Asa e totul poti cumpara cu banii doar viata niciodata
NU, te-ai pedepsit de unul singur. La trei noaptea, oricine iti va spune ca e mai bine sa dormi. Dar na, daca tu functionezi mai bine decit o masinarie, non-stop, e bine, problema e ca masinariile (monitoare, etc) se mai strica din prea multa uzanta. Aici doar te-ai dovedit a fi mai puternic decit monitorul.
Si chiar de ar fi implicat Dumnezeu in stricarea monitorului tau, poate ca nu e o pedeapsa ci un gest de dragoste. Daca ai avea copil mic si l-ai vedea la 3 noaptea ca nu doarme si sta pe net, desigur ca din dragoste l-ai "pedepsi" trimitindu-l la culcare. Poate asa a vrut Dumnezeu sa iti arate ca e timpul sa dormi, pentru a nu iti strica sanatatea. El nu va veni niciodata sa iti scoata monitorul din priza, trebuie tu sa o faci, dar stie cum sa faca ca sa ne opreasca atunci cind trecem limita si nu e bine pentru noi.
Mai grav e daca faceai ce nu trebuia la 3 noaptea pe net. Intelegi tu. Atunci o poti vedea ca o pedeapsa, insa m-as bucura daca ai vedea-o ca pe o pedeapsa din dragoste.
Ce importanţă are dacă e 3 dimineaţa sau dupamiaza?
Eu prefer să fac mai multe chestii noaptea decât ziua, când e mult prea multă lume care mă deranjează.
Are importanta. Daca esti tinar, poti sa o faci, acum nu simti nimic. E ca si un PC nou. Poti face multe lucruri cu el, chiar si gresite, fara sa observi ca ce ai facut nu e bine. Dar mai tirziu te va costa enorm, prin erorile ce vor aparea mereu pe HDD. In mod normal, pentru a nu aparea "erori" mai tirziu, ideal e sa dormi la ora 3 noaptea. Cele mai bune ore de somn sunt cele de dinainte de 12, si mai apoi cele pina la 6 dimineata. E interesant de stiut ca la ora 4 organismul ajunge la cel mai profund somn. Deci la trei ar trebui sa dormi deja bine, asta pentru buna ta functionare ulterioara. E o vorba - noaptea e pentru somn. Si e cit se poate de adevarata. Si eu sunt o "pasare de noapte" caruia ii place sa lucreze noaptea, dar stiu ca nu e bine, si la virsta mea deja resimt acest lucru.
Fi fara griji nu sunt masinarie in ziua aia nu l-am folosit mult dar s-a ars
Nu neaparat. La un Pc se pot face şi unele update-uri la piese.
Oricum, mie nu prea-mi pasă când ar trebui să dor, eu dorm când mă simt obosit şi mă trezesc când ştiu că am dormit destul. Nu ţin cont de oră.
Da, la PC, dar tu cum iti vei face "update-uri"? Iti schimbi inima, sau neuronii, care o data distrusi, nu se mai refac niciodata? Un organ poate fi schimbat, dar nu cred ca mai poti numi un asemenea om, care a avut nevoie de un transplant, un om pe deplin sanatos. Cazurile in care oameniii sun perfect sanatosi si dupa un transplant sunt f rare, insa si aceia trebuie sa tina de o sumedenie de prescriptii medicale pentru a-si pastra sanatatea, deci nu mai poate fi vorba de o fiinta umana normala.
Ferice insa de tine daca ai capacitatea de a dormi oricind si oricum. Putini sunt ca tine. Regula e ca sa te duci la o anumita ora la culcare, si la 3 noaptea, pentru cei mai multi, e ora de somn. Ca mai sunt si exceptii, ca tine, assta e altceva. Fii buucros ca poti fi asa, caci sunt sigur ca chestia asta iti da o mobilitate mai mare decit a celor care dorm in mod normal
Pai atunci poate ca ar trebui sa dai vina pe cei ce iti asigura curentul electric, ca o fi fost o fluctuatie de curent care ti-a facut praf monitorul.Ca si mie curentul prost de la prize anul trecut mi-a facut varza aproape toate ustensilele ce avea nevoie de el.
Nu era deja vechii dar nu s-a stricat cand vream eu in fine
Nu inteleg de ce ai pus intrebarea, daca stii prea bine ca nu astepti un raspuns la ea. Ar trebui sa postezi asa ceva la trivia daca tot esti ateu, asta daca nu cumva...
Hohoho
probabil trebuia sa te culci mai devreme ca sa nu-l vezi pe mos craciun cum intra in casa pe gaura cheii
Buna! Nu cred ca te-a pedepsit, ba` chiar cred ca te iubeste.Probabil ai stat pera mult la Pc, si cum nu cred ca te lasat dat de acolo, pc-ul s-a stricat
.
Nu cred, poate ca avea probleme monitorul...depinde si ce fapte ai facut si crezi ca te-a pedepsit Dumnezeu
Se mai intampla
Depinde si cat de mult ai stat la el si tot restul, si apoi, lucrurile se mai strica
Doua variante:1. chiar te-a pedepsit dumnezeu(stai prea mult pe pc); 2.coincidenta
Exact Dumnezeu.Hai că esti destept ca oaia lui Becali, ce treabă are mă nene Dumnezeu cu monitorul tău? Monitorul s a stricat din cauza sursei de alimentare, condensatori uscați, siguranțe arse. Mergi cu el la reparat, și cu 80 lei l ai făcut.
Am cumparat altul
Dm_Paul_1996 întreabă: