Si cum dumnyezo la facut "vesnicia" ?
Ai un raspuns clar, exact ?
Esti cea mai indoctrinata persoana ever! Scuze ca iti zic am vazut ca ai avut o poza cu tine la profil, la varsta ta as sta linistita si mi-as vedea de copii, servici nu as sta sa ma cert pe difeite teme religioase.
O zi buna si repet imi pare rau daca ti'am adresat un cuvant jignitor!
Ehe! Tu sa fi sanatos, mi-am crescut copiii am si serviciu si am si timp sa scriu pe site!
Stii fiindca te-ai nascut aici printr-un anumit hazard, fiindca dintr-o serie de intamplari succesive trecute religia majoritatii este crestinismul si tu ai aderat la aceasta probabil fara a avea vreun cuvant. Daca te-ai fi nascut in lumea islamica mai mult ca sigur ai fi sustinut ca Allah este singurul creator.
Astept raspunsul ambiguu. (sau ca in cazurile recente nici un raspuns)
Dumnezeu este necrat. Faptul ca mintea omeneasca nu poate intelege asta, nu inseamna ca El nu exista!
Hai sa iti zic eu. OAMENI. Pe vremea aia daca nu aveau atatea cunostinte si pentru orice fenomen ce nu si'l puteau explica ziceau ca un zeu a facut asta. O forta divina. Acum ca omenirea a evoluat se pot explica multe lucruri. Daca ne bazam doar pe religie ca nu stiu ce dumnezeu face nu stiu ce, si nu pe stiinta, poate nici acum nu stiam multe lucruri.
Felicitari pentru reusita, doar ca exagerati cand vine vorba de religie .
Si faptul ca mintea ta de incuiat ce esti nu poate sa inteleaga evolutia ...nu inseamna ca exista dumnezeu
Tot ce tine de "stiinta" este produsul mintii omenesti.Nu sunt de acord eu cu toate teoriile tampite. Daca tu crezi ca te tragi din maimuta este trict problema ta
Tot ce tine de stiinta este produsul mintii omenesti...iar tot ce tine de dumnezeu/religie, este produsul imaginatiei omenesti bine zis
Nucreeed întreabă: