| lifeForJesus a întrebat:

Emy a răspuns:
Incerc sa inteleg un lucru, si mi-e greu; Sunt de-acord cu faptul ca toata lumea crede in Dumnezeu si nu poti obliga pe nimeni sa faca acest lucru, dar de ce trebuie sa vorbim urat la adresa lui Dumnezeu si al celor sfinte? De ce trebuie sa-i jignim pe crestini? De ce ateii(care-i jignesc pe crestini, ii fac prosti) nu se gandesc ca fiecare dintre noi ar putea sa spuna lucrul asta la adresa celuilalt? De ce nu ne putem accepta faptul ca suntem diferiti, avem idei, conceptii diferite, ca simtim diferit? Ma intreb oare cand o sa intelegem lucrul acesta(asta ar fi spre binele nostru, al tuturor)? Oare e chiar asa de greu sa ne acceptam unii pe altii asa cum suntem? De ce măcar nu încercăm? Dar, bineinteles, asta necesita si multa perseverenta.

Răspuns Câştigător
| Rapunzell a răspuns:

E simplu: Cei care Il batjocoresc pe Dumnezeu sunt fix cei care cred cel mai mult in El. Cu toate astea, ei nu vor sa asculte cuvantul lui Dumnezeu, avand mare tragere spre pacat si spre o viata desfranata. Astfel, pentru a-si justifica viata dusa in pacate, ei Il ataca pe Dumnezeu si pe credinciosii Sai, crezand ca astfel Il vor face sa dispara. Dar se pacalesc singuri. Sunt asemenea diavolilor care, desi cred in Dumnezeu si in pedeapsa ce ii asteapta, nu se pocaiesc ci fac mai departe raul.

34 răspunsuri:
| Rapunzell a răspuns (pentru Birjaru):

Nu e nevoie sa ma repet. Daca pur si simplu nu ai crede nu te-ai agita atat de mult sa-L minimalizezi.

| Birjaru a răspuns (pentru Rapunzell):

Cliseu de 2 lei...cata vreme e prezenta religia la o gramada de oameni si cata vreme traiesc cu ei pe planeta si ma afecteaza nu am decat sa reactionez. Si pana la urma nu am de ce sa neg ca ma incearca si un usor sentiment perfid de a va ironiza.

| hate1t4ll a răspuns:

"Nu mă simt obligat să cred că acelaşi Dumnezeu, care ne-a înzestrat cu simţuri, raţiune şi intelect, ar pretinde să nu le folosim."
Galileo Galilei

| emy a răspuns:

Raymusic:In primul rand, nu stiu in calitate de ce ma faci tu ipocrita, din moment ce nici macar nu ma cunosti. In al doilea rand, eu spun ceea ce vad:unii atei ii jignesc pe crestini si viceversa. Si asa ceva nu ar trebui sa existe. Pana la urma, fiecare are dreptul sa creada in cine si in ce vrea, si nimeni nu are dreptul sa jigneasca pe altul pentru asta.
@Emy a spus ipocrita aia face multe, dar in realitate face pacate cat tpti crestinii la un loc". Normal ca am pacate, ca doar sunt om si nu o sfanta. Ce-ar fi ca, inainte sa faci astfel de afirmatii despre cineva pe care nici macar nu-l cunosti, sa te uiti mai intai la tine si sa vezi:tu chiar esti perfect/a, nu gresesti cu nimic? Iti doresc o seara placuta si toate cele bune!: happy-*