| TutacBogdan a întrebat:

DOMNUL ISUS te iubeste! Tu trebuie sa crezi si sa te pocaiesti de pacatele tale si sa traiesti cum vrea EL!
Esti tu gata sa IL iubesti?

44 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MortemAeternum a răspuns (pentru TutacBogdan):

Bun si de ce nu ma lasa Dumnezeu sa il aleg dupa ce am murit? Uite acum eu nu am nici un motiv sa cred in Dumnezeul biblic, deoarece nu mi-a dat nici o dovada REALA ca ar exista un Dumnezeu si ca acel Dumnezeu este cel care si-a trimis fiul sa moara pentru noi. Nu pot sa am incredere intr-o carte antica.
Atunci Dumnezeu care este dreptate si iubire, de ce face o asemenea nedreptate pedpsindu-ma pentru o eternitate, ca nu am crezut in el o viata amarata de 100 de ani.
Adica ma pedepsete pentru o fapta de-a mea de infinit ori mai mult. E ca si cum tu mi-ai gresii cu ceva, iar eu am sa te torturez o eternitate(presupunand ca as putea).
Asta nu e dreptate, este sadmism la cel mai inalt nivel posibil. Nici macar Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot, Ivan cel groaznic, nu merita sa fie pedepsiti pentru o eternitate. Hai sa zicem prin absurd un miliard de ani, dar nu o eternitate, ca asta imi arata clar ca Dumnezeu este RAU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TutacBogdan):

Cum sunt lasat in pace, daca sunt pus sa aleg?
Nu esti in stare sa explici. Se vede ca nu intelegi Biblia. De ce te dai mare pe site, daca nu stii ce vorbesti? Tot timpul mi-ai aruncat in fata tot felul de citate din Biblie. Asta inseamna ca nu esti in stare sa dai explicatiile de rigoare. Mi-am pierdut timpul cu tine. Dumnezeul tau se va supara pe tine, si iti va rezerva un loc pentru vecie in iad. Asta meriti, fiindca nu intelegi ce vrea Dumnezeu, pacatosule!

| Toluk19 a răspuns:

Mie mila de voi ateii!
Voi chiar sal vedeti pe Dumnezeu totusi veti pierde si credinta asta! Pentru ca aveti inima impietrita!

Am citit biblia prietene, de obicei toti veniti cu aceleasi texte invatate la biserica si pe diferite siteuri. Doar stiu foarte bine cum predica pastorul cand mergeam la biserica si citeam biblia.
Sa fim seriosi, eu nu refuz sa cred in Dumnezeu datorita mandriei mele, stiu foarte bine ca sunt doar un gunoi, dar un gunoi care are nevoie de o dovada.
Daca unuia ca Pevel i s-a aratat Dumnezeu, care tortura crestinii si nici macar nu incerca sa il gaseasca pe Dumnezeu, atunci de ce nu mi se arata si mie? Daca eu mor si totul este adevarat, vina este a lui Dumnezeu, ca nu a facut tot posiblul sa ma salveze, la fel cum a facut si cu cei din antichitate.
Dar acum bine inteles ca nimic nu este adevarat, este pur si simplu o carte buna, poetica, chiar merita citita nu te contrazic.

Dar nici nu am zis ca vreau sa mi se arate, vreau sa mi se argumenteze de ce Dumnezeu nu este rau, cand eu ma uit in biblie si pot deduce ca El este imoral si chiar nu este drept.
Acum poti convinge pe cineva care crede deja in Dumnezeu sa creada in Isus, dar cand vorbesti cu un ateu, ai nevoie de mai mult de cat niste texte biblice pentru al convinge. Pune mana pe carte, invata niste argumente de necontestat, iar apoi mai vorbim. Citeste carti ateiste mai intai, sa poti intelege mintea ateului, iar apoi carti crestine ca sa poti gasi raspunsul la intrebarile ridicate de atei in acele carti.
Bafta.

Hai ca nu am chef sa scriu de 1000 de ori acelasi lucru, citeste ce am scris aici.
http://www.TPU.ro/......aca-nu-va/

| Archdaemon a răspuns:

Eu nu sunt gata sa iubesc un personaj imaginar si traiesc cum vreau EU

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Da,trebuie, pentru mine e un fair-trade, sa las pacatul si sa traiesc pentru Creatorul meu, nici nu mai stau sa ma gandesc.