Inainte de a intreba ''de ce'' intreaba ''daca''. Martorii nu au bani, draga Alfons. Sunt oameni cu studii putine, caci li se spune sa nu faca facultatea, cei ce au facultate au facut-o inainte de convertire. De regula au slujbe proaste. Ei trimit bani in SUA, nu invers. Organizatia lor este o companie din SUA, o editura, care apartine legal catorva persoane.
Serios? Am fost in Germania la doua adunari de ale lor si pareau sa fie oameni foarte instariti. Probabil in Romania sunt mai saraci.
E contraproductiv sa vii cu chestii din astea intr-una din primele tari crestine.
Ma agaseaza hartiutele pe care le tot gasesc in cutia postala.
Mersi, daca vreau sa ma "iluminez", citesc Biblia. O deschid unde vreau eu, nu la fituica de pagina pe care mi-o dati voi.
Imi amintesc cum profesorul de Religie a fost foarte ferm sa fim foarte atenti de unde cumparam Biblia. Sa fie publicata de Mitropolie.
Eu, pe de alta parte, mi-as dori sa am asa, o extra viata in care sa studiez greaca veche, sa pot citi nu doar Biblia in original...
Nu risipesc pe țigări, alcool im exces, droguri. Unii au afaceri isi folosesc creativitatea cu care toti am fost inzestrati.
qgenius153 întreabă: