anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, cum pot unii sa spuna/sa creada ca un nou-nascut poate avea pacate?! Situatie:Un copil(sau mai multi), abia nascut, moare dupa 3zile din cauza incompetentei medicilor din 'Romania'. Ce vina are el? Cel care i-a luat viata traieste in continuare, in timp ce el nici nu si-a inceput-o.Si tot el e cel vinovat si aratat cu degetul ca nu va ajunge in "imparatia cerurilor" chatterbox Faptul cu botezul, pentru a scapa de 'pacatul stramosesc' mi se pare o MARE aiureala. Unde ar trebui sa fie dreptatea "Lui Dumnezeu"? Stiti si voi la ce ma refer.Dezordinea de genul e la ordinea zilei in Romania...

37 răspunsuri:
| Omulrational a răspuns:

Asta e credinta romaneasca,avand in vedere ca am vazut la stiri copii care au MURIT cand au fost botezati pentru ca popa i-a inecat efectiv si scapa fara nici o pedeapsa,ca vorba aia, e vinovat copilul pentru pacatele stramosilor, si asa nimeni nu mai comenteaza.Asta e societatea.

Răspuns utilizator avertizat
| KodrutZ a răspuns (pentru MMihai):

Nu suna rau ca teorie, insa omiti faptul ca biserica neaga posibilitatea reincarnarii.

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Si in plus de asta,sunt si copii care se nasc cu handicap,ei ce vina au? de ce nu au si ei dreptul la o viata normala? Mi s-a luat de atat nedreptate in aceasta lume.Cei care se nasc cu boli cu care se chinuie toata viata,cei surzi,muti, cei care sufera din cauza parintilor care se cearta si se bat, cu un tata betiv si o mama usuratica.Acesti copii ce vina au? Daca tot exista dumnezeu de ce permite asa ceva? Pana la urma, sunt niste oameni care se nasc in ''infern'' traind o viata in durere.mai intreaba unii si altii de ce nu cred in dumnezeu.

| Holocaust a răspuns (pentru BlackMetalIsMyLife):

Asta mă întreb şi eu.
In fine,"pocaitii" sau ce or fi astia,or sa zica faptul ca,desi traiesc o viata mizerabila, si nu se pot bucura de ea, ei vor junge in rai si vor fi fericiti deorece au suferit atat.Copii astia cu handicap,mai nimeresc si niste parinti incuiati care nu vor sa-i duca la medic, deorece medicul e malefic si foloseste copilul pe post de cobai.
Eu jur ca oamenii astia, s-au tampit rau de tot.

| BlackMetalIsMyLife a răspuns (pentru Holocaust):

Crede-ma,''mi s-a scarbi''t ca s-o spun pe romaneste de ce e in lumea asta.Nu-mi vine a crede unele lucruri dar incerc sa trec peste ele desi imi framanta creierul in fiecare zi.

| Holocaust a răspuns (pentru BlackMetalIsMyLife):

Știu cum e.
Eu prefer să nu mă complic, și să fac tot ca mine.E cel mai bine.

Întrebări similare