| ForJesus a întrebat:

Ești sigur ca vei ajunge în cer?
http://www.youtube.com/watch?v=-85-p7kqMzo

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Cel care imi da aceasta certitudine este Isus Hristos, prin Sangele Sau Cel Sfant am iertare de pacate!
Si mare adevar spune acest om mantuirea e prin CREDINTA si doar prin credinta in Isus Hristos care este urmata de pocainta! Toate aceste lucruri sunt legate. Nu se poate mantuire fara credinta si pocainta!
http://www.youtube.com/watch?v=MufziG_MTd8

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu am aceasta certitudine in inima mea.''Căci iată că Împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru."

| ForJesus explică (pentru EmaS):

God bless you!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vom muri vom vedea

| ink0body a răspuns:

Vom merge in gaura neagra happy

| MortemAeternum a răspuns:

A venit odata si l-a biserica pe care o frecventam Paul Washer asta, nu imi place cum vorbeste. Sincer predicile lui ma lasa rece.
De obicei toate se predicile se repta, dar sub diferite forme, chiar devin plictistioare.
Daca vrei ceva mai bun cauta John Lennox.

| DrunkenRat a răspuns:

Ai vreun link si pentru persoanele care is sigure ca nu vor ajunge in cer si nu se opresc din a gresii?batting eyelashes

| AlexandraCroft a răspuns:

Doamne,ce frumos video-clip, are mare dreptate cel ce spune acele cuvinte, aproape ca m-a facut sa plang la cat adevar poate spune.

| anonim4565 a răspuns:

Nush

| chelstone a răspuns (pentru EmaS):

Nu inteleg de ce iti place sa te amagesti,,, N-ai cum sa ai certitudini asupra a ceva ce ar urma sa se intample, cu atat mai putin cand te raportezi la credinta, si la niste lucruri nedemonstrate gen lumea de dincolo. Poti avea credinta sau speranta care oricum sunt desarte in lipsa evidentelor, insa nu poti avea decat o ideea eronata ce vizeaza certitudinea unui loc intr-o lume utopica, si care nu este sustinuta de evidente, ori cand te raportezi la lucruri ce tin de credinte, sperante si care nu sunt niste evidente, demonstrate, palpabile, reale, acea certitudine despre care vorbesti se numeste autoamagire.

| Tania a răspuns:

Nu stiu unde o sa ajung, dar sigur o fertilizez solul.

| Toluk19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu o sa te intorci la Dumnezeu o sa-ti dai seama singur ca e prea tirziu!
Trebuie sa iti faci datoria aici pe pamint nu dupa ce omul a plecat! Pocaitiva, si eu si noi toti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Toluk19):

Pocaieste tu mai mult si nu judeca straini nu vad unde scrie sa ma judeci tu pe mine

| Toluk19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu te judec, eu iti spun adevarul, te vei convinge singur! Iisus te va judeca!

anonim_4396

Eu n-am venit sa judec pe nimeni eu fac voia tatalui meu

anonim_4396

Ai vrea sa traiesti in pustiu?

| ForJesus explică (pentru chelstone):

1 Ioan 5:13
V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu aveți viată veșnică.
Romani 8:16
Însuşi Duhul adeverește împreună cu duhul nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu.
Evrei 10:15-16
Lucrul acesta ni-l adeverește şi Duhul Sfânt. Căci, după ce a zis:
„Iată legământul pe care-l voi face cu ei după acele zile, zice Domnul: voi pune legile Mele în inimile lor şi le voi scrie în mintea lor"
Nu te întreb dacă înțelegi pentru ca nu poți înțelege aceste lucruri căci ele trebuie judecate duhovnicește!

| ForJesus explică (pentru chelstone):

Căci cunoaștem în parte şi prorocim în parte;
dar, când va veni ce este desăvârșit, acest „în parte" se va sfârși.