| AvalohAlyn a întrebat:

Cum pot sa fac un curs despre SANATATE tiparit prin corespondenta la Institutul Sola Scriptura? Nu online ci prin corespondenta as vrea sa-l fac.Multumesc,dau si funda.

Răspuns Câştigător
| alexxtreme a răspuns:

Salut, din câte știu, trebuie să te duci la o librărie sola scriptura, să ceri un pliant(este gratuit și le au mereu) pe care îl completezi, și acolo ai mai multe opțiuni de studii de ales, și tu o vei bifa pe cea de sănătate, după aceea ori lași pliantul la ei și îl trimit ei(ceea ce este mai simplu), ori îl iei tu și îl trimiți prin poștă. După aceea ei îți vor trimite materialele prin corespondență, și niște întrebări din materialul pe care îl studiezi la care răspunzi la final că ei să poată observa că ești interesat de materiale și că le-ai studiat și să îți trimită în continuare.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Este curs de devenit ierbivor si pocait. Ma rog, e o tara libera.

| Steregoi a răspuns:

Cand Iezechiel a gatit pe balegar si a fost sanatos.

Iezechiel 4:15:"15. Iar El mi-a răspuns: "Iată, Eu îţi dau, în loc de necurăţenie de om, baligă de bou şi pe ea vei găti pâinea ta".

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mi le trimiți și mie dacă faci rost de ele plus un pupic

| alexxtreme a răspuns:

Salut, din câte știu (pentru că am intrat în legătură cu ele), trebuie să te duci la o librărie sola scriptura, să ceri un pliant pentru cursuri (le au mereu și sunt gratuite), completezi pliantul și acolo ai mai multe căsuțe de bifat cu diferite studii, iar tu îl bifezi pe cel de sănătate, după aceea varianta simplă ar fi să îl lași la ei și să îl trimită ei mai departe, dar poți să îl iei tu și să îl trimiți prin poștă, după aceea ei îți vor trimite materialele și niște întrebări la care va trebui să răspunzi după ce ai studiat că ai să observe că ești interesat și să îți trimită mai departe.
Sau, poți suna la sediu la ei și să te înscrii telefonic.