| LoveToHate a întrebat:

Dumnezeu stie totul,stie ce voi face cu viata mea,stie cand voi muri, stie ca nu-l accept in viata mea.Stia dinainte sa ma creeze ca nu-l voi accepta.Dar, totusi m-a creat.De ce? Ca sa sfarsesc in iad?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Dumnezeu nu intervine in libertatea omului"... cam cat de importanta e libertatea omului pentru dumnezeu? Cica dumnezeu e prezent peste tot deci la un viol, dumnezeu este acolo nu? De ce nu il opreste dumnezeu pe violator? Din moment ce el incalca libertatea mai multor persoane (sa zicem ca a avut mai multe victime), dumnezeu nu intervine pentru ca ii pasa de libertatea lui? Ce se intampla cu libertatea victimelor? Poate o sa zici "da, dar o sa sufere in iad". Chiar daca el ajunge in iad, va face asta ca persoanele respective sa nu mai fie violate? Ce se intampla daca pe patul de moarte, violatorul isi cere iertare de la dumnezeu? Practic, el ajunge in rai nu? Cam cat de minunat e ca victima sa-ti vezi "prietenul"? Spune-mi mai multe despre cat de mult "iubeste" zeul tau oamenii si cat de "corect" este fata de ei.

67 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ca sa sfarsesc in iad?"... cum a zis si George Carlin - "dar te iubeste" laughing

| SilentNoteA a răspuns:

Buna asta, astept sa vad raspunsurile "iubitilor lui credinciosi laughing

| rocco09 a răspuns:

Ceea ce stie sau nu El, nu e responsabilitatea ta! ar fi ultimul lucru care sa te preocupe! Responsabilitatea ta e sa ai grija ce faci cu viata ta! De asta o sa fii trasa la socoteala nu de ce stie sau nu El!

| SilentNoteA a răspuns (pentru rocco09):

Vrajeli happy

| Allrc24Orthodox a răspuns:

Dumnezeu cunoaste viitorul. Dar tu nu esti un robot c are functioneaza dupa un anumit program. Esti liber sa accepti sau nu mantuirea.

| LoveToHate explică (pentru Allrc24Orthodox):

Atunci,de ce Dumnezeu nu-mi arata ca exita? De ce nu ma face sa cred in el?

| OOOLEOOO a răspuns:

Are nevoie de actori pentru filmul ''Necredinciosi care ard in iad 3'' happy

| Allrc24Orthodox a răspuns (pentru LoveToHate):

Dar tu ai incercat sa te apropii? Vrei sa faca El primul pas?

| LoveToHate explică (pentru OOOLEOOO):

Nu-mi amintesc ca am dat vreun casting pentu rolul asta.

| LoveToHate explică (pentru Allrc24Orthodox):

De ce sa fac eu primul pas? De ce nu face el?

| Allrc24Orthodox a răspuns (pentru LoveToHate):

Cine are nevoie de mantuire? tu sau El?

| SilentNoteA a răspuns (pentru Allrc24Orthodox):

Cine iubeste oamenii si vrea ca ei sa se mantuiasca? Nu El?

| Allrc24Orthodox a răspuns (pentru SilentNoteA):

Pai nu a creat calea prin care ne putem mantui? asta nu e o dovada de iubire?

Pai din moment ce a stiut ca DonntGiveUp nu va accepta aceasta cale, de ce a creat-o stiind ca aceasta doar va influenta alti oameni spre rau si isi va irosi viata in pacat?

Dar de ce a mai creeat lumea daca stia ca adam si eva vor manca din pom? Dumnezeu nu intervine in libertatea omului. NU ESTI ROBOT. Ea are posibilitatea de a alege. daca nu o mai creea disparea aceasta posibilitate deci ii era luata eventuala bucurie care ar fi avut-o la mantuire abuziv. dar pe lucifer de ce l-a creat? a fost alegerea lui sa devina diavol

Uite de ce Dumnezeu nu se arata. Mai intati trebuie sa fii curat sufleteste. Citeste si vei intelege

http://www.crestinortodox.ro/......35855.html

| danut a răspuns (pentru LoveToHate):

Dumnezeu iti arata tot timpul ca El exista dar tu trebuie sa crezi in El. De ce n-ar veni sa se prezinte asa direct ca de exemplu sa vina la usa ta si sa spuna... draga, sti, eu sunt Dumnezeu si am venit sa te convertesc, nu merge si sti de ce, deoarece tot sistemul nostru solar ar arde instantaneu si pa umanitate. Din dragoste pentru noi nu vine in mod direct ci prin intermediari, sa mai ai o sansa, tu si eu si alti ca noi. Dumnezeu este TOT timpul langa noi dar prin reprezentant si nici ceva minuni nu-ti arata, ca sa vi la El din CREDINTA si nu de frica sau INTERES. Dumnezeu NU are nevoie de adepti din interes ci din dragoste care se manifesta prin credinta.

