anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca teoria evolutiei ar fi falsa de ce ar fi mai adevarata teoria creatiei? argumente logice si dovezi stintifice si reale pentru creatie sunt daca stiti vreau sa stiu da nu clipuri reale sa le vad cu ochii meu desigur dumnezu daca e asa mare se poate arata mie dau fundita ( scuze ca n-am pus virgule da n-am butonul virgula )

57 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns (pentru ZvT):

Treaba ta ca sustii teoria lui Darwin, eu tineam pe vremuri cu Dinamo Buc.Te vad mirat ce are Darwin cu Dinamo? Pai amindoua numele incep cu D.

| ZvT a răspuns (pentru Urzi23):

Cu dracu nu ai tinut?

| Urzi23 a răspuns (pentru lolosaurus):

Te rog sa ma scuzi pentru tupeul meu caracteristic si indrazneala cu care raspund excelentei sale lolozila, Poate tu oi fi Papa si ai infaibilitatea Papala chiar daca spui lucruri traznite, eu sa le dau de citate la vecini si la nemuri.Ma crezi cind vad cite o minune si nu dau de tine chiar am o stringere de inima, Zic in mintea mea ce este in neregula de nu se intersecteaza drumul meu cu lolozila.

| Urzi23 a răspuns (pentru ZvT):

Nu ca eu am alt Domn Dar stii o chestie cind eram si eu mic aveam cam aceleasi gaselnite ca voi deci sunteti lipsiti de originalitate si foarte previzibili ca soaricele pentru pisica Voi nu vreti sa invatati nimic nou nici pe la carte nu va deranjati. Cind intrati la ex ii promiti lui Dumnezeu toate cele daca te ajuta, cind ai scpat de necaz te dai mare la gasca si zici ca ai fost tare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Urzi23):

Ai dreptate

Răspuns utilizator avertizat
| ZvT a răspuns (pentru Urzi23):

Cam dificil sa porti o discutie cu un crestin ca tine ...Cum se face ca cei mai mici ca tine nu invata nimic, dar progrese sunt in toate domeniile.Eu nu cersesc ajutor cand am o problema, mai ales de la nea' Merlin atotputernicul.

| Urzi23 a răspuns (pentru ZvT):

Gata sunt convins 300% ca tu nu ai zis de la nastere pina acum un Doamne ajuta.

| Urzi23 a răspuns (pentru lolosaurus):

Tu faci o confuzie uite si de la mine un link http://www.TPU.ro/religie ai peste 1000 de subiecte. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Urzi23):

Ce rost are ca va certati?

| Urzi23 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da de unde sa ne certam Doamne fereste, departe de mine gindul de cearta.Din contra chiar ma simt bine discutind cu colegii de forum si este normal sa avem opinii diferite ca suntem oameni. Lolozila are stilul lui inconfundabil eu incerc sa ma adaptez la TPU, cit oi mai avea chef si eu ca apoi o sa intru pasager.Departe de mine sa intru cu gindul sa rid de cineva sau sa ma distrez pe nervii altora. cred ca am peste 70% din raspunsuri pe la conversatii la tehnologie, teme la aia mici.O sa incerc si eu sa intru cit mai rar pe aici.ca nu am chef de singe rau.
Noapte Buna

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Urzi23):

Am crezut nb

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia sa o iei tu n gura frumusel, poate te convingi de o realitate.si anime; cu prostii trebuie sa fii prost.cu nesimtitii nesimtit,cu boii bou, si cu tine, tine. iaca acum sunt tine.pot sa o var in tine da pe sus? asa ca argument? fara sa-mi pese de raportari si alte chestii?

| Urzi23 a răspuns (pentru lolosaurus):

Urzi23 a raspuns cu intelepciune :

Prin popor umbla vorba "Fericit este cel ce nu vede dar crede" uite credinta ta este rasplatita am gasit veriga pe care o cautati cu luminarea http://www.youtube.com/watch?v=L1QcPWev4oY&feature=related .

Urzi23 a raspuns cu intelepciune :

Stiinta dpdv creationist = care studiaza natura, Universul etc., fara prezumtia reductionista ,cauza existentei lor sta in ele insele,este inerenta
Nu Creationismul insusi este stiinta, Creationismul este filosofie. Dar filosofia este "stiinta prima". Ca si evolutionismul, cand se intinde mai mult decat ce se poate observa (mutatii, selectie naturala, adaptare – cu astea sunt de acord!) – "stramosul comun" al tuturor formelor de viata nici macar filosofie nu este, este SF!
"Stiinta originilor" nu este stiinta. Orice stiinta are, inainte de toate, un obiect de studiu PERFECT definit (e.g. societatea, civilizatiile, animalele, plantele, stelele, elementele chimice etc.). "Stiinta originilor" nu cunoaste aprioric originile, incat sa le studieze, ci le PRESUPUNE. Asta este incompatibil cu Stiinta.
"Stiinta nu trebuie sa tina cont nici de agenda politica" – Iarasi acelasi idealism ciudat din partea materialistilor. Practic voi ii puneti pe savantii evolutionisti in locul Sfintilor Crestini!
Da-mi exemplu de om dedicat stiintei fara niciun interes politic. Sau dedicat politicii fara niciun interes material. Poate vei gasi in "tabara" Creationista:

Urzi23 a raspuns cu intelepciune :

Alta obiectie teoretica fundamentala: erorile rezultate din multiplicarea genelor. Cel mai fundamental principiu al evolutiei insasi se intoarce impotriva evolutionismului: evolutionistii le numesc mutatii si le fac responsabile, alaturi de selectia naturala, pentru speciatie. Insa adevarul este ca, tocmai datorita erorilor care apar in procesul de replicatie genetica, nicio specie nu poate trai oricat de mult timp (in niciun caz milioane de ani). Pur si simplu, cand o "masa critica" de "defecte" este atinsa, specia respectiva devine atat de inflexibila la conditiile de mediu, incat nu se mai poate adapta si nu mai poate supravietui. Aici m-am inspirat din Stargate, de la aia micii, Asgaard, care au ajuns sa dispara ca civilizatie pentru ca tocmai datorita acestor erori de replicare, au pierdut posibilitatea de a se reproduce.

Urzi23 a raspuns cu intelepciune :

pai, cum e cu termodinamica? Evolutia (in sens darwinist) nu este nicidecum un proces firesc, implicit in conditiile de mediu sau in genetica speciilor. Ea este un proces nefiresc (apare prin mutatii – desi nu este nicidecum evident ce legatura exista intre mutatiile aleatoare si variatiile haotice ale conditiilor de mediu => un eveniment haotic + un eveniment aleator dau nastere la un surplus de organizare. Interesant!), opus functionarii normale a naturii. Este nefiresc din toate punctele de vedere, inclusiv al legii a doua a termodinamicii, care stipuleaza ca sistemele tind sa isi sporeasca entropia, nu o sa o scada. However, prin aparitia a forme noi de viata evoluate, complexitatea sistemului viu creste, asemenea si entropia ecosistemului. Evolutionistii o "rezolva" invocand energia care vine de la Soare sub forma de lumina si caldura. Desigur, cucu explica modalitatea prin care energia care intra in ecosistem este convertita in complexitate. E ca si cum ai zice ca lasi la soare un mar si evolueaza in banana. Evolutionistii gasesc uneori argumente infalsifiabile, de genul "entropia totala a Universului, care zic ei ca e singurul sistem inchis, ramane constanta sau creste, indiferent ca entropia ecosistemului de pe Pamant scade". Asa… si cum anume demonstrezi acesta afirmatie?
Sa mai dau una cu durere mare pentru sustinatorii teoriei evolutiei. Vazand ei ca nu da casa cu masa daca estimezi evolutia populatiilor de animale si oameni pe o durata mai indelungata de 10.000 de ani, ce s-au gandit: sa recurga la miracole! Una dura este disparitia dinozaurilor: un meteorit ar fi lovit Pamantul, ceea ce a cauzat schimbari dramatice in clima si conditiile de mediu, ceea ce a dus la disparitia dinozaurilor. Toate bune si frumoase…not! Dar ce legatura are asta cu evolutia? Adica tu vrei sa faci o teorie care sa explice originea vietii pe Pamant, dar care esueaza sa explice lucrurile cele mai simple: nivelul populatilor si disparitia "subita" a celei mai proeminente specii din istoria vietii pe Pamant, cea mai evoluata, inteligenta si cea mai bine adaptata la mediu specie: dinozaurii. Este suspect ca disparitia lor nu este explicata de teoria evolutionista. Trebuie sa recurgi la "miracole" (eveniment extrem de improbabil, impredictibil si irational). E interesant de remarcat ca lingaii mizerului Richard Dawkins nu au nicio problema in a fi siguri ca evenimente extrem de improbabile au avut loc, cu toate ca insusi Dawkins afirma ca nu vrea sa creada in Dumnezeu pentru ca este improbabil sa existe o complexitate mai mare decat complexitatea Universului.
Deci evolutia explica coerent disparitia haploizilor (de care nimeni nu a auzit), insa nu are nicio legatura cu disparitia dinozaurilor, care au reprezentat "majoritatea timpului" cea mai inteligenta, evoluata si adaptata la mediu specie de animale din istoria biologiei. Adica e ca si cum m-as apuca eu sa zic ca fac o teorie despre faptul ca ecartamentul liniilor de tren influenteaza culoarea rosie a oualor gainilor. Observ "intamplator" ca majoritatea gainilor fac oua albe si ajung la concluzia ca pe liniile de tren circula vapoare! Si "savantii" zic ca "evenimentul" echivaleaza cu 1 milion de Hiroshime. Si apoi mai au tupeul sa zica ca metodele de datare functioneaza constant pe toata perioada.

