta Scriptură și ce spune despre tatuaje.
Că este păcat și că nu ai voie să îți faci. Nu ai fi îndrăznit să îți faci tatuaje. Un sfat de la mine,Jay sau cum te-o chema, scapă de ele cât mai repede cu laser, cu ce se poate, altfel te paște iadul, iezerul cel fără fund.
"Să nu vă faceți tăieturi în carne pentru un mort și să nu vă faceți slive săpate pe voi. Eu sunt Domnul"(Levitic 19, 28)
O zi binecuvântată. Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți! Amin. ☦️? ❤️ ⛪️?

| mariusmac85 a răspuns (pentru Jay1):

Tu ai impresia că ai răspunsul la tot? Dacă ai avea răspunsul la tot,ai fi citit în Sfânta Scriptură și ce spune despre tatuaje.
Că este păcat și că nu ai voie să îți faci. Nu ai fi îndrăznit să îți faci tatuaje. Un sfat de la mine,Jay sau cum te-o chema, scapă de ele cât mai repede cu laser, cu ce se poate, altfel te paște iadul, iezerul cel fără fund.
"Să nu vă faceți tăieturi în carne pentru un mort și să nu vă faceți slove săpate pe voi. Eu sunt Domnul"(Levitic 19, 28)
O zi binecuvântată. Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți! Amin. ☦️? ❤️ ⛪️?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ei nu stiau de asta, cei care au scris biblia, dar apare ceva gen uriasi au venit si ti-au luat femei de pe pamant

| mariusmac85 a răspuns (pentru RAY):

Hristos în mijlocul nostru! Doamne Ajută la toată lumea! Amin. ☦️? ❤️ ⛪️?
Acolo nu scrie despre dinozauri,ci vorbește despre copiii Lui Dumnezeu și se referă la îngerii decăzuți care au devenit draci întunecați și au văzut că femeile oamenilor sunt foarte frumoase și s-au pogorât pe Pământ și s-au împreunat cu ele și au făcut copii cu ele...
Citește cu mare atenție,ia înainte binecuvântare de la Duhovnic.
Avea o vorbă Ieromonahul Arsenie Boca, care de curând a fost canonizat ca Sfântul Cuvios Mărturisitor Arsenie de la Prislop.
"În mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă" adică ai nevoie de binecuvântare înainte de a începe să citești Sfânta Scriptură. Nu toți pricep din prima tot ce scrie în Sfânta Scriptură.
Nu am văzut? nici-un verset în Sfânta Scriptură unde să scrie despre dinozauri, însă am găsit ceva, care a cules așa numitul AI(INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ) și am aflat că BISERICA CREȘTIN-ORTODOXĂ ar recunoaște că în Sfânta Scriptură ar scrie la Creație despre dinozauri. Voi căuta și eu, să văd dacă este sau nu adevărat.
O zi binecuvântată tuturor! Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți! Amin. ☦️? ❤️ ⛪️?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poveștile spun despre dinosauri. În povești ei se numesc balauri.

| Celcestietot a răspuns:

Biblia spune că au trăit deodată cu oamenii. Citește și vei afla cat mai multewinking!

| BlackLight1987 a răspuns:

Nu vorbeste despre dinozauri. Eu cel putin nu imi amintesc o referință scripturistica despre asta. Probabil i-am putea încadra în ziua a 5-a de Creație.