Pai dupa cum spunea si articolul acela pe care l-am citit in mare masura, daca am mintea intunecata si sufletul invartosat nu voi intelege.Cum sa iti spun? Un crestin percepe acele porunci si reguli ca fiind cele adevarate si cele corecte fiind ca asa a fost "spalat pe creier" de cand s-a nascut.Ateii le percep ca nonsensuri deoarece ei nu cred in existenta lui Dumnezeu, nu deoarece au mintea intunecata de pacat.Eu,care desi joc pentru cealalta echipa,vreau o lume plina de pace, iubire,egalitate si respect reciproc, am un suflet intinat, cazut in pacat si o minte intunecata? De aceea sunt intunecata la minte?"Zicand ca sunt intelepti, au innebunit".Nu am zis niciodata ca sunt inteleapta si ca as avea dreptate, acestea sunt parerile mele si doar ale mele.

| charonmario a răspuns (pentru LoveToHate):

Pentru ca nu il cauti din toata inima el nu te va forta sa il cauti te lasa pe tine sa alegi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru charonmario):

Cum ti se pare ca eu sa iti spun " In mana am 2 mingi de tenis invizibile. Ca sa le vezi, trebuie sa fi "curat". In timp, ele ti se vor arata dar nu le vei putea vedea "pe bune" decat dupa ce mori. Ele (mingile) iti vor prezenta anumite semne care sa ateste existenta lor. Trebuie sa le cauti din toata inima, doar atunci vei putea sa le vezi"? Ai crede asa ceva? Da sau Nu?

| LoveToHate explică (pentru charonmario):

Tot imi spuneti sa-l caut.Cum pot sa caut ceva care nu exista?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai blegule? dar te-a si iubit mai inainte de a te crea fiindca si-a dat viata pentru tine, ca tu crezand in el, sa traiesti vesnic.fiindca tu ai pacatele tale.dar pacatul ca incalcare a poruncii a intrat in lume prin adam, si efectul pacatului a fost ridicat de Iisus.asta facea parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire, infiderent de ce vei fi facut tu.fiindca nu Dumnezeu te condamna, ci tu singur blegule. Dumnezeu ti-a spus sa mergi drept in viata, nu aplecat si pe langa drum fiindca esti OM nu animal.ori ma insel eu? tu vei sfarsi unde vei alege.ca nu din rautate te-a lasat sa alegi. daca din doua mi de prosti din neamul tau unul singur se va mantui, ala e planul Domnului.tu sa zaci in iad ca sa se poata naste cel curat si merituos a trai impreuna cu el.ca nu vre tu sa fii ala e alta poveste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Silent note? e buna intrebarea? o fi ma gandire scurta dar e proasta gandirea.si a lui si a ta.si putin patrunxatoare in ale vesniciei.va doare-m cur doar de voi. daca si mucenicii si ceilalti sfinti ar fi; la fel, vai lume, vai.dar ei se roaga saracii neincetat pentru noi pacatosii cum ar trebui sa ne rugam si noi pentru ceilalti.

| charonmario a răspuns (pentru anonim_4396):

Gaia nu putem pune egal intre mingi si Dumnezeu si tu stii asta sti ce imi place ca cautand si infirmand existenta lui Dumnezeu ai indoieli si daca Exista ce faci

Si daca te inseli exista probabilitatea asta

| LoveToHate explică (pentru anonim_4396):

Ai grija cu vocabularul.Pe cine faci tu "bleg"? Te autodescri sau ce?
"daca din doua mi de prosti din neamul tau ".Ai un limbaj de mahala, de taran(ca).
"unul singur se va mantui"Parca Dumnezeu ii iubea pe toti? Nu facea discriminari intre oameni.
De unde stii tu care e planul lui Dumezeu?
Ce legatura are daca eu stau in iad cu nasterea?

Mie imi place "ca cautand "imi dau seama ca am dreptate.

Si daca nu ma insel? Exita probabilitatea asta.

Te inseli amarnic scumpó iti vei aduce aminte cand vei pasii dincolo iti vei aduce aminte dar va fi tarziu

Eu am vazut deci nu e doar o parere ci am trait asta daca pateai asta erai la fel de categorica ca mine