Urzi23 a raspuns cu intelepciune :

Ideea religiei este ca lumea a fost creata de Dumnezeu (cu toate consecintele de rigoare). Daca incercam sa combinam capra cu varza… atunci ce am facut din start? Am ales ca, in ciuda faptului ca "miturile" biblice explica satisfacator lumea contemporana, am ales sa nu le credem, deci dovedim necredinta. E ca si cum ai crede ca exista Dumnezeu, dar nu l-ai crede pe cuvant (ceea ce zice). Parerea mea este ca insasi stradania "stiintifica" de explicare a originilor este problematica din fasa: nu doar ca, prin definitie, este subiect de speculatie, nu de investigare stiintifica, dar cea mai grava problema este ca incumba incertitudini fantastice. "Savantii" se imbata cu apa de ploaie ca chiar daca ar descoperi o Theory of everything, aceasta ar explica cu certitudine 100% toate lucrurile si ca aceasta nu va fi niciodata modificata.
Desigur, stiinta este un lucru superb, dar este trivializata in mod caraghios si sistematic. Spre exemplu, exista atat de multe idei si credinte religioase in intreaga lume (dintre care cele mai importante sunt crestinismul – 2 miliarde aderenti, Islam – 1.5 miliarde, alaturi de religiile orientale: hinduismul – 1 miliard si budismul – 500 milioane). Ideile acestor oameni sunt vechi de milenii. Nu s-ar cuveni ca, in loc de dinozauri, sa ne intetereseaze de ce, in mod fascinant, astazi credintele majore ale oamenilor sunt aproximativ echivalent distribuite (desigur, covarsitoarea majoritate a romanilor nu au niciun fel de habar despre ideile altor popoare). Ce implicatii are aceasta asupra dezvoltarii culturale, sociale, demografice si economice a civilizatiilor respective? Care este originea acestor idei, ce au ele in comun si de unde provin diferentele? Insa oamenii sunt preocupati de campionatul mondial de fotbal si cosmetica.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru lolosaurus):

Stramosul nostru comun al tuturor fintelor sunt microbii

| Urzi23 a răspuns (pentru lolosaurus):

Cimpul genetic este alb oile sunt negre, lolozila nu le crede. Lolozila vine ca evolutionistul cu cimpanzeul vopsit si zice uite tona de argumente.

Răspuns utilizator avertizat
| Urzi23 a răspuns (pentru lolosaurus):

Asa face un ateu adevarat cind nu mai are ce zice o ia cu bla bla bla mai dai si cu un mia mia mia.Dar de Tiago cu sporul de crestere al pop parca de 2% nu spui nimic ce se intimpla in 10000 ani, tu o dai cu mia mia mia si stramosul comun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Urzi23):

Cmf

Răspuns utilizator avertizat
| Urzi23 a răspuns (pentru lolosaurus):

Aha la Tiago wikipedia spune numai de jucatorul de fotbal si esti in pom pe veriga lipsa rolling on the floor? Ateul este in plop ca wikipedia nu il ajuta, nu-mi fac pomana cu tine te las sa inveti sa gindesti.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un argument domilor