anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce site-ul asta e asa pagan? De ce nu luati masuri crestinilor? Vad numai atei si satanisti la categoria asta, care ar trebui banati.

Răspuns Câştigător
| FucktheSystem a răspuns:

Nu mai bine i-am arde pe rug?

43 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Tu stii ca religie nu inseamna neaparat crestinism?

Răspuns utilizator avertizat
| Arthur a răspuns:

Stai liniştită, nu e chiar aşa. Fac doar mult zgomot şi sunt multe clone, adică useri cu conturi multiple. Pot să-ţi dau şi exemple.
Majoritatea nu se bagă în discuţie cu aceştia deoarece nu se poate decât superficial iar limbajul lasă de dorit în majoritatea cazurilor.
Sunt stresanţi dar e treaba lor până la urmă cum îşi pied timpul, iar dacă nu ar fi băgaţi în seamă ar vorbi între ei, dar nici aşa nu ar fi linişte.

| Bogdanux a răspuns:

Stii, a veni de la D/S la o categorie care si asa e asemeni filmelor Star Wars, cu o prostie ce nu o poti cuprinde cu vederea, e cam nasol.

| DomineRex a răspuns:

Ar trebui banat capul tau prost, singurele masuri care pot sa le ea crestinii sunt argumentele care sa ne convinga ca gresim dar ca sa vezi, lipsesc cu desavarsire.
Daca traiai in perioada comunista te-ai fi integrat perfect.

| MyObsession a răspuns:

Tu,creştino,de ce nu îţi iubeşti aproapele şi vrei să îl goneşti? Sunt atee şi stau şi la Trivia.Amuzante de mult timp bine câteva luni şi tu vrei ca noi săfim banaţi? Chiar aşa penibilă eşti? Faci creştinii de râs, scuză-mă eşti creştină şi râzi de religia sau îndreptarea altuia.

| Anonymus314 a răspuns:

Nu ne mai pasa(cel putin mie) si ce masuri as putea lua?

| Anonymus314 a răspuns:

Sau ar putea sa-mi faca mama ta mie si nu m-as supara smug ca am auzit ca face pe datorie.

| Anonymus314 a răspuns:

Daca i-o arat lu maica-ta zice ca-i balaur rolling on the floor

| Anonymus314 a răspuns:

Lupa? nu-mi trebuie, poti sa ti-o bagi undeva
Dumnezeu iarta, ma mir cum de te suporta pe tine
Tu nici un sfert din cat am eu n-ai
Aloo, confunzi personajele, aia e maica-ta care sta pe centura, dar nu ca sa ai tu ce baga in gura, doar de distractie, sa aiba ce rontai rolling on the floor

| MariaO a răspuns (pentru Anonymus314):

Si zici ca esti crestin, ca ai un Zeu care ti-a dat niste porunci! Vai de capul tau!

| Anonymus314 a răspuns (pentru MariaO):

E problema mea daca le respect sau nu, tu vezi-ti de punctuletul tau ala care a creat lumea.

| dyenyka a răspuns (pentru Anonymus314):

Esti cel mai ipocrit "crestin" pe care l-am vazut! Sa-ti fie rusine ca te poti numi crestin! Esti la fel de prost ca restul ateilor!

| Anonymus314 a răspuns (pentru dyenyka):

Fie ca vrei, fie ca nu vrei(valabil si pentru restul) eu sunt crestin. Daca gresesc sau nu decide Dumnezeu, si in niciun caz voi, asa ca sunt crestin. Dar tu te poti numi crestin? Ce ai facut tu ca sa ajuti pe ceilalti sa-l caute pe Dumnezeu? iti spun eu, nimic.

PS: Dom'soara, daca eram ipocrit nu mai dadeam la seminar.

| Anonymus314 a răspuns:

Hai jet, nu stau la discutii cu un idiot.

| muffy1 a răspuns:

De ce sa ne oprim aici, problema nu e doar pe internet, problema e in capul si viata noastra de atei, cum indraznim sa existam langa oameni cu frica de dzeu ca voi, cum putem strica aerul care il respirati prin idei invechite ca liberul arbitru si dreptul la exprimare?
nu se mai poate asa, unde vom ajunge? vom trai in mizerie si saracie ca belgia, Olanda, norvegia care au populatie atee peste 70 la suta din locuitori? nu putem accepta asa ceva, astfel propun sa strangi semnaturi sa fie schimbata legislatia drepturilor omului de la geneva, astfel incat toti care nu cred in dumnezeu sa fie inchisi pe o perioada de 5 ani, si torturati pana cand vor crede in zeul tau, apoi, de nu vrem sa credem nici atunci, sa fim executati, nu se mai poate asa, sa traim ca fiinte logice si cu putere de judecata, ce e asta, e un afront adus religiei voastre.

| soimos a răspuns:

Nu ateii sunt satanisti ci crestinii care cred in Christosul care isi spune singur Lucifer si se mai lauda ca este si Seful cheilor Iadului!
deci daca ar fi vorba sa-i banam pe satanisti, ar trebui sa incepem cu crestinii!

| Allrc24 a răspuns (pentru soimos):

Tu nu te saturi de minciuni nu?

regis
| regis a răspuns:

Un motiv pentru care sunt atatia atei pe acest site este tocmai acela ca unii cre(s)tini si-ar dori ca ei sa fie banati. Aceasta e dupa mintea ta o masura crestina? Unde este intelegerea, iubirea de aproape, toleranta?

| DeliaDaniela a răspuns:

Pai e un site unde se schimba idei... unde se vine cu argumente pro si contra! fiecare are dreptul sa isi aleaga credinta si sa creada in ce vrea! La ce folos daca ar fi banati?
Fiecare cu convingerile lui! tongue

| Dreamer a răspuns:

Amin ftw happy

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Dar ce masura sa iau eu? pe mine ma doare in cot de atei, de satanisti si de parerile lor! laughing

| carpediem a răspuns:

Ce treaba ai tu cu satanisti, ateii, comunistii sau mai stiu eu ce? Tu crezi ca aici ai slugi sa dai ordine, luati masuri, faceti etc. Daca esti asa evoluata si vezi mai mult decat noi, ia tu masuri. Masuri de pantofi, talie etc. Mai pui si tu paie pe foc la vacarmul crestini-atei-si alte religii. Facta non verba. De vorbe suntem satui toti muritorii. Sper ca nu ai de gand sa intri in politica romana.

Răspuns utilizator avertizat
| thealchemist a răspuns:

Si care-i problema? TPU reflecta societatea romaneasca iar astia sunt romanii, rai. nu vezi cum se comporta cu copiii strazii, ca sa nu mai spun de ciinii vagabonzi? nu e pic de mila. de ce ar fi TPU altfel daca intreaga societate romaneasca e o mare familie satanista care promoveaza raul?

| Rockart a răspuns:

Poate dacă creştinii nu i-ar mai baga în seamă pe atei nu ar mai fi atâta circ prin categoria asta.

| MariaO a răspuns:

Uite inca o ocazie in care realizez ca suntem prea multi pe Pamant! Ai gandit intrebarea? De ce sa fie banati, cand traiesti intr-o tara democratica, fiecare are dreptul sa aiba propriile convingeri (fie ele nu doar religioase, ci de orice natura).
Masurile care pot si luate de crestini sunt participarea la discutii in contradictoriu, dar cred ca tu nu practici sportul asta, ca a avea o discutie poate fi prea solicitant pentru unii.

| Nolkyz a răspuns:

Banati pentru? Pentru religia lor?

| FireLollipop사람에게 a răspuns:

Daca erai o crestina adevarata( nu spun ca eu sunt laughing), iti tineai gura si taceai. Care e problema ta de altii?! Fiecare are dreptul sa creada in ce vrea. Ce poti sa ii faci omului daca nu vrea sa creada?! Eu cred in Dumnezeu si gata, altul nu are decat sa creada in ce vrea.

| Pralină a răspuns:

Tanti, suntem atei, avem dreptul de a alege. Daca nu vedeti majoritatea ateilor sunt mai destepti decat crestinii.Singurele masuri ce le pot lua crestinii sunt sa vina cu argumente, care nu impresioneaza pe nimeni"Biblia spuuunee caaaaa".si daca biblia ar spune, voi v-ati arunca in cap de la etajul 10, nu?

| Bitter a răspuns:

Tie ti-ar conveni sa fi banata pentru ca esti crestina?
Daca ai fi fost o crestina adevarata nu ti-ar fi pasat de religia altora si ti-ai vedea de treaba ta.

| iShadowz a răspuns:

De ce sa fie "banati"doar pentru ca nu au aceleasi convingeri religioase pe care le ai tu? Si tu ar trebui sa fii banata pentru discriminare rolling on the floor

| iShadowz a răspuns:

De ce sa fie "banati"doar pentru ca n`au aceleasi convingeri religioase pe care le ai tu? Si tu ar trebui sa fii banata pentru discriminare rolling on the floor

| Aleka99 a răspuns:

Esti dusa.Dar de ce sa fim banati? Fiecare cu religia sau fara religia lui.(Tin sa mentionez :ateismul si satanismul nu sunt religii).Nu mai puneti argumente proaste.