Iluminarea produce aceleasi efecte.
Budistii zic ca pana la ilumininare un om se duce in padure sa taie lemne ca sa faca focul.
Dupa ce s-a iluminat se duce in padure sa taie lemne ca sa faca focul.
As testa teoria conform careia atunci cand ne folosim un procent mare din capacitatea creierului putem zbura si alte cele is cam indoielnic legat de ea
Poate este posibil... Matei 17:20.
Cum era?"Putem noi, oare, ca oameni?"
daca e vorba de credinta atunci da. Dar cu cunostinta nu cred ca e posibil
Dar ziceam si eu
Bine era.
Noi ne folosim toata capacitatea creierului, de fapt. Se spune ca ne folosim doar 10% din capacitatea lui pentru ca partea activa reprezinta 10% din masa sa. Si cand ma refer la partea activa, ma refer la tot ce inseamna procesare de date.
De ce nu ti-l folosesti tu mai mult? e DOAR o teorie ca poti zbura si sa poti face alte cele cu puterea ratiunii, nu e ceva dovedit. Si ce vrea sa fie asta? Discriminare religioasa sau ce vrei sa insinuezi prin „voua Martorilor"? Si tu, neinfricatu-le, daca nu te temi, foloseste-ti un procent mare din creier daca zici ca tine de curaj, eu is mai fricos de fire. N-are relevanta ce ai scris, nu vad legatura intre ce am afirmat eu si ce spui tu despre mine, puteai sta mai mult pe ganduri inainte sa imi comentezi raspunsul, gluma ta proasta la adresa mea as putea-o folosi mult mai bine impotriva ta, dar nu-mi bat capul.
Exact asta ziceam si eu desteptule legat de tampenia aia cat despre restul teoriilor, imi dau seama ca te referi la religia mea, te asigur ca sunt lucruri confirmate, dar n-are rost sa discut chestii de genu cu tine, nu cat timp imi dai astfel de raspunsuri la chestii atat de simple, pretinzand ca te contrazici cu mine, insa fiind de acord.
Tot ce pot pentru a elimina raul dar stii si tu ca raul cu rau il scoti cateodata deci e cam dificil.Ca sa-l scap pe unul de spanzuratoare, trebuie sa omor calaul si pe cel care a dat porunca si pe al de facu legea, deci trebuie sa omor 3 ca scap unul poate vinovat.Tu cum ai